Şimdi Ara

2 Gün Önce 2 Ele 3 Kg'lık Ağırlık Kaldırdım.Şuan kollarımı hareket ettiremiyorum YARDIM :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
13.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • saçma saçma konuşmayın adam 3kg kaldıramıyor değil.ham vücutla aynı hareketi defalarca yaptığı için öyle.
    arkadaşım o ağrılar kolların ham olduğu için oluştu.sen yine programına devam et ağrıların geçmesini bekliyim sonra yapıyım dersen yine hamlarsın.o yüzden devam et en geç 4-5 güne geçer bidaha da olmaz
  • Bazı arkadaşlar dalga geçmiş patateslerle domateslerle dumble'ı karşılaştırmışlar hiç dumble çalışmadınız heralde hamlama nedir bilmiyorsunuz uzun zamandır çalıştırmadığınız kas gruplarını çalıştırınca böyle ağrılar çekmeniz normaldir halı saha maçıda yapmadınız sanırım ama 150-200 gerçekten çok fazla ben 2 gün 50 tane kadar yaptım 3 kg ile aynı durum oldu sabah uyandığımda hareket ettiremiyordum 1 gün boyunca böyle oldu kas gevşetici ilaç aldım ve kollarıma kas gevşetici merhem sürdüm hiç bir yararı olmadı tek çözüm sıcak duşa girip kollarına sıcak su tutup masajla yavaş yavaş açacaksın bunu sürekli yap gerçekten çok rahatlıyor insan ama duştan çıkınca sürekli kollarını hareket ettir diğer bir çözüm dışarı çıktım hiç bir acı kalmadı çok rahat hareket ettirebiliyordum kollarımı üstüne o kollarla go kart bile yaptım sanırım oksijen sebebiyleymiş bir arkadaş söyledi konuda Benimki 1 günde geçti tabiiki sürekli hareket ettirdim sağ kolum hemen geçti ama solda biraz zorlandım şuan hiç bir sorun yok

http://forum.donanimhaber.com/m_41562995/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 26 Temmuz 2010; 15:42:31 >

• ham vücut ve sık tekrardan kaynaklanıyor olabilir 20 kg kaldırmak o kadar kolay değil daha doğrusu 50 kiloda kaldırırsın ama dumbell'ın mantığı doğru haraketi sık tekrarlar halinde yapmaktır o yüzden makul olan ağırlıklar 10-12-15'dir. 3 kg'lık dumbell'ı bir kaç gün daha kaldır sonra alışır kollar zaten sonra artırrısın ağırıkları..
    kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twilight Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

3 Kg Nasıl Kaldıramıyorsunuz Şaşırdım Geçen gün pazarda, sol kolumla 8 kilo patates sağ kolumla 10 kilo soğan taşıdım

150-200 dambıl hareketiyle senin söylediğin karşılaştırılamaz bile . Sen bi o elindekileri 150-200 kez indir kaldır bakalım anlarsın

200 mü :D
    50 de ıkınmalar başlar 100 de kendinden geçer bence

• gene sütler akıl babalığı yapmaya başlamış hayatlarında bilek güreşi yapmamış barın altına yatmamış adam pazarda taşıdğı patatesin kilosunu yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstenmeyen Tüy -- 26 Temmuz 2010; 15:55:20 >
  • 150 200 kere yapmak akıl mantık işi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oppotun1st_

Kafanıza göre kaldırmayın bende dambıl aldım 1 haftadır yapıyorum temel haraketlerin hepisini biliyorum daha önce badye gittiğimden başlarda fazla zorlamıcaksın 8 kere 4 er set yap 8 kere yap 30 sn dinlen tekrar 8 kere
    bütün hareketlerde bunu yap.Gün geçtikçe kiloları arttırsın geliştiğini ozaman farkedersin. Benim dambıllar birleştiği icin yatarak göğüs harektide yapıyorum.

ya bu set dediğiniz ne oluyor acaba? 8 kere kaldırıp indirme hareketi mi oluyor kardeş? lütfen biraz daha açarsanız çok sevinirim.çünkü bende dambılla hareketler yapıyorum body forum diye bi site var orda gördüm 3*8 setler halinde gibi bişe yazıyor anlamadım.

quote:

Orijinalden alıntı: İstenmeyen Tüy

gene sütler akıl babalığı yapmaya başlamış hayatlarında bilek güreşi yapmamış barın altına yatmamış adam pazarda taşıdğı patatesin kilosunu yazmış

azuahahaha yarıldım ya haklısın doğru söylüyorsun.adam gitmiş soğan patatesle dambulı karşılaştırmış ya ama adam hayatında hiç dambılla çalışmamış ki

• 2.5 la 4x10 yapıcaksın yavaş yavaş.

Bende bundan 3 ay önce başlamıştım vücut geliştirmeye.İlk günde hayvan gibi 5 liklerle asıldım.Sabaha yataktan kalkamadım.Her tarafım kulunç olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göktuğ VATANSEVER

2.5 la 4x10 yapıcaksın yavaş yavaş.

Bende bundan 3 ay önce başlamıştım vücut geliştirmeye.İlk günde hayvan gibi 5 liklerle asıldım.Sabaha yataktan kalkamadım.Her tarafım kulunç olmuş.

kardeş bu 4x10 yada 3x8 ne demek? set ne demek biri bana açıklasın lütfen

4 burada kaldırıp indirmek mi oluyor? oradaki 10 ne demek oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

10 tane yapıcaksın 1.set
    dinlenceksin bi 10 daha 2.set
    bi 10daha 3.set

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuro no Shinigami

quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

quote:

10 tane yapıcaksın 1.set
    dinlenceksin bi 10 daha 2.set
    bi 10daha 3.set

aynı hareketi mi 3 set halinde 10'ar kere yapıcam?

• quote:

Orijinalden alıntı: marantz

3kg den bahsediliyor değilmi burada

şimdi sen pazardan bir eline 3kg elma diğerini 3kg patates alsan getiremeyeceksin yani

ben senin yaşındayken yaptıklarımı hiç yazmıyımbunalıma girersin

ayrıca ergenliğe tam adım atmadıysan sözlerime aldırma ve ergen olmadan kas çalışma işlerine girme

Hiç dumbell vs. çalışmadığın belli oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: marantz

3kg den bahsediliyor değilmi burada

şimdi sen pazardan bir eline 3kg elma diğerini 3kg patates alsan getiremeyeceksin yani

ben senin yaşındayken yaptıklarımı hiç yazmıyımbunalıma girersin

ayrıca ergenliğe tam adım atmadıysan sözlerime aldırma ve ergen olmadan kas çalışma işlerine girme

Bu ağrı sende de olsaydı anlardın şuan ki halimi

Sen acaba o elmayla o patatesi 100 kere dambıl yaptın mı da burda gelip konuşuyorsun?

• güzel kardeşim derdin neydi de birden 100le başladın zorlama fazla kolunu.zaten 1 gün antrenman,1 gün dinlenmedir normal çalışma programı.100 çok çok fazla yeni başlayan biri için.bi de hiç dinlenmeden 100 yaptıysan vay haline. 2x20 yap mesela.yani 20 yap dinlen 1-2 dk.sonra bi 20 daha yap.bir hafta falan geçsin kolların alışsın biraz ondan sonra illa 100e tamamlamak istiyorum dersen 5x20 veya 4x25 ya da 2x50 yap artık orası sana kalmış yavaştan git hiçkimse ilk çalışmasında 100 tane dambıl yapamaz.yaparsa da sonu böyle olur

• 1 hafta once 4 kg 2 dambil aldim kafama gore hareketler yaptim 2 gun once sol gogus agrisi basladi gecer gibi oldu simdi sol omuzuma kurek olan kismina vurdu kotu haldeyom yardim edin.Doktora kalp icin gittim bise yok defi kan ve akciger filmi cektiler.Sonrasnda dambil suphelendm we kesnlikle sebebi bu ne yapmam lazim ciddi acilar cekiyorum du anda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha 14 yasindasin ne isin var dambellerle,bir gun araliklarla dinlenerek 4 set halinde hergun maximum sinav cek,barfiks cek.Normal sinavda gelistikten sonra elmas sinav,incline sinav cesitlerine yonel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.