Şimdi Ara

2 günde 1500 (oldu) kişi baktı favori 10 arayan SIFIR :))MONDEO (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
14.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nz9

Beyler çaktırmayın ben bakıyorum gunde 30 arkadasla birlikte 5 6 kez.

Hain sin
    Yapmayin oyle saten moralim bozuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla açıkçası 2012 model araba alacaksam 80binde araba almam.Daha düşük kilometreli muhakkak bulunur bulamazsamda başka bir model bakarım.
    Bu arada aracın piyasasını bilmiyorum eder etmez gibi birşey soylemedim.
    Son olarak full mondeoda anahtarsiz giriş ve çalıştırma yok mu? Şu sıralar araç alacağım bu özelliğe baya taktımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 10 Ekim 2014; 14:09:43 >
  • Abicim neden fiyatının yoksek olduğunu kabul etmemek için direniyorsun anlamadım.

Tekrar söylüyorum Mondeo bakarken ben, bir gün de bile gittiğini gördüm makul araçların, piyasa kötü filan değil, siz 80 binde aracı 30-40 bindeki araçlarla aynı fiyatı istiyorsun, Km o kadar önemli ki, adam 20 km yapacak oldu 100.

100 e gelmiş dizele kimse bu paraları vermez.

• Fiyat biraz yüksek 60 bine çekin 1-2 bin lira pazarlık payı bırakın derim

Ben bir ay bekledim alıcısı çıktı sattım sizin de biraz beklemeniz gerekli

• quote:

Orijinalden alıntı: hung up

Buyurun size PASSAT

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acil-sahibinden-2012-1.6-tdi-passat-ful-km-79000-fiyati-68.000-182258544/detay

aynı km 26 bin hasar kaydı var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-arda-otomotiv-den-2012-model-passat-1.6tdi-70.000-km-boyasiz-182171043/detay

nerdeyse aynı km arada 18 bin TL fark var

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2012-dizel-1.6-comfortline-181227310/detay

arada 20 bin TL fark var
    ki eminim bunlar 2012 trafiğe çıkışlı

ya bırakın arkadaşlar inanı bana bunları almak için insanın kafasına sıcak ütü ile vurulmuş olmasılazım

bu mmarka merakı nedir yaaa

ben her zaman F/P bakarım

ben latitude 2 sene binim 5 tl zararla satsam içime koymaz da bu aradaki 25000 bana çok koyar

passat çok şişiriyorlar alanlarda hep sonradan görme mütatiit bozuntuları

adam 3 katlı bina (modern gecekondu - 30 seneye hepsi gecekondu olacak ) inşaatına girmiş mütahitim diyor.
    altına da çekmiş 2. el bir passat kredi borçlu

çoğu kıro

ama itiraf ediyorum yeni passatın kasası güzel olmuş son 3-4 yıl faciaydı

hocam piyasada mondeoya göre çok fazla passat olduğundan ikinci el piyasasındada passat haliyde fiyat olarak üstte kalıyor tuttuğundon dolayı.Birde 1.6 tdci motorun mondeo için çekişi nasıl focus da çok başarılıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevie_ray_vaughan

quote:

Orijinalden alıntı: The Power of Faith

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Aslynda adam arabanyn hakkyny vermi?. D segmenti araç sonuçta, uzun yol arabasy olarak kullanylacak en makul araba sonuçta.

Fakat bu Mondeo'lar güzel olmasyna ra?men D segmentinde zaten az olan iddialy oyuncu sayysy 5-6 senede iyice azaldy.

Yani durum öyle bir hale geldi ki, 1.6 motorlu C180'ler ilk geldi?inde Passat'tan fazla satty 1-2 ay.

Artyk pasta ikiye ayryldy.

Premium D segmenti modeller
    Passat

Haklısın ama bu sınıfta manüel arabanın bu saatten sonra işi yoktur kanımca.

yaa bişey sorcam, son yıllarda 2.0 ve üstü motorlarda neredeyse manuel seçeneği yok, ben yeni mondeo çıkınca 2.0 dizelinden almayı düşünüyorum da, acaba özel siparişle manuel getirtebilir miyim, bazı bmw modellerinde malum sitede özel sipariş manuel görüyorum, fordda böyle bişey varmı acaba? yoksa manuel 2.0 dizel mondeomla 20 yıl daha devam

Otosan'dan öyle bir hamlenin gelmesi zor, Türkiye piyasasına doğru düzgün önem verilseydi çoktan 1.6 dizel ve otomatik Fiesta, Focus ve Mondeo üçlüsü gelmiş olurdu. Borusan o işe girer çünkü performanslı araçları manüel ile kontrol etmek isteyen ve bundan ayrı bir zevk alan kitle var. BMW'nin kullanıcı kitlesi Ford'a göre daha da maddi anlamda güçlü insanlardan oluştukları için, Mondeo'da öyle bir seçeneğin olabileceğini dahi düşünmem.

Mondeo'nun gelişi var bir de...

bmw nin mercedesin almanya sitesini bir ara incelediydim, hemen hemen her modelin manuel seçeneği vardı diye hatırlıyorum, ford neden böyle bir seçenek sunmaz hayret, neyse sağlık olsun en azından paramız cebimizde durur

VW bu sayede piyasayı iyi süpürdü, hemen hemen her modele uygun motor, şanzuman ve donanım üçlüsü var.

• baya sıkıntı edilmiş, birisi arasın bari arkadaşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

baya sıkıntı edilmiş, birisi arasın bari arkadaşı

Ne tıkırtı var ne sıkırtı, arkadaş geliyor, soğuğu yiyor, ağğşamınan çekip gidiyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Aslynda adam arabanyn hakkyny vermi?. D segmenti araç sonuçta, uzun yol arabasy olarak kullanylacak en makul araba sonuçta.

Fakat bu Mondeo'lar güzel olmasyna ra?men D segmentinde zaten az olan iddialy oyuncu sayysy 5-6 senede iyice azaldy.

Yani durum öyle bir hale geldi ki, 1.6 motorlu C180'ler ilk geldi?inde Passat'tan fazla satty 1-2 ay.

Artyk pasta ikiye ayryldy.

Premium D segmenti modeller
    Passat

Haklısın ama bu sınıfta manüel arabanın bu saatten sonra işi yoktur kanımca.

yaa bişey sorcam, son yıllarda 2.0 ve üstü motorlarda neredeyse manuel seçeneği yok, ben yeni mondeo çıkınca 2.0 dizelinden almayı düşünüyorum da, acaba özel siparişle manuel getirtebilir miyim, bazı bmw modellerinde malum sitede özel sipariş manuel görüyorum, fordda böyle bişey varmı acaba? yoksa manuel 2.0 dizel mondeomla 20 yıl daha devam

Otosan'dan öyle bir hamlenin gelmesi zor, Türkiye piyasasına doğru düzgün önem verilseydi çoktan 1.6 dizel ve otomatik Fiesta, Focus ve Mondeo üçlüsü gelmiş olurdu. Borusan o işe girer çünkü performanslı araçları manüel ile kontrol etmek isteyen ve bundan ayrı bir zevk alan kitle var. BMW'nin kullanıcı kitlesi Ford'a göre daha da maddi anlamda güçlü insanlardan oluştukları için, Mondeo'da öyle bir seçeneğin olabileceğini dahi düşünmem.

Mondeo'nun gelişi var bir de...

bmw nin mercedesin almanya sitesini bir ara incelediydim, hemen hemen her modelin manuel seçeneği vardı diye hatırlıyorum, ford neden böyle bir seçenek sunmaz hayret, neyse sağlık olsun en azından paramız cebimizde durur

VW bu sayede piyasayı iyi süpürdü, hemen hemen her modele uygun motor, şanzuman ve donanım üçlüsü var.

passatın 2.0 ları hep dsg li, manueli yok diye biliyprum

• bi de bu cla 200 cü mersocular var. araba piyasada bulunmadığı için şubatta 116 bine aldığı amg pakete 130 bin istiyor vatandaş.

mercedes mi dayaklık bunlar mı karar vermek imkansız
  • @hung up hocam gerçekten öküz mü teklif ettiler yoksa şaka mı yapıyorsun ? ss var mı acaba teklifin ?
  • Evet okuz tekkif ettilee

Sayın Behlül Büyük

Sahibinden.com üzerinde bulunan 181632291 numaralı İLK SAHİBİNDEN GARANTİSİ DEVAM EDİYOR KAZASIZ başlıklı ilanla ilgili olarak carlito26 kullanıcı adlı üyemiz size mesaj gönderdi.

Gardas merhaba. Arabani begendim. Sana bir teklifim olacadi. Benim yozgatta bir essek ciftligim var. Toplam alani 700 metre kare olup icinde 12 essek 4 katir 10 tavuk 4 kuzu 1 okuz ve 3 tenede dana var. Birde calismayan 76 model traktor var. Ayricana bir dam nir ufak goz odas i ve bu oda icinde 37 ekran tuplu televi zyon ile 1 soba var. Ayrica bu ciftlikt 30 metrekarelik bir tarla var. Bu tarladada 30 kiloluk kabak ile 20 kg luk hiyar var. Birde 100 kg lik bir cuval var tezek afedersin. Hepsi senin olabilir araba karsiliginda, yanitini bekliyorum

bende cevap olark
    Eksik bilgi vemissiniz
    O ciftlikte iki okuz var diye cevap Yazdim

• Detay fena.

''Sigara içirtilmedi.''
  • @hung up teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

2 yaşında ki araba 80.000km yapmışsa, ben o arabaya direk şirket arabası gözüyle bakarım ve almam ne kadar temiz olursa olsun.

saçma fikir arac D segmenti yönetici aracı
    clio değil

sadece kendim kullandım. pazarlama aracı değil

80 000 çok değil heleki uzun yol yapan araç için

sizinki tamamen önyargı

Üstat benim bi aracım var ama emin ol tekrar 2.el araç alacak olsam sahibinden'de sol menüden kilometreyi yıla göre ayarlarım öyle arama yaparım, örneğin;
    2013 bakıyorsam 0-15 bin
    2012 bakıyorsam 15-30 bin
    2011 bakıyorsam da 30-45 bin gibi...
    Yeniaraçlarda çok kilometre beni soğutur , yönetici de kullansa plasiyer de kullansa o araç "firmacı arabası"dır benim için. Kilometre işinden sonra aracı incelerim kaza-boya durumu için.
    Şahsi fikirlerimi söyledim , alınmaca yok

Yavaş yavaş fiyat kırdığınızda ciddi alıcılar düşmeye başlar diye düşünüyorum.

Hayırlı satışlar

• 2 sene önce aldığın fiyattan satarsan tabi satamazsın. Fiyatı revize edip aşağı çekmen lazım galericiler bile senden ucuza veriyor.
  • Gelmiş ölücüler :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skidproof

2 sene önce aldığın fiyattan satarsan tabi satamazsın. Fiyatı revize edip aşağı çekmen lazım galericiler bile senden ucuza veriyor.

ikisene önceki aldığı fiyata satanlar wv grubu
    koşa koşa alnlarda sizlersiniz.

kör değilsen oku ögren saçma sapan mesajlar atma araç 2013 şubatta alındı git bayiye sor kaça alınmış

105 bg passat
    115 bg monde %10 güçlü

240 nm passat
    270 nm mondeo %10 güçlü

80 passat 60 bin mondeo %25 ucuz

ama gidip gine passat alıyorlar

bakmak başka birşeydi görmek başka birşeydir.

utanmasalar pasat a4 den 3 serisinden iyi diyecekler . buna bilinçsizlik deniyor.

bu mmilletin mallığı sadece araba da sürmez her konuda böyle bilnçsiz bir toplumuz

ıphone kuyrugunda bekliyen toplumdan ne beklersin

geçen bitane ..lak diyim artık . MB de reno motoru var dedim almam ben onu dedi

allahın geri zekalı yaratığı koskoca mercedes aracına reno motru koymaya gocunuyor bu öküz gocunuyor.

aynı hesap passat manyaklığı son 4 seneki kasa bana göre gelmiş geçmiş en kötü kasa

yenisini beğendim. araç güzel ama ederini üstünde satılacağı kesin

6 ay kimse passat almasın fiyatları %30 ucuzlar. zaten ötv yüzünden ederinin 2 katına satılıyor.

ama o millet nerde o bilinç nerde

bide gidip sıraya yazılıyorlar. :)))))

• quote:

quote:

2 sene önce aldığın fiyattan satarsan tabi satamazsın. Fiyatı revize edip aşağı çekmen lazım galericiler bile senden ucuza veriyor.

kör değilsen oku ögren saçma sapan mesajlar atma araç 2013 şubatta alındı git bayiye sor kaça alınmış

105 bg passat
    115 bg monde %10 güçlü

240 nm passat
    270 nm mondeo %10 güçlü

utanmasalar pasat a4 den 3 serisinden iyi diyecekler . buna bilinçsizlik deniyor.

bu mmilletin mallığı sadece araba da sürmez her konuda böyle bilnçsiz bir toplumuz

allahın geri zekalı yaratığı koskoca mercedes aracına reno motru koymaya gocunuyor bu öküz gocunuyor.

aynı hesap passat manyaklığı son 4 seneki kasa bana göre gelmiş geçmiş en kötü kasa

6 ay kimse passat almasın fiyatları %30 ucuzlar. zaten ötv yüzünden ederinin 2 katına satılıyor.

Beni neden vw fan' ı yaptığını sorabilir miyim peki? Konu açıp fikir sormuşsun bizde fikrimizi söyledik. Al bak örnek bir galeri ilanı hemde 42.000' de :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-ford-mondeo-1.6-tdci-titanium-6-ileri-42-bin-km-181718486/detay

Kusura bakma ama bu ve bunun gibi ilanlar varken kimse gelip senin 85 bin km de ki aracını 61.500 e almaz.

Renault motorlu nissan qashqai kullanıyorum bu arada insanları etiketleyip yermekten vazgeçmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ray Kurzweil -- 10 Ekim 2014; 17:16:16 >

• quote:

quote:

quote:

105 bg passat
    115 bg monde %10 güçlü

240 nm passat
    270 nm mondeo %10 güçlü

Beni neden vw fan' ı yaptığını sorabilir miyim peki? Konu açıp fikir sormuşsun bizde fikrimizi söyledik. Al bak örnek bir galeri ilanı hemde 42.000' de :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-ford-mondeo-1.6-tdci-titanium-6-ileri-42-bin-km-181718486/detay

Kusura bakma ama bu ve bunun gibi ilanlar varken kimse gelip senin 85 bin km de ki aracını 61.500 e almaz.

Renault motorlu nissan qashqai kullanıyorum bu arada insanları etiketleyip yermekten vazgeçmenizi öneririm.

arkadaşım o seni cahilliğin kusura bakma

1 oo araç %90 san toplama

şunu herkes bilir türkiyede
    pert araçların toplanmayeri "gaziantep ve konyadır" şehit kamilde bu için en zirve noktası

1. cisi galericiden ara ç alacağıma 5000 tl fazal verir sahibinden araçları servise baktırır alırım

2. gaziantepten asla araba almam

3. plakası gizli motor nosu olmayan aracı n dönüp yüzüne bakmam isterse 10 00 tl ucuz olsun

wv fanı yaptığım için kusuruma bakma özür dilerim bi anlık dalgınlık

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.