Şimdi Ara

2 Gün Önce 2 Ele 3 Kg'lık Ağırlık Kaldırdım.Şuan kollarımı hareket ettiremiyorum YARDIM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
13.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 Yaşındayım alışkın değildim sanırım zorladım damarları şuan kolumu zor hareket ettiriyorum ne yapmam lazım?

• Dinlen. Kaç kere kaldırdın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Dinlen. Kaç kere kaldırdın ?
    Altına yap, üstüne otur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

Altına yap, üstüne otur.

Alıntıları Göster
    antienflamatuar etken maddesine sahip ilaçlar Alacaksın örnek voltaren kas gevşetici romatizmal ağrılar için kullanılan merhem,em

3 kg kaldırdın kolların nasıl ağrıyor ben her gün 20 kilo kaldırıyorum saatlerce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

antienflamatuar etken maddesine sahip ilaçlar Alacaksın örnek voltaren kas gevşetici romatizmal ağrılar için kullanılan merhem,em

3 kg kaldırdın kolların nasıl ağrıyor ben her gün 20 kilo kaldırıyorum saatlerce

herkes senin gibi şampiyon mu sen 50 kiloda kaldırırsın...

ısınmadan direk zorladıysan tabi olur kas gevşetici ilaç al bir hafta hiç uğraşma eğer hala devam ediyorsa doktora görün umarım kaslarda zedelenme yapmamışsındır..
  • quote:

Ben genelde bizim arabayla yapıyorum çalışmalarımı. DamBIL kesmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

quote:

Alıntıları Göster
    Bende 3 Kiloluklarla Başlamıştım Biraz Ağrı Olsada Sorun Olmadı En Son 3 Kg İle Göğis Hareketi Yaptım 3 hareket 50 Şerden 150 Tane Toplam Sonraki 2 Gün Kallarımı Kullanamadım... Siz Siz Olun Fazla Hareket Yapmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 26 Temmuz 2010; 13:48:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 3 le başladım halada 3 le devam ediyorum
    bırakmıştım bi ara...
    az az başla ben 50 şer yapıyorum şuaralar günde 3kere 50 şer
    sende 15 le bi başla sonra arttır derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueDangeR

Bende 3 Kiloluklarla Başlamıştım Biraz Ağrı Olsada Sorun Olmadı En Son 3 Kg İle Göğis Hareketi Yaptım 3 hareket 50 Şerden 150 Tane Toplam Sonraki 2 Gün Kallarımı Kullanamadım... Siz Siz Olun Fazla Hareket Yapmayın...

Alıntıları Göster
    Damarları zorladıysan durum kötü.Hemen bir doktora git.Damar zorlanması ciddi bir konu.Eğer damarları çok zorlamışsan kan akışı kesilebilir, kolunun kesilmesine kadar gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: i miss you bro

Damarları zorladıysan durum kötü.Hemen bir doktora git.Damar zorlanması ciddi bir konu.Eğer damarları çok zorlamışsan kan akışı kesilebilir, kolunun kesilmesine kadar gider.

Alıntıları Göster
    Kafanıza göre kaldırmayın bende dambıl aldım 1 haftadır yapıyorum temel haraketlerin hepisini biliyorum daha önce badye gittiğimden başlarda fazla zorlamıcaksın 8 kere 4 er set yap 8 kere yap 30 sn dinlen tekrar 8 kere
    bütün hareketlerde bunu yap.Gün geçtikçe kiloları arttırsın geliştiğini ozaman farkedersin. Benim dambıllar birleştiği icin yatarak göğüs harektide yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oppotun1st_

Kafanıza göre kaldırmayın bende dambıl aldım 1 haftadır yapıyorum temel haraketlerin hepisini biliyorum daha önce badye gittiğimden başlarda fazla zorlamıcaksın 8 kere 4 er set yap 8 kere yap 30 sn dinlen tekrar 8 kere
    bütün hareketlerde bunu yap.Gün geçtikçe kiloları arttırsın geliştiğini ozaman farkedersin. Benim dambıllar birleştiği icin yatarak göğüs harektide yapıyorum.

Alıntıları Göster
    Bende 3kg sipariş ettim bu gün ulaşacak elime bulduğum ve bana mantıklı gelen bi program var isteyene yollayabilirim.
    Elinizde dambılla uygulanan güzel program varsa bi cevap yada pm atarsanız ii olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlyAnanas

Bende 3kg sipariş ettim bu gün ulaşacak elime bulduğum ve bana mantıklı gelen bi program var isteyene yollayabilirim.
    Elinizde dambılla uygulanan güzel program varsa bi cevap yada pm atarsanız ii olur.

Alıntıları Göster
    Evet dambıl programı isterik!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantaxy

Evet dambıl programı isterik!

Alıntıları Göster
    ağrıların yaklaşık 3 gün içinde geçecektir.o arada bir daha zorlamaya kalkma(kas ağrısı durumunda)(farklı bir ağrı hissediyorsan doktora görünmen faydalı olur).ağrılar geçtikten sonra düzgün bir programla çalışmaya devam edersin.yaşın gereği 3 kg dan daha ağır dambıllarla çalışmanı doğru bulmuyorum.gelişimini tamamlayana kadar küçük çalışmalar sana fit bir vücut kazandırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 26 Temmuz 2010; 14:18:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

ağrıların yaklaşık 3 gün içinde geçecektir.o arada bir daha zorlamaya kalkma(kas ağrısı durumunda)(farklı bir ağrı hissediyorsan doktora görünmen faydalı olur).ağrılar geçtikten sonra düzgün bir programla çalışmaya devam edersin.yaşın gereği 3 kg dan daha ağır dambıllarla çalışmanı doğru bulmuyorum.gelişimini tamamlayana kadar küçük çalışmalar sana fit bir vücut kazandırır

Alıntıları Göster
    3kg den bahsediliyor değilmi burada

şimdi sen pazardan bir eline 3kg elma diğerini 3kg patates alsan getiremeyeceksin yani

ben senin yaşındayken yaptıklarımı hiç yazmıyımbunalıma girersin

ayrıca ergenliğe tam adım atmadıysan sözlerime aldırma ve ergen olmadan kas çalışma işlerine girme

• quote:

Orijinalden alıntı: marantz

şimdi sen pazardan bir eline 3kg elma diğerini 3kg patates alsan getiremeyeceksin yani

ayrıca ergenliğe tam adım atmadıysan sözlerime aldırma ve ergen olmadan kas çalışma işlerine girme

Yaklaşık 150-200 tane dambıl hareketi yaptım.Sanırım ondan

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A1D77A97F

quote:

Orijinalden alıntı: marantz

Yaklaşık 150-200 tane dambıl hareketi yaptım.Sanırım ondan

Alıntıları Göster
    50 mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

quote:

Alıntıları Göster
    3 Kg Nasıl Kaldıramıyorsunuz Şaşırdım Geçen gün pazarda, sol kolumla 8 kilo patates sağ kolumla 10 kilo soğan taşıdım

• quote:

3 Kg Nasıl Kaldıramıyorsunuz Şaşırdım Geçen gün pazarda, sol kolumla 8 kilo patates sağ kolumla 10 kilo soğan taşıdım

150-200 dambıl hareketiyle senin söylediğin karşılaştırılamaz bile . Sen bi o elindekileri 150-200 kez indir kaldır bakalım anlarsın
  • quote:

Oha patatese mi yatıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.