Şimdi Ara

2 GÜN ÜCRETSİZ OYUN Kingdom Come: Deliverance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 GÜN ÜCRETSİZ OYUN Kingdom Come: Deliverance
    https://store.steampowered.com/app/379430/Kingdom_Come_Deliverance/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 7 Eylül 2019; 0:13:59 >

• Tavsiyem içi boş yorumlar yerine az da olsa birilerine faydalı olacak şeyler yapmanız. Benim yaptığım paylaşımla 2 gün de olsa insanlar keyifli vakit geçirir. Her hafta oluyor ve bunu bildiğiniz halde paylaşmıyorsanız bu sizin ayıbınız. Forum gibi sosyal ortamlar bildiğini saklayanlar için değil, paylaşanlar için var
    Çocuk gibi eleştiri kabul etmeyecekseniz bu forumda neden konu açıyorsunuz acaba? Attığınız başlık belli, "2 Gün Ücretsiz Oyun..." şeklinde bir başlık ama oyun ise Free for Weekend oyunu. Konunuz hakkındaki haklı eleştirilere böyle söylenecekseniz forumda konu açmayın arkadaşım! Tekrar söylüyorum bu bir sıcak fırsat değil. Yaptığınız bir yanlışı eleştiremeyeceksem de burası neden bir forum?

Önceki mesajımda yazdıklarımı da kafanızda iyi evirip çevirmişsiniz... Anlamanız açısından açıklayarak yazayım o mesajımda ne demek istediğimi:

Her konunun yeri vardır, gelip sıcak fırsatla alakalı olmayan bir konuyu sıcak fırsatlar bölümüne açmışsınız ve başlığı da oyun 2 günlüğüne ücretsiz dağıtılıyor gibi yazmışsınız sonra da altta kalmamak için konuşmayı farklı bir yere çeviriyorsunuz. Ben böyle bir konu açmayın ya da paylaşmayın mı dedim? Açacaksanız böyle bir konuyu, forumdaki "Steam" bölümüne açarsınız olur da biter. Vaktinizi ayırıp da çooooook büyük bir lütufta bulundunuz diye yaptığınız bir yanlışı söyleyemeyeceksek tekrar söylüyorum neden burası bir forum?

Başka konularınızda da eleştirileri kaldıramadığınızı görmüştüm de art niyet olmadan yazılmış böyle bir yoruma bile ofansif yaklaştığınızı gördükten sonra az çok anladım nasıl bir kimse olduğunuzu...

EKLEME: "O kadar vaktimi ayırıp yazmışım..." şeklindeki ifadenizi neden kaldırdınız ve yorumunuzu bu kadar değiştirdiniz? Ne güzel sizi anlatan ofansif dilli paragrafınıza yakışan cümlelerdi sildikleriniz...
  • Hocam 25 TL yazıyor, sanırım 2 günlüğüne denemeniz için ücretsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece 2 gunlugune ucretsiz, hesaba eklenmiyor.
  • Ücretsiz hafta sonu
  • Ücretsiz oynamaya açık 2 gün için indirim var sadece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elim ayağım titredi ama yanlış alarm. Hafta sonu için ücretsiz.
    2 GÜN ÜCRETSİZ OYUN Kingdom Come: Deliverance
  • Komple ücretsiz oldu sanıp heyecanlandım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cohannan, sıcak fırsatlarda konuların çoğu kimseye yardımcı oluyor fakat şu son zamanlardaki paylaşımlarına pek dikkat etmiyorsun galiba?

Oyun, Free for Weekend sadece, bu sıcak fırsat değil ki hatta fırsat bile değil, sürekli olan bir şey...

• Tavsiyem içi boş yorumlar yerine az da olsa birilerine faydalı olacak şeyler yapmanız. Benim yaptığım paylaşımla 2 gün de olsa insanlar keyifli vakit geçirir. Her hafta oluyor ve bunu bildiğiniz halde paylaşmıyorsanız bu sizin ayıbınız. Forum gibi sosyal ortamlar bildiğini saklayanlar için değil, paylaşanlar için var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 7 Eylül 2019; 3:42:1 >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Çocuk gibi eleştiri kabul etmeyecekseniz bu forumda neden konu açıyorsunuz acaba? Attığınız başlık belli, "2 Gün Ücretsiz Oyun..." şeklinde bir başlık ama oyun ise Free for Weekend oyunu. Konunuz hakkındaki haklı eleştirilere böyle söylenecekseniz forumda konu açmayın arkadaşım! Tekrar söylüyorum bu bir sıcak fırsat değil. Yaptığınız bir yanlışı eleştiremeyeceksem de burası neden bir forum?

Önceki mesajımda yazdıklarımı da kafanızda iyi evirip çevirmişsiniz... Anlamanız açısından açıklayarak yazayım o mesajımda ne demek istediğimi:

Her konunun yeri vardır, gelip sıcak fırsatla alakalı olmayan bir konuyu sıcak fırsatlar bölümüne açmışsınız ve başlığı da oyun 2 günlüğüne ücretsiz dağıtılıyor gibi yazmışsınız sonra da altta kalmamak için konuşmayı farklı bir yere çeviriyorsunuz. Ben böyle bir konu açmayın ya da paylaşmayın mı dedim? Açacaksanız böyle bir konuyu, forumdaki "Steam" bölümüne açarsınız olur da biter. Vaktinizi ayırıp da çooooook büyük bir lütufta bulundunuz diye yaptığınız bir yanlışı söyleyemeyeceksek tekrar söylüyorum neden burası bir forum?

Başka konularınızda da eleştirileri kaldıramadığınızı görmüştüm de art niyet olmadan yazılmış böyle bir yoruma bile ofansif yaklaştığınızı gördükten sonra az çok anladım nasıl bir kimse olduğunuzu...

EKLEME: "O kadar vaktimi ayırıp yazmışım..." şeklindeki ifadenizi neden kaldırdınız ve yorumunuzu bu kadar değiştirdiniz? Ne güzel sizi anlatan ofansif dilli paragrafınıza yakışan cümlelerdi sildikleriniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 7 Eylül 2019; 4:31:35 >

• Yanlış olduğunu düşünüyorsanız şikayet et butonu orada. Nitekim içi dolu, mantıklı, yapıcı eleştirilere her zaman kapım açık. Görüyorum ki maksat üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Ne yapıp yapmayacağımı kararını ben veririm Bu tip yorum yapanların son 1 senede sıcak fırsatlara açtığı konuya bakıyorum maksimum 2. Yersiz yere içerik üretenlerle tartışmalara girmeyi de kendilerine görev edinmiş gibiler. Çoğu kişi de maalesef bu tip kişilikler yüzünden forumdan soğuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 7 Eylül 2019; 6:9:37 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 11 Ocak 2021; 23:25:7 >
  • Sizden de içi boş veya dolu konular görmek isteriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.