Şimdi Ara

2 günde 1500 (oldu) kişi baktı favori 10 arayan SIFIR :))MONDEO (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
14.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buraya koyunca zaten merak eden bakiyor bende baktim ama aramayacagim almayacagim
    Sürümü özetler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Aslynda adam arabanyn hakkyny vermi?. D segmenti araç sonuçta, uzun yol arabasy olarak kullanylacak en makul araba sonuçta.

Fakat bu Mondeo'lar güzel olmasyna ra?men D segmentinde zaten az olan iddialy oyuncu sayysy 5-6 senede iyice azaldy.

Yani durum öyle bir hale geldi ki, 1.6 motorlu C180'ler ilk geldi?inde Passat'tan fazla satty 1-2 ay.

Artyk pasta ikiye ayryldy.

Premium D segmenti modeller
    Passat

Haklısın ama bu sınıfta manüel arabanın bu saatten sonra işi yoktur kanımca.

yaa bişey sorcam, son yıllarda 2.0 ve üstü motorlarda neredeyse manuel seçeneği yok, ben yeni mondeo çıkınca 2.0 dizelinden almayı düşünüyorum da, acaba özel siparişle manuel getirtebilir miyim, bazı bmw modellerinde malum sitede özel sipariş manuel görüyorum, fordda böyle bişey varmı acaba? yoksa manuel 2.0 dizel mondeomla 20 yıl daha devam

• quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

quote:

quote:

Aslynda adam arabanyn hakkyny vermi?. D segmenti araç sonuçta, uzun yol arabasy olarak kullanylacak en makul araba sonuçta.

Fakat bu Mondeo'lar güzel olmasyna ra?men D segmentinde zaten az olan iddialy oyuncu sayysy 5-6 senede iyice azaldy.

Yani durum öyle bir hale geldi ki, 1.6 motorlu C180'ler ilk geldi?inde Passat'tan fazla satty 1-2 ay.

Passat

yaa bişey sorcam, son yıllarda 2.0 ve üstü motorlarda neredeyse manuel seçeneği yok, ben yeni mondeo çıkınca 2.0 dizelinden almayı düşünüyorum da, acaba özel siparişle manuel getirtebilir miyim, bazı bmw modellerinde malum sitede özel sipariş manuel görüyorum, fordda böyle bişey varmı acaba? yoksa manuel 2.0 dizel mondeomla 20 yıl daha devam

Otosan'dan öyle bir hamlenin gelmesi zor, Türkiye piyasasına doğru düzgün önem verilseydi çoktan 1.6 dizel ve otomatik Fiesta, Focus ve Mondeo üçlüsü gelmiş olurdu. Borusan o işe girer çünkü performanslı araçları manüel ile kontrol etmek isteyen ve bundan ayrı bir zevk alan kitle var. BMW'nin kullanıcı kitlesi Ford'a göre daha da maddi anlamda güçlü insanlardan oluştukları için, Mondeo'da öyle bir seçeneğin olabileceğini dahi düşünmem.

Mondeo'nun gelişi var bir de...

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Passat

Bence zor.

Focuslara dahi ESP'yi bir dönem koymamış (yurtdışındakilerde standarttı), burada ESP sorunca -ki şahsen sordum- aracımız sınıfının en iyi yol tutuşuna sahiptir, bu yüzden esp gerek yoktu diyen bir zihniyet kökenine dayanıyor.

Ayrıca BMW-Mercedes-Audi sonuçta bunlar lüks araçlar, kişilerin şahsi ihtiyaçlarına cevap verme olasılığı yüksek. Ama Ford, VW gibi markalar daha genele hitap eder.

Doğuş için konuşayım, yeri geliyor adam bendeki mal bu ister al ister alma diye rest çekiyor.

• İlanım için 25 favori 3000'e yakın görüntüleme var.
    Arayan sayısı: 1 (ciddi olmayan bir arama)
    Mesaj Sayısı: 1 (yazdığım fiyatın çok altını teklif eden bir ölücü)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hung up

Buyurun size PASSAT

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acil-sahibinden-2012-1.6-tdi-passat-ful-km-79000-fiyati-68.000-182258544/detay

aynı km 26 bin hasar kaydı var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-arda-otomotiv-den-2012-model-passat-1.6tdi-70.000-km-boyasiz-182171043/detay

nerdeyse aynı km arada 18 bin TL fark var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-dizel-1.6-comfortline-181227310/detay

arada 20 bin TL fark var
    ki eminim bunlar 2012 trafiğe çıkışlı

ya bırakın arkadaşlar inanı bana bunları almak için insanın kafasına sıcak ütü ile vurulmuş olmasılazım

bu mmarka merakı nedir yaaa

ben her zaman F/P bakarım

ben latitude 2 sene binim 5 tl zararla satsam içime koymaz da bu aradaki 25000 bana çok koyar

passat çok şişiriyorlar alanlarda hep sonradan görme mütatiit bozuntuları

adam 3 katlı bina (modern gecekondu - 30 seneye hepsi gecekondu olacak ) inşaatına girmiş mütahitim diyor.
    altına da çekmiş 2. el bir passat kredi borçlu

çoğu kıro

ama itiraf ediyorum yeni passatın kasası güzel olmuş son 3-4 yıl faciaydı

Komik.

Niye komik biliyor musun, bu yazdığını defalarca yazanlar hep ağzının payını aldı forumda.

Dünyayı Türkiye'den ibaret sanıyorsunuz galiba, hadi daha ufak düşünelim Avrupayı.

Avrupa'da D segmentinde en çok tercih edilen model ne, aç bak. Tüm Avrupa mı kıro?

Siz böyle VW'yi ve alanları kendinizce ufak görmeye devam edin, satışlarda sizin o ayılıp bayıldığınız modelleri katlamaya devam eder.

B5 kasa için, Almancılara özenenler aldı dendi.
    B5.5 için hava atma niyetliler aldı dendi.
    B6 için, B5.5'un kaymağını yiyorlar dendi.
    B7 için, çok kötü eski yılların kaymağını yiyorlar dendi.
    B8 için, şimdi müteahhit arabası dendi.

Polo-Jetta zaten şirket arabası.

Geriye kaldı Golf, geçen gün ben Tuborg aracı olarak gördüm. Hadi uğraşmayın fazla, o da şirket arabası olmuş.

Tiguan şekilsiz, çok pahalı.
    Touareg alan zaten enayi. Cayenne ile aynı platformda ama salla gitsin.
    Phaeton zaten öldü, gömdük çoktan.

Marka komple iflas etsin de, ne kadar çekemeyen ve ciğerci varsa bayram etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: congman

İlanım için 25 favori 3000'e yakın görüntüleme var.
    Arayan sayısı: 1 (ciddi olmayan bir arama)
    Mesaj Sayısı: 1 (yazdığım fiyatın çok altını teklif eden bir ölücü)

off
    desene ben başımı nerelere vuram

araç ney
  • Yeni dizel vw grup octavia leon gibi sıfır araçlar dururken 2.el mondeonun satılacağına kim inanır.

• hung up kullanıcısına yanıt
    Cruze.
  • quote:

quote:

Buyurun size PASSAT

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acil-sahibinden-2012-1.6-tdi-passat-ful-km-79000-fiyati-68.000-182258544/detay

aynı km 26 bin hasar kaydı var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-arda-otomotiv-den-2012-model-passat-1.6tdi-70.000-km-boyasiz-182171043/detay

nerdeyse aynı km arada 18 bin TL fark var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-dizel-1.6-comfortline-181227310/detay

arada 20 bin TL fark var
    ki eminim bunlar 2012 trafiğe çıkışlı

ya bırakın arkadaşlar inanı bana bunları almak için insanın kafasına sıcak ütü ile vurulmuş olmasılazım

bu mmarka merakı nedir yaaa

ben her zaman F/P bakarım

ben latitude 2 sene binim 5 tl zararla satsam içime koymaz da bu aradaki 25000 bana çok koyar

passat çok şişiriyorlar alanlarda hep sonradan görme mütatiit bozuntuları

adam 3 katlı bina (modern gecekondu - 30 seneye hepsi gecekondu olacak ) inşaatına girmiş mütahitim diyor.
    altına da çekmiş 2. el bir passat kredi borçlu

çoğu kıro

ama itiraf ediyorum yeni passatın kasası güzel olmuş son 3-4 yıl faciaydı

Komik.

Niye komik biliyor musun, bu yazdığını defalarca yazanlar hep ağzının payını aldı forumda.

Dünyayı Türkiye'den ibaret sanıyorsunuz galiba, hadi daha ufak düşünelim Avrupayı.

Avrupa'da D segmentinde en çok tercih edilen model ne, aç bak. Tüm Avrupa mı kıro?

Siz böyle VW'yi ve alanları kendinizce ufak görmeye devam edin, satışlarda sizin o ayılıp bayıldığınız modelleri katlamaya devam eder.

B5 kasa için, Almancılara özenenler aldı dendi.
    B5.5 için hava atma niyetliler aldı dendi.
    B6 için, B5.5'un kaymağını yiyorlar dendi.
    B7 için, çok kötü eski yılların kaymağını yiyorlar dendi.
    B8 için, şimdi müteahhit arabası dendi.

Polo-Jetta zaten şirket arabası.

Geriye kaldı Golf, geçen gün ben Tuborg aracı olarak gördüm. Hadi uğraşmayın fazla, o da şirket arabası olmuş.

Tiguan şekilsiz, çok pahalı.
    Touareg alan zaten enayi. Cayenne ile aynı platformda ama salla gitsin.
    Phaeton zaten öldü, gömdük çoktan.

Marka komple iflas etsin de, ne kadar çekemeyen ve ciğerci varsa bayram etsin.

ben passata çok kötü araba demedimki diğerleri ile arasındaki farkı haketmiyor

moneo ile passatarasında ikinci elde 20 bin Tl fark yaratacak birşey yok

fark bizim milletin marka manyaklığı cahilliği

avrupada 2. el moneo ile passat arasında kaç para var

wv grubu araçları gayet güze lsadece ederinin üstünde satılıyor.

türk milletini araştırmadan konuşması başka bişey değil.

süperB baktım beş para etmz
    passat aldiyor. adam
    ee aynı motor. nerdeyse aynı araç daha donanımlı aynı grup gelde bunu anlat .

Seat exeo aracım vardı 2009 kasa A4 aynısı diyorum cevaba bak

"yok ya malmısın seat nere a4 nere "diyor

sanki ben ona leon a3 ün aynısı dedim

cahil millet

2. elde de durum aynı passatta golf de gayet güzel araç lar ama ederinden fazla fiyata satıyorlar.

80 binde mondeoya 60 vermem diyen zeka 80 binde aynı model passata 80 bine işte araba bu diyor.

oysa motor olarakta kasa olarakta , donanım olarakta , yoltutuş olarakta mondeo passatı sollar

gelde bunu anlat. millete

• quote:

Arkadaşlar merhaba
    aracımı satıyım dedim

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-garantisi-devam-ediyor-kazasiz-181632291/detay

İLAN NO :181632291

iki günde 1000 (oldu) kişi bakmış arayan sıfır

aslında normal bir fiyat istiyorum diye düşünüyorum çok temiz araç

eminim görmeye gelseler alacaklar

ya piyasa berbat yada mondeonun 2. eli gerçekten kötü

ÖNERİSİ OLAN

O sinifta o parayi verdikten sonra manuel istemez kimse.manueli goren kapiyordur...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

Yeni dizel vw grup octavia leon gibi sıfır araçlar dururken 2.el mondeonun satılacağına kim inanır.

yeni dizel derken 105 bg 240 nm mu yeni

yoksa yeni sıfır araç modundamı
  • hung up kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde 100 bin km üstü dizel satışı biraz Baltalı bu anlamda yeni dizelden kasıt 0 km demektir.

• Piyasa artık bu.

D segmentinde 2 bölüm var.

Ya Passat ya da premiumlar.

Diğer oyuncular tamamen elendi nerdeyse.

Yeni Mondeo ne getirse de iyi satışlara ulaşamaz bence.
  • 2 günde bir 500 düş.arayan olur mutlaka.ben araç almicam ama arabalara bakmayi seviyorum gunde 50 araca tikliyorum en az .bazilarina.mesaj atiyorum.bazilarini şikayet ediyorum .alişknlik oldu

• piyasa fiyatını yazdıysanız 2 günde satılmaması normal bir durum. 7-10 gün bekleyin.
  • Favorilerine ekleyenlerin %30unun cebinde para yoktur fantazisine ekliyodur. %20sinde para hazır olsa bile fiyat düşünce haberdar olayım 4-5 bin ucuzlarsa alırım diye eklemiştir. Kalan %50 si de kendi aracını satmaya çalışıyodur, kimse arabası ölü fiyatına gitsin istemediği için onlarda da şişen piyasadan nasiplenip yüksek fiyattan koyduğu için müşteri bekliyodur tıpkı sizin gibi. piyasa kendi bacağına sıkıyor ama haberi yok.

Bi de araba satanların yarısı ev almak için satıyor sözde, ev alacak adam 2-3 bin liraya bakmaz güzel bi ev bulduysa okutur geçer arabasını.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Passat

Otosan'dan öyle bir hamlenin gelmesi zor, Türkiye piyasasına doğru düzgün önem verilseydi çoktan 1.6 dizel ve otomatik Fiesta, Focus ve Mondeo üçlüsü gelmiş olurdu. Borusan o işe girer çünkü performanslı araçları manüel ile kontrol etmek isteyen ve bundan ayrı bir zevk alan kitle var. BMW'nin kullanıcı kitlesi Ford'a göre daha da maddi anlamda güçlü insanlardan oluştukları için, Mondeo'da öyle bir seçeneğin olabileceğini dahi düşünmem.

Mondeo'nun gelişi var bir de...

bmw nin mercedesin almanya sitesini bir ara incelediydim, hemen hemen her modelin manuel seçeneği vardı diye hatırlıyorum, ford neden böyle bir seçenek sunmaz hayret, neyse sağlık olsun en azından paramız cebimizde durur

• Beyler çaktırmayın ben bakıyorum gunde 30 arkadasla birlikte 5 6 kez.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.