Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 410 (Bu ay: 22)
Profil Merdiven 4+1 Basamaklı (284,90tl)
Piyasada bulabileceğiniz en iyi fiyat diyebilirim. Kupon ile alınabiliyor (ben 20tl lik kuponu kullanabildim).
Ürün açıklaması:Yüksek kaliteli, kalın profilden üretilmiş, 4 + 1 basamaklı, ev ofis bahçe vb. mekanlarda kullanıma uygun, katlanabilir, pratik kullanım, yerli üretim "profil merdiven"
|
Şaşırdım mı , hayır... TurkNet klasiği
Bu firmanın fiyatı hariç düzgün hiç birşeyi yok.
(parasını ödeyip statik IP almak istiyorum sonuç:hata)
TurkNet yine neler çeviriyor ? (Güncelleme geldi)
|
Koşu bandı hız sensörü (Altis SD 5000)
Selam arkadaşlar,
İlginç bir durum var , koşu bandımın hız sensörünü bulamıyorum :)
4-5 ay önce motoru söküp rulmanlarını değiştirmiştim, 1 ay kullandıktan sonra e02 hız sensörü hatası verdi. O günden beri yoğunluktan dolayı kurcalamadım. Geçen hafta kart arızasıdır diye söküp elektronikçiye götürdüm. Ölçümleri yaptı sorun yok, sensörde sıkıntı olabilir dedi. Öyle diyince Allah Allah hiç öyle bir sensör gördüğümü hatırlamıyorum dedim . Hakikaten koşu bandı üzerinde sensörü bulamıyorum. Acaba söküp kaybettim mi bilemedim-ama çok zor ihtimal...
Cihazı bilen ya da konuya vakıf biri varsa aydınlatabilir mi beni. Hemen alttaki fotoda görünen kart üzerinde sağdaki mavi-kahve karta gelen 220v soldaki kırmızı-siyah motora giden 180v üstteki siyah konsol göstergesine giden kablo. Solda siyah kalın kablonun altında görünen beyaz jak girişinin yanında speed yazıyor.
TurkNet Şeffaflık Raporu (komedi içerir)
Geçenlerde Turknet online işlemlerde denk geldim. Tarifi zor içerikli bir rapor oluşturmuşlar. Turknet kullanıp ufak da olsa bir sorun yaşamış herkes ne demek istediğimi anlayacaktır. Tıklayıp gülebilirsiniz.
Arıza kayıtlarına 24 saat içindeki geri dönüş oranı %100
Destek taleplerinize 24 saat içindeki geri dönüş oranı %96
Adamlar sistemin otomatik mesaj atma özelliğine geri dönüş ismini takmışlar
Hiç bir önemli veri yok listede. Örneğin kaç tane destek ve arıza için sesli görüşebilecek MH var(ya da var mı) - kaç tane abone edindirme servisinde çalışan ürün satıcısı var (çalışanlar zaten sırf abonelik işlerinde çalışıyorlar) Şeffafız diyerek konuya hakim olmayan gariban insanları böyle kandıralım diyorlar.
Allah için bir de çözülen arıza ya da destek kayıt yüzdesini de paylaşsanız. Ya da yüzdeden ziyade süresini belirtseniz. Ben ufacık bir hız arttırımı için 2 hafta bekledim mesela.
Bir de bakın ne yazmışlar :
Bizim sektörde bu bilgiler pek paylaşılmaz, şirket içinde kalır, çünkü bazen kırık notunuz da olur; onu kimse görsün istemezsiniz. Biz iyisini kötüsünü açıkça paylaşalım dedik. Böylece hem TurkNet'liler hem de TurkNet’li olmayı düşünenler sayılara bakıp bizi değerlendirsin istedik.
Yuuuuh. Hem kel hem fodulsun Turknet...
Çaktırmadan adım adım hızı düşürme politikası
Modeme takılı HDD'deki klasörler boş görünüyor
|
Bir Türk.net şikayeti de benden ....(ÇÖZÜLDÜ)
|
Türk Telekomu BTK'ya şikayet ettim- Tecrübe konusu
|
İlgi Alanları: PC - XBOX - INTERNET
#VestelAlmaAldırma |
sorunsuz alım yaptıklarım: Heretique (psp 3004) İktyas (samsung 2494hs) theblackfx (Razer Lycosa - Thermaltake Flare pad) hiachi (2 adet Logitech cordless rumlepad 2) arda355 (Razer Abyssus special mirror edition) salenko (masaüstü sistem) musta35 (2x2gb ddr2 kingston hyprex 1066 ram) buddah (Intel Q9300) StubB (Inca IL-1022 22) carter17 (xfx hd6870) hsnksy92 (masaüstü sistem) esram30 (experia p) earthofdevil (ps3 fat set) s7ev7e7n (1.5tb samsung hdd) Smalltime (fifa15pc) AvalancHe_86 (3 adet dsl modem) shineon25 (i7 4770k-corsair ddr3 4x2gb ram) pandoras (Thermaltake TR2-500 psu) şoray uzun yolda (Asus VG248QE) Butterflies (Norton Security 2017) (UZUN SÜRE ÖNCE YAZMAYI BIRAKTIM) |
Son Giriş: 33 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.960
İkinci El Bölümü Mesajları: 341
Konularının görüntülenme sayısı: 45.172 (Bu ay: 512)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.010 (Bu hafta: 13)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El