< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeterözeR -- 3 Kasım 2020; 15:52:58 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Çaktırmadan adım adım hızı düşürme politikası
-
-
Bunu yapan turknet değil turktelekom. Çünkü kendi altyapısından yüksek hız verdirmek istemiyor.
-
Türknete geçtikten sonra size port veren ttnet bunu bilmiyor mu sanıyorsunuz ? Kendi abonesinin hızını hiçbir zaman düşürmez ama turknet abonesinin hızını düşürür. Turknetin hızlara müdahale yetkisi bile yok. TTnete emir gönderiyor ve hızları öyle değiştiriyor. 2-3 yıldır bu işin içindeyim. Hızlarınızı değiştiren veya portlarla oynayan her zaman ttnettir. Çünkü kabloların sahibi ttnet
-
peki
-
Hocam bence de sorun türknet kaynaklı :)
-
Türknet 5 yaşında çocuk mu kardeşim? Şu forumda her gün onlarca konu açılıyor, yetkili arkadaş konulara çağırılıyor. Anlaşma belli, ödenen para belli. Eğer tt vaadettiği hizmeti sağlamıyorsa gitsin btk'ya başvursun. Müşteri olarak bu sorumluluk bana ait değil. 3 ay önce türknette idim 12 mbps hızda üstelik 5 dakikada bir internetim gidiyordu, şu an aynı altyapıdan millenicom'a geçtim 35 mbps mis gibi kullanıyorum. 2 firma da aynı sağlayıcının altyapısından hizmet veriyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Turknet teknik destek konusunda rezalet bir firmadır ve özellikle sosyal medyadaki destej ekibi yorumları seçerek yanıt verir. Bunun gibi sayısız eksisi dile getirilebilir lakin bir gerçek var ki Yapa haricindeki xDSL bağlantılarına direkt olarak kendileri müdahele edememekte. VAE xDSL' lerde tamamen Türk Telekom' a bağlılar arkadaşın dediği gibi. Böyle çocuksu/ergenimsi bir şekilde yanıt vereceğinize vermeyin daha iyi, kendinizi alçaltmaktan fazlasına yaramaz bu yaptığınız.
İlk başta 85 MBPS hizmet verilebileceği vaat edilip sonradan yapılan sistem sorgulamalarında 17 MBPS hizmet alınabileceği gözükmekteyse boşta port olmadığındandır. Netspeed' in altyapı sorgulama ekranını açıp bakın port var mı ya da yok mu diye.
Kimse kimsenin hızını öyle kafasına göre azaltamaz sürekli. Sözleşmeler var SLA'ler var, BTK'dan cezayı yer Türk Telekom böyle bir şey yapması durumunda. Tahminimce Turknet son zamanlarda fazla abone kazandı ve Network elemanlarını güçlendiremedi ise sorun budur. Ben kablonet kullanıyorum onda da hız düşüşü var, türkiye geneli bir sorun olduğunu düşünüyorum, ana omurgada bir sorun olabilir emin değilim.
-
Arkadaşlar şuanki durumum boş portla alakalı değil, yeni abone değilim, 1 sene olacak neredeyse turknete geçeli. Geçen ay 2 kere 10mbit 10mbit hızım düşürüldü, neyse dedim down yapmıyorum pek, pingim düşük diye ses çıkarmadım. Akşam Netflixte açtığım filmin önyükleme yapmasından anladım hızın iyice düştüğünü . Modem sayfasına girince gördüm yeni atanmış dip hızımı, aç kapa yaptım modemi, dip hız değişmedi, şikayet oluşturdum firmaya. Bunlar kurumsal hırsız. Ttnetle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Kablonet kullanıyorum ve bende bir sorun yok hocam, 100 MBPS' ye 5 MBPS' yi tam olarak almaktayım.
benimde ttnet 24'ten 8'e düştü bir anda, arıza kaydı açtık geldiler tesisat problemli ayağına yatıp gittiler
-
Merhaba, hizmetinizi ve hız profilinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Keşke işler o kadar kolay olsa
-
Bunu yapan turktelekom, yakındaki dolaptan bizi çıkarıp direkt 2 km ötedeki merkeze bağlayıp hızımızı 6 ya düşürdü.
-
Bu ülkede vatandaş mağdur olur ama şirketler olmaz. Türknet gerçekten çözüm arasa bir çıkar yol illa ki bulur.
quote:
Orijinalden alıntı: HeliosisBunu yapan turktelekom, yakındaki dolaptan bizi çıkarıp direkt 2 km ötedeki merkeze bağlayıp hızımızı 6 ya düşürdü.
Onu yapan turk telekom değil turknet... Seni yakınındaki saha dolabından alıp yapaya gecirmis ve de en uzak santrale gondermis..
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Türknet 5 yaşında çocuk mu kardeşim? Şu forumda her gün onlarca konu açılıyor, yetkili arkadaş konulara çağırılıyor. Anlaşma belli, ödenen para belli. Eğer tt vaadettiği hizmeti sağlamıyorsa gitsin btk'ya başvursun. Müşteri olarak bu sorumluluk bana ait değil. 3 ay önce türknette idim 12 mbps hızda üstelik 5 dakikada bir internetim gidiyordu, şu an aynı altyapıdan millenicom'a geçtim 35 mbps mis gibi kullanıyorum. 2 firma da aynı sağlayıcının altyapısından hizmet veriyor.
|
Hocam bence de sorun türknet kaynaklı :) |
Benzer içerikler
- turknet müşteri numarası öğrenme
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- turknet altyapı haritası
- pon ışığı yanmıyor
- turknet fiyat 2024
- en hızlı internet
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- zyxel modem kurulumu
- statik ip
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X