Şimdi Ara

2 günde 1500 (oldu) kişi baktı favori 10 arayan SIFIR :))MONDEO (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
14.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hung up

Evet okuz tekkif ettilee

Sayın Behlül Büyük

Sahibinden.com üzerinde bulunan 181632291 numaralı İLK SAHİBİNDEN GARANTİSİ DEVAM EDİYOR KAZASIZ başlıklı ilanla ilgili olarak carlito26 kullanıcı adlı üyemiz size mesaj gönderdi.

Gardas merhaba. Arabani begendim. Sana bir teklifim olacadi. Benim yozgatta bir essek ciftligim var. Toplam alani 700 metre kare olup icinde 12 essek 4 katir 10 tavuk 4 kuzu 1 okuz ve 3 tenede dana var. Birde calismayan 76 model traktor var. Ayricana bir dam nir ufak goz odas i ve bu oda icinde 37 ekran tuplu televi zyon ile 1 soba var. Ayrica bu ciftlikt 30 metrekarelik bir tarla var. Bu tarladada 30 kiloluk kabak ile 20 kg luk hiyar var. Birde 100 kg lik bir cuval var tezek afedersin. Hepsi senin olabilir araba karsiliginda, yanitini bekliyorum

bende cevap olark
    Eksik bilgi vemissiniz
    O ciftlikte iki okuz var diye cevap Yazdim

adamlar üşenmiyor malum siteye girip uzun uzun yazıp gırgır yapıyorlar. pes doğrusu

• Konuyu okudum tutumunuz fazla itici açıkçası. Bu forumdan bile almak isteyen çıkabilirdi bu aracı belki ama bu tavrınızla sanmıyorum dokunsun adam size
    Birincisi mondeo fazla tercih edilen bir araç değil, rakamlarla konuşmuyorum evet fakat bu bir gerçek hepimiz sürekli trafikte olan insanlarız. İkincisi malum yakın zamanda kasa değişikliği bekliyor resmi olarak. Üçüncüsü bu segment içerisinde artık kullanıcılar -çok kişi söylemesine rağmen ben de söylüyorum- manuel vites aramıyor. KM'nize ve koyduğunuz aracın fiyatına hiç laf söylemedim bakın. Bu arada o segmentte o fiyat aralığında manuel araç bakılsa akla maalesef fazla gelmiyor mondeo bu da bir diğer etken. Siz yol yakınken takasa girin aracınızla. Biraz daha beklemeniz gerekebilir yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: hung up

Evet okuz tekkif ettilee

Sayın Behlül Büyük

Sahibinden.com üzerinde bulunan 181632291 numaralı İLK SAHİBİNDEN GARANTİSİ DEVAM EDİYOR KAZASIZ başlıklı ilanla ilgili olarak carlito26 kullanıcı adlı üyemiz size mesaj gönderdi.

Gardas merhaba. Arabani begendim. Sana bir teklifim olacadi. Benim yozgatta bir essek ciftligim var. Toplam alani 700 metre kare olup icinde 12 essek 4 katir 10 tavuk 4 kuzu 1 okuz ve 3 tenede dana var. Birde calismayan 76 model traktor var. Ayricana bir dam nir ufak goz odas i ve bu oda icinde 37 ekran tuplu televi zyon ile 1 soba var. Ayrica bu ciftlikt 30 metrekarelik bir tarla var. Bu tarladada 30 kiloluk kabak ile 20 kg luk hiyar var. Birde 100 kg lik bir cuval var tezek afedersin. Hepsi senin olabilir araba karsiliginda, yanitini bekliyorum

bende cevap olark
    Eksik bilgi vemissiniz
    O ciftlikte iki okuz var diye cevap Yazdim

hocam bu bizim forumdan biridir, mesajda ciddiyetin c si yok, kabak gibi belli adamın taş... geçtiği, tezek mezek diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Aslynda adam arabanyn hakkyny vermi?. D segmenti araç sonuçta, uzun yol arabasy olarak kullanylacak en makul araba sonuçta.

Fakat bu Mondeo'lar güzel olmasyna ra?men D segmentinde zaten az olan iddialy oyuncu sayysy 5-6 senede iyice azaldy.

Yani durum öyle bir hale geldi ki, 1.6 motorlu C180'ler ilk geldi?inde Passat'tan fazla satty 1-2 ay.

Artyk pasta ikiye ayryldy.

Premium D segmenti modeller
    Passat

Haklısın ama bu sınıfta manüel arabanın bu saatten sonra işi yoktur kanımca.

yaa bişey sorcam, son yıllarda 2.0 ve üstü motorlarda neredeyse manuel seçeneği yok, ben yeni mondeo çıkınca 2.0 dizelinden almayı düşünüyorum da, acaba özel siparişle manuel getirtebilir miyim, bazı bmw modellerinde malum sitede özel sipariş manuel görüyorum, fordda böyle bişey varmı acaba? yoksa manuel 2.0 dizel mondeomla 20 yıl daha devam

Otosan'dan öyle bir hamlenin gelmesi zor, Türkiye piyasasına doğru düzgün önem verilseydi çoktan 1.6 dizel ve otomatik Fiesta, Focus ve Mondeo üçlüsü gelmiş olurdu. Borusan o işe girer çünkü performanslı araçları manüel ile kontrol etmek isteyen ve bundan ayrı bir zevk alan kitle var. BMW'nin kullanıcı kitlesi Ford'a göre daha da maddi anlamda güçlü insanlardan oluştukları için, Mondeo'da öyle bir seçeneğin olabileceğini dahi düşünmem.

Mondeo'nun gelişi var bir de...

bmw nin mercedesin almanya sitesini bir ara incelediydim, hemen hemen her modelin manuel seçeneği vardı diye hatırlıyorum, ford neden böyle bir seçenek sunmaz hayret, neyse sağlık olsun en azından paramız cebimizde durur

VW bu sayede piyasayı iyi süpürdü, hemen hemen her modele uygun motor, şanzuman ve donanım üçlüsü var.

passatın 2.0 ları hep dsg li, manueli yok diye biliyprum

Aynen.

• Onu yazan bu forumdan değilse bende hiç bir şey bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Muhendis

Konuyu okudum tutumunuz fazla itici açıkçası. Bu forumdan bile almak isteyen çıkabilirdi bu aracı belki ama bu tavrınızla sanmıyorum dokunsun adam size
    Birincisi mondeo fazla tercih edilen bir araç değil, rakamlarla konuşmuyorum evet fakat bu bir gerçek hepimiz sürekli trafikte olan insanlarız. İkincisi malum yakın zamanda kasa değişikliği bekliyor resmi olarak. Üçüncüsü bu segment içerisinde artık kullanıcılar -çok kişi söylemesine rağmen ben de söylüyorum- manuel vites aramıyor. KM'nize ve koyduğunuz aracın fiyatına hiç laf söylemedim bakın. Bu arada o segmentte o fiyat aralığında manuel araç bakılsa akla maalesef fazla gelmiyor mondeo bu da bir diğer etken. Siz yol yakınken takasa girin aracınızla. Biraz daha beklemeniz gerekebilir yoksa.

hocam sende mondeoyu öldürmüşün bee,,, o araba bu fiyata gitmez doğru ama 55 e 3 gün içinde gider,,, o fiyata gitmemesinin sebebi ufukta yeni kasanın gözükmüş olması, yoksa mondeonun kendine göre alıcı kitlesi var

• Yok kesinlikle öldürmek değil est. Ben mondeo'yu çok severim. Tank gibi araçtır kaslı yapısı vs göze çok hoş gelir. Dediğiniz gibi belirttiğiniz fiyatlara çok kısa sürede gidebilir araç. Ama orada bir psikolojik sınır var. O sınır biraz aşılmış. Hem 2.el için, hem KM'si için, hem manuel yapısından dolayı ufak bir sınır aşımı olmuş
  • Bakan çok arayan yok ise fiyat yüksek bulunmuş olabilir mi.millet bu araca niyet etmiş ki bakmış, ama fiyatını beğenmemiş diyebilirmiyiz,bu ilan verme alma satma işlerinde deneyimli arkadaşlar ne der acaba

• Buuuk cogunluk nfiyatin yuksekliginden yakinmis

Bende damping yaptim
    Fiyati 59.900 cektim

garip boyle guzel araclar 2.elde altsegment bombos araba parasina gidiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslynda adam arabanyn hakkyny vermi?. D segmenti araç sonuçta, uzun yol arabasy olarak kullanylacak en makul araba sonuçta.

Fakat bu Mondeo'lar güzel olmasyna ra?men D segmentinde zaten az olan iddialy oyuncu sayysy 5-6 senede iyice azaldy.

Yani durum öyle bir hale geldi ki, 1.6 motorlu C180'ler ilk geldi?inde Passat'tan fazla satty 1-2 ay.

Artyk pasta ikiye ayryldy.

Premium D segmenti modeller
    Passat

Haklısın ama bu sınıfta manüel arabanın bu saatten sonra işi yoktur kanımca.

yaa bişey sorcam, son yıllarda 2.0 ve üstü motorlarda neredeyse manuel seçeneği yok, ben yeni mondeo çıkınca 2.0 dizelinden almayı düşünüyorum da, acaba özel siparişle manuel getirtebilir miyim, bazı bmw modellerinde malum sitede özel sipariş manuel görüyorum, fordda böyle bişey varmı acaba? yoksa manuel 2.0 dizel mondeomla 20 yıl daha devam

Bence zor.

Focuslara dahi ESP'yi bir dönem koymamış (yurtdışındakilerde standarttı), burada ESP sorunca -ki şahsen sordum- aracımız sınıfının en iyi yol tutuşuna sahiptir, bu yüzden esp gerek yoktu diyen bir zihniyet kökenine dayanıyor.

Ayrıca BMW-Mercedes-Audi sonuçta bunlar lüks araçlar, kişilerin şahsi ihtiyaçlarına cevap verme olasılığı yüksek. Ama Ford, VW gibi markalar daha genele hitap eder.

Doğuş için konuşayım, yeri geliyor adam bendeki mal bu ister al ister alma diye rest çekiyor.

Yine kırıp geçirmişsin ortalığı.

Eğri oturup doğru konuşalım, VW'ye en son laf çarpılacak konu da budur. Adamların modellere göre getirdikleri şanzıman, donanım ve motor üçlüsünü başka markada kolay kolay bulamıyorsun.

• Aracın neden istenilen fiyata gitmediğinin sebeplerini açık bir dille yazayım.

-Manuel vites.
    -Sunroof yok.
    -Navigasyon ve Mercekli Xenon far yok.
    -Kilometresi yaşına oranla çok fazla.
    -İç döşeme rengi çok koyu, krem tonlarında bir döşeme rengi beyaz boya ile çok daha iyi kombinlenebilirdi.

gibi gibi...
  • resimlerden baktığım kadarıyla aracı 0 diye satsan olur yani o kadar temiz gözüküyor :)
  • Mondeo ölü piuasalı araçlardan zaren D sinıfında passattan başka ikinci eli olan bir araç yiok

• quote:

Orijinalden alıntı: Memodovic07

resimlerden baktığım kadarıyla aracı 0 diye satsan olur yani o kadar temiz gözüküyor :)

Arac cok temiz
    Idaa ediyorum ilk gelen alacak

Ornek ben temiz buldummu kacirmam
    latitude 31000 de hic boya kaza yok sahibi akir almaz ozel kilif diktirmis

kiliflari yikamak icin soktum gram leke yok pril pril

bu kadar ozenle kullanilmis bakimi yapilmis garantisi devam eden bir araci uygun fiyata almak varken

zenon yok olsa nolacak zaten bitek uzunlarda calisiyo

Vs ivir zivir bir dunya gostermelik sey

arac parasina gore gayet donanimli

yol tutusu passata tur attirir

yakitti gayet iyi
    cekis gayet iyi 105 bg passat cekiyoda 115 mondeomu cekmiyo
    kasanin genisli cabasi
    insignia c sinifi gibi

• benim ilan 5 günde 750 ye vurdu hiç ummuyordum arayn sıfır mesaj atan sıfır

http://www.sahibinden.com/listing/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-goldmaster-rc-428-oyun-konsolu-143486804/detail
  • Forumda araç arayan birisi vardı populer konularda.Parası yetiyor mu tam hatırlamayamadım şimdi sınırın biraz üstünde olabilir.Ona bakın bir hocam ben piyasasını bilmiyorum ama aracınız çok temizmiş neden satıyorsunuz özel değilse?
  • Arayanlardan biri de benim fakat benim limitin üzerinde malesef :/
  • Walla icim aciya acita vercem arabayi

Bu kadar duscemi bilseydim latitude alnaz dim
    Bi 80 bindaha binerdim

Neyse artik hayirlisi

• 60bin verebilecek adam gider sıfırını alır ayrica vede en onemlisi D kasa da mondeo nun işi zor çünkü passat gibi bir rakibi var. Aliciyi cezbetmesi icin Çok büyük fiyat avantajı olması gerekir. Ama hayirlisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doenitz -- 11 Ekim 2014; 1:53:14 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.