Şimdi Ara

2 günde 1500 (oldu) kişi baktı favori 10 arayan SIFIR :))MONDEO (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
247
Cevap
1
Favori
14.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Denilenin aksine, aracınızın lokal boya dışında boyası yoksa alınacak araba. Ben bu araçların piyasasını bilmiyorum, belki fiyat çok gelmiştir diyeceğim; ama acele etmeyin. Bir on gün bekleyin. Sonra fiyatla oynarsınız. Araçta da, ilanda da falso bir durum yok.

İki yılda 80.000km de yılda 40.000km. Çok yüksek bir km değil.

Aracın 2.0tdci'ları ikinci elde kaç para ediyor? Ona da bakın. Aradaki makas çok kapanıyorsa D segmentinde insanlar 2.0'a yönelebilir. Ben şahsen 2.0'ına bakar, 1.6'lara bakmazdım bile. D segmentinde bu 1.6 işi garip oluyor. İkinci el arabaya 60.000TL para vereceksin, 2.0 ile 1.6 arasında yakıt farkı %10. Ne derece önemsersin ki? Temel farkları MTV'de çıkacak. Ben şahsen yüksek MTV'yi göze alırdım.

Aracınızın piyasasını yavaşlatan bana göre tek faktör budur (eğer 2.0'ların fiyatı sizinkine yakın ise). Yok 2.0'lar bayağı bir daha pahalı ise biraz daha sabredin derim.

Benim geçmişte sattığım-verdiğim araçlar:

2007 yılında 94 model Saab 900: 1 yıl satamadıktan sonra, prim ödemeye niyetli olduğumuz bir mühendis çalışanımızın kızının araba ihtiyacı doğdu. İkinci el değeri bugün 10.000TL olan Saabı çalışanımıza prim olarak verdik.

2008 yılında 98 model Opel Frontera (Tavan hariç her yeri farklı farklı boyalı, radyatörü orjinal değildi. Arızaları ile meşhur bu arabayı üst kapağı çatlak ama tamirli vaziyette, hiçbir kusurunu gizlemeden sattım.)

2008 yılında 2002 Volvo S60 (kazasız, şanzıman tamirli 170.000km'de idi. Hiçbir kusurunu gizlemedim)

2010 yılında arkadaşımın Pug 206'sı (ufak ufak hasarları olan, hasarların fotoğrafları olan, öğrenci arabası idi. 110.000km'de gitti. Kazaları gizlemedim. Geçmişte yaşanan arızalardan bahsetmedim.)

2013 yılında arkadaşımın 98 Audi A3 1.8t otomatik leş arabası (müzik seti takmak için kapısını söktüğümüzde içinden prezervatif kullanım klavuzu çıktı. Eski sahibinin fantazi dünyası genişmiş. Hayatımda içi-dışı bu kadar leş araba satmamıştım. Araba ile ilgili verecek bilgim yoktu. Araç leş alındı, leş satıldı. Biz de ne olduğunu çok bilmiyorduk. Bilmediğimizi söyledik.)

2013 yılında arkadaşımın Astra Coupe Turbosu (leş) (kazalı ve öğrenci arabası idi. Aracı kullanan arkadaşımın içinde tuvalet ihtiyacını gidermediği kalmıştır. O derece leş arabaydı. Arkadaş mühendislikte okuyordu. 7 yılda mezun oldu. Gitar çalıyordu ve iyi bir müzik grubu vardı. Artık arabada neler yaşanmış olabileceğini siz düşünün. Aracı detaylı temizliğe verdik. Dezenfekte ettirdik. Ama içine mor ışıkla girip bakmadım. Yeni sahibine de tavsiye etmem. Ama bu hijyen konusunu yeni sahibine anlatmadım. Aracın tüm kaza geçmişini aracın yeni sahibine anlatarak sattık)

Yukarıdaki gibi arabalar benim ilgi alanım olduğu için, 2 gün kimsenin aramamış olması bana bir anlam ifade etmiyor. Bana göre bir araba 6 ayda satılıyorsa iyidir aga.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-ruhsat-sahibinden-alfa-romeo-156-1.6-t-spark-distinctive-60712253/detay
    Nasıl hocam?

• Valla 61.5 dedim 61 000 vercem
    Dahasi olmaz
    Cok guzel arac ben zaten cok km yapiyorum
    Simdi 31000 de latitude aldim 80 90 bin yapar 1.5 seneye kalmaz satarim

Mondeo cok guzel arac sahsi bir kullanici olsam 5 sene binerim ama zaten 1 sene sonra 140 bin km ya yaklasir

Garip ya jetta gozum de hic olmayan bir arac ona bile 60 dan fazla istiyorlar

ben bayiye gittim inceledim
    mondeo nere jetta nere
    latitude bence jettaya tur attirir
    ama bizim millet garip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 6 yıllık araç 90binde. sizin 2 yıllık araç 90bin. çekinceler oluyor haliyle. bir de modeo segmenti içindeki en tipsiz araçlardan biri bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 9 Ekim 2014; 19:15:11 >
  • Tipsizmi tas olusun bak

Gayet oturakli albenisi yuksek bir arac

Su an ki planim su 1-1.5 yil latitude binip 90 bin civari satmak
    sonra 30 bin civari yeni kasa mondeo almak
    Momneoun yoltutusu 10 numara cok arayacagim kesin

• Hocam aracla alakasi yok piyasa ölu bu aralar , 2008 model honda civici 1 ayda zor sattik bizde bu ay normalde ilk haftasinda satilirdi en fazla

• mondeo guzelde 90 bın km ye 60 bın verecegıme sıfır c segmentı br araca yonelirim....
  • Yanlız değilsin. İlanı baltalamak gibi olmasın ama o ön konsol o kadar tiksindirici ki anlatamam. Kuga da bile var. Anlamıyorum neden değiştirmiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pedallar bi acayip duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenman

onun 300 üne sen bakmışsındır

+1 aahahahah
  • fiyat çok başkan, hatan orda.
  • D segmenti kullanacak olan kişilerin yüzde 90'ı otomatik tercih ediyor. Ana etken bu bence.

• Adamlar zevkine bakıyordur. Ben mesela en pahalı arabalara x5, cayenne, lamborghini bakarım ama alamıyorum.

• Ya abi su arabayi gorunce icimin yaglari eriyo bayiliyorum super bisi yav buna araba demek bile yanlis buna

• Bunun 2.0 TDCI olan modelinin neden ikinci eli yok?
  • Aslına ilginç olan bir durum yok.

İkinci el araç satışı en çok B ve C sınıfında yapılıyor. Mesela Ford üzerinden gidersek, Fiesta ve Focus'un ikinci el piyasasını Mondeo'da da olmasını beklemek zaten yanlış. Neticede 60.000 TL değerinde 2 yaşındaki bir otomobil ve 60.000 kilometrenin üzerinde kullanılmış. İnsanlar doğal olarak bu tarz araçlara para bağlamayı riskli görüyor. Zaten bu sınıfta pahalı olmasına rağmen çok hızlı bir şekilde ikinci eli giden yalnızca Passat var, diğerlerinin piyasası daha yavaş işliyor.

Son olarak, birçok insanın 45.000 TL ve üstüne ikinci el araba almayacağını hatırlatmak isterim. Bu fiyatlardan sonra sıfır araba daha mantıklı kalıyor.
  • öncelikle hayırlı satışlar,

benim sorum konudan alakasız, bu plakayı isteme nasıl oluyor? şuan ad soyadımdan oluşan plakamı vermeden araç satışı nasıl oluyor aydınlatırsanız memnun olurum.
  • Arkadaslar allah askina ya sifir c segmenti dediginiz araclar bombos

70 binlik astirada 2 satir ekran 70 binlik focusta bluethoot yok

Mondeoda SYNC ve sony ses sistemi hepsine yeter

Araca telefonu bagdastir

Sonra bastusa amhmet mehmeti ara de arar
    Klimayi ac diye komut ver acar
    Radyoyu örnek veriyorum

Fm 104 ac te otomatik acar
    Frekans aeam vs yk

Ya ben c segmenti arabaya 70 bin cercem dimdizlak arac doldurcam 80 bin
    Kendimi salak gibi hissederim

Hayatta sifir c segmentine para vermem

2. El temiz d siniz hepsini tokatlar

53 bine latitude aldim 31000 km de hic bir kazasi hasari yok

Orta donanim ama
    Navigasyon blutoot
    Zenon far
    Arka camlar perdeli
    anahtarsiz calistirma
    1.5 dizel
    vs vs dunya kadar donanim

e gitcem sifir diye bobbos astraya 71000 para cercem bi blootut ekletsen 73000

arada 20000 tl var

Bizim milleti anlamak cok zor
    aciz milleti

60 versem c segmeti sifir alirmis ne alacagini kendide bilmiyor ya

75 000 de 2007 vectra c2 aldim
    5 tane astra yi cebinden cikartir
    176000 de sattim tank gibi aracti

bu 70 bine c sini alanlar araba surmemis de jettayi . Golfu d sini ile kiyasliyorlar

yazik valla

ben latitiude 1 sene sonra satar
    full yeni kasa vs mondeoyu 70 alirim
    sen o zaman 80 sifir focus alirsin

ben mondeo u aldigimda
    style focuaa 65 dediler cok guldum

bjzim millet marka merakisi or
    Iphone
    or. Wv

• Plaka isi arkadaslar sole
    Noterde alici satista plaka degistircem diyo
    Ve plaka dusuyor bizde gidip
    Plakayi yeni aracimiza aliyoruz okadar

• quote:

Orijinalden alıntı: hung up

Arkadaslar allah askina ya sifir c segmenti dediginiz araclar bombos

70 binlik astirada 2 satir ekran 70 binlik focusta bluethoot yok

Mondeoda SYNC ve sony ses sistemi hepsine yeter

Araca telefonu bagdastir

Sonra bastusa amhmet mehmeti ara de arar
    Klimayi ac diye komut ver acar
    Radyoyu örnek veriyorum

Fm 104 ac te otomatik acar
    Frekans aeam vs yk

Ya ben c segmenti arabaya 70 bin cercem dimdizlak arac doldurcam 80 bin
    Kendimi salak gibi hissederim

Hayatta sifir c segmentine para vermem

2. El temiz d siniz hepsini tokatlar

53 bine latitude aldim 31000 km de hic bir kazasi hasari yok

Orta donanim ama
    Navigasyon blutoot
    Zenon far
    Arka camlar perdeli
    anahtarsiz calistirma
    1.5 dizel
    vs vs dunya kadar donanim

e gitcem sifir diye bobbos astraya 71000 para cercem bi blootut ekletsen 73000

arada 20000 tl var

Bizim milleti anlamak cok zor
    aciz milleti

60 versem c segmeti sifir alirmis ne alacagini kendide bilmiyor ya

75 000 de 2007 vectra c2 aldim
    5 tane astra yi cebinden cikartir
    176000 de sattim tank gibi aracti

bu 70 bine c sini alanlar araba surmemis de jettayi . Golfu d sini ile kiyasliyorlar

yazik valla

ben latitiude 1 sene sonra satar
    full yeni kasa vs mondeoyu 70 alirim
    sen o zaman 80 sifir focus alirsin

ben mondeo u aldigimda
    style focuaa 65 dediler cok guldum

bjzim millet marka merakisi or
    Iphone
    or. Wv

bluethoot blutoot blootut

• arkadan itiş yazılmış?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.