Şimdi Ara

2 günde 1500 (oldu) kişi baktı favori 10 arayan SIFIR :))MONDEO (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
14.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen daha dur asıl aramaya başladıklarında kafayı yiyeceksin

saçma sapan takas önerenler mi dersin

arabayı şuraya getirirsen bakarız diyen mi

istediğin fiyatın yarısını teklif edenler mi dersin

şu olsaydı alırdım diyenler mi

bir kısım peşin kalanını çıkmaz ayın çarşambasında vereyim diyenler mi

daha neler neler :))

aslında bazıları kasıtlı yapıyor ,istiyor ki sen iyice bıkasın ve yok pahasına satasın

birde sahibinde yi mesken edinmiş uyanık galericiler var ,onlar ise tamamen kek peşindeler ve çok uygun fiyat bulurlarsa daha ilan yayına girer girmez kapıyorlar

tabi birde çok sayıda olan dolandırıcı kesimini de unutmamak lazım

Allah kolaylık ve sabır versin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hung up

Mazda ile ford fabiki bir degil
    Mazda 6 1.6 dizel olsa kim napsin 70 bine jettayi
    Hos bizim millet gine alir ya neyse

Mazda motor gammindan kaybediyor.

Ya arkadadlar bir su otomatikcilri anlamiyorum

Elin ayagin saglam gucun kuveti yerinde
    Nedir bu otomatik sevdasi

Ya 15000 tl farkla satilan otomatikler var

Yakitin fazlaligi
    Bakim fazlaligi vs vs 3 4 sene binsen dunya para yaziktir
    Milli sermaye
    Sonra da müsriflik haram

Hani yaslisindir. Hastasindir. Ozrun vardir eyvallah
    30 yasinda sapsaglam adam otomatik ariyorum diyor
    aciyorum o paralara
    Para kazanmak icin illa cok iyi bir isin olmasina gerek yok
    20 sene once ogretmenlik yspanlar
    Aile gecindirir di adamlarin 2 er tane evleri olurdu

Simdikilir ceplerin 2 binliralik telefon
    Gecinemiyoruz diyor

Eehh mustahak
    Ya nedesek bos valla sinirim geril di
    Bizim millete yaranilmsz

Latitude aldim arkadaslarim dalga geciyor attan indin esege bindin
    Yadiyorum ayni segment daha donanimli km si dahs az cebime 8 9 bin para kalscsk
    Yok latitude piyasasi zayif mis

Bunu diyrn egitimli adamlar

F/p orani ne olaki varsa yokss tuketim
    Gosteriş

Hocam gücüm kuvvetim yerinde, otm kullanıyorum, şimdi kendimden utandım, söz hemen satıp manuele geçiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dusau kullanıcısına yanıt
    Niye gıcık oluyorsunuz ki?
    Plakasındaki harflere bakıp mı alıyorsunuz arabayı? Takın sıfır plakanızı kaç para masrafı var ki?

Merakımdan soruyorum gerçekten.
  • Sunroof ve aracın full olup olmaması insanlar için aetık büyük etken. İnsanlar araç alırlen en fullünü almak istiyolar. Bende ceed i satarken bu problemle çok karşılaştım.

Edit: sizin aracın pahalı olması da ayrı bi faktör tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 10 Ekim 2014; 7:11:31 >
  • 2006 trend mondeo mu satmak için bi kaç ay bekledim. Mondeo bu ülkede "abi passat var ona bak boş ver mondeoyu" denilen bi araba. Kısaca kulaktan duyma cahil cühela laflar yüzünden piyasası ölüyor...

• ben de gecen corsa aracim icin ilan verdim , aramayin dedim kimse de aramadi :D ( whatsapp ten veya mesaj yoluyla ulaşin yazmistim )

Benim niyetim deneme yapmakti o fiyattan cok talep olur mu diye hic talep olmadi , 1 kisi favorisine eklemis ondan da haber cikmadi.

1000 kisi bakip kimse aramadiysa demek ki fiyat cazip degil , insanlar alicagi arabaya karar verdikten sonra o arabayla ilgili tum ilanlari kili kirk yararcasina inceliyorlar yani demek ki sizinkinden daha cazip ilanlar var ; ama aceleniz yoksa kalsin bence dediginiz gibi temizse illa ki bir alici cikar.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Niye gıcık oluyorsunuz ki?
    Plakasındaki harflere bakıp mı alıyorsunuz arabayı? Takın sıfır plakanızı kaç para masrafı var ki?

Merakımdan soruyorum gerçekten.

Tam tersine plakayı önemsemediğim için özel plaka bana saçma geliyor. Devlet bürokrasisiyle fazladan muhattap olmayı hiç istemem. Ister plaka için olsun ister başka bir şey. Plaka değişimi noterde 190 lira, emniyette 35 lira civarı, şöförler odası ve emniyetin orada duruma göre 1 günün heba olabilir.

• Hocam yooo varr uzun zamandir bakiorum varr 1.6 trend hatasiz boyasiz 34-37 arasi gidiyor ayrintili bak oldugunu gorursun..

• Araçlardan çok anlamam (haksız da olabilirim) ama 2. el, 2 yaşında Ford Mondeo' ya 61.500 TL vermem. O parayı hak etmesi için yerden 5-6 metre yükselerek gitmesi lazım.
  • Benim aracımada 7800 kişi bakmış. Ama arayan 2 kişi

• plakam şekil önümden çekil
  • istatistikler içler acısı

1600 e 0
    gelen alsın demiyorumda

ya bu kadar güzel aracı merak edip aranmazmı

SAKIN FORM DAN ARKADAŞLAR ŞU ADAMIN AZÖİK İÇİNİ RAHATLATALIM ARAYALIM BİŞEYLER SORALIM DİYE ŞAKA YAPMASIN

şu aralar çok duygusalım

:)))))

neyse bakcez gari artık
  • Araba işi ciddi sakat. Kardeşimin arabasını (2007 Corolla dizel, eski kasa) satamadık.

En son galericiye goturduk, 16 olur deyince ederi budur diye 18.500 e ilana verdik. 2. Gunun akşamında alıcısı geldi, bir tur bindi, alıp gitti.

İnsanlar aramıyorsa fiyatı çoktur. Galericileri dolaşın, verdikleri en yüksek fiyatın ustune 3-4 bin lira koyun, ederi odur.

• Buraya bu başlığı açtın ya satılacağı varsa da satılmayacak. Çünkü burada yazanları okuyunca senin aracını almak pek mantıklı gelmedi. Özellikle yılda 40 bin km yaptığın bir aracı ben asla almam. Ne söylersen söyle benim kafamda şirket aracı olduğu gibi bir izlenim uyanıyor. Daha da kötüsü "rent a car" çıkması olduğu izlenimi. Diğer bir eksisi de benim için C segmentinden sonra araç otomatik olmalıdır (eğer spor araç değilse) Otomatik vites konforun artmasıdır yani. Bu tamamen benim görüşüm benim alım kriterim. Ne okursam okuyayım ne denirse densin ben mondeo alacak olsam özellikle de 2012 ise bu, km'si 50 bin km altı olmalıdır, otomatik vites olmalıdır ve titanium paket deniyorsa dvd,navigasyon olmalıdır vs vs.
  • hung up kullanıcısına yanıt
    Burada konu açıp link koyarsan tabi 1500 olur ve kimse aramaz

• Buyurun size PASSAT

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acil-sahibinden-2012-1.6-tdi-passat-ful-km-79000-fiyati-68.000-182258544/detay

aynı km 26 bin hasar kaydı var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-arda-otomotiv-den-2012-model-passat-1.6tdi-70.000-km-boyasiz-182171043/detay

nerdeyse aynı km arada 18 bin TL fark var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-dizel-1.6-comfortline-181227310/detay

arada 20 bin TL fark var
    ki eminim bunlar 2012 trafiğe çıkışlı

ya bırakın arkadaşlar inanı bana bunları almak için insanın kafasına sıcak ütü ile vurulmuş olmasılazım

bu mmarka merakı nedir yaaa

ben her zaman F/P bakarım

ben latitude 2 sene binim 5 tl zararla satsam içime koymaz da bu aradaki 25000 bana çok koyar

passat çok şişiriyorlar alanlarda hep sonradan görme mütatiit bozuntuları

adam 3 katlı bina (modern gecekondu - 30 seneye hepsi gecekondu olacak ) inşaatına girmiş mütahitim diyor.
    altına da çekmiş 2. el bir passat kredi borçlu

çoğu kıro

ama itiraf ediyorum yeni passatın kasası güzel olmuş son 3-4 yıl faciaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Belash

Araba işi ciddi sakat. Kardeşimin arabasını (2007 Corolla dizel, eski kasa) satamadık.

En son galericiye goturduk, 16 olur deyince ederi budur diye 18.500 e ilana verdik. 2. Gunun akşamında alıcısı geldi, bir tur bindi, alıp gitti.

İnsanlar aramıyorsa fiyatı çoktur. Galericileri dolaşın, verdikleri en yüksek fiyatın ustune 3-4 bin lira koyun, ederi odur.

Arkadaş sıkıntının nedenini özetlemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inque

quote:

Orijinalden alıntı: fds14

quote:

Orijinalden alıntı: Inque

Bence satmayin.

Motora yazılım yaptırıp, 2-3 sene daha kullanın.

Açıkçası satmayı gerektirecek bir durum bence yok.

Merhaba, motora yazılım yaptırmak nedir? Bilmediğim için soruyorum da daha önce duymamıştım.

Motorun beygir ve tork değerini yüzde 20 civarı artırma işlemi.

Chip Tuning diye aratırsanız birçok link ve detaylı bilgi bulursunuz.

500-1000 TL arasına yazılım yoluyla güç artışı sağlarsınız.

OVC gibi bir şey oluyor sanırım, bunu yapmanın belirli dezavantajları da olur herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BİNGO BİNGO BİNGO

ilk teklif geldi "öküzle takas teklif ettiler"

ben ilk başta malın kendisi arıyor sanmıştım ama arayan büyük baş mış :)))))

o paraya öküz alırık oğulll
    bem mondeo istiyim aneeeyyyy

:)))

hep derlerdi bu araba kocaman öküz gibi diye
    ilk teklif te doğal olarak öküzden geldi :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Aslynda adam arabanyn hakkyny vermi?. D segmenti araç sonuçta, uzun yol arabasy olarak kullanylacak en makul araba sonuçta.

Fakat bu Mondeo'lar güzel olmasyna ra?men D segmentinde zaten az olan iddialy oyuncu sayysy 5-6 senede iyice azaldy.

Yani durum öyle bir hale geldi ki, 1.6 motorlu C180'ler ilk geldi?inde Passat'tan fazla satty 1-2 ay.

Artyk pasta ikiye ayryldy.

Premium D segmenti modeller
    Passat

Haklısın ama bu sınıfta manüel arabanın bu saatten sonra işi yoktur kanımca.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.