Şimdi Ara

BİR BAŞARI HİKAYESİNE ADIM ADIM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
4
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben 12.sınıf öğrencisi 9 u 10u bomboş 11 i yarım yamalak geçirmiş birisiyim son sene bile diyemeceğim çünkü

sınava 240 gün civarı kaldı ve benim hedefim 20 30 k arası tyt desen temeli var lakin konuların çoğu eksik bu basamaktan kendim için zirve olan yani 20k yapabilirsem bu hikayemde benim gibi umutsuz olanların nasıl başardığımı görerek ders çıkarmalarını istiyorum ve kendime güveniyorum açığa geçmemiş biri olarak okula giden ve tyt 30 net yapan birisi şuan karşınızda çabalarım öyle herkes gibi 10 saati bulamıcak maalesef ki 6 saat çalışarak gece mi gündüzüme gündüzüme de geceme katarak sabah 4 30 da kalkıp 8 00 de okula giden okuldan sonra dershanesi olan saat 19 30 da anca eve gelen birisi başarabilir mi bilmiyorum ama ben elimden gelenin en iyisini yapacagım inşallah sabah 4 30 da kalkıp 23 00 da yatacagım günlük okulumu dersahenmi ve tyt derslerime çalışıcagım maks evde çalışmam 6 saati buluyor fazla lafı uzatmadan buraya her gün gidişatımı yazıcam iyi kötü her türlü yorumlarınızz olabilir çok zor durumdayım bu yolculukta ve bu engellerle BAŞARMAK NİYETİYLE... #Whywouldnt

#ayt #tyt #öneri #yardım #2023yks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi do not give up -- 12 Ekim 2022; 18:45:15 >

• Bunları anlık gaza gelip yapmadığınız sürece yapabilirsiniz, İyi çalışmalar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • liseniz çok iyi değilse açığa geçin bence

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt

Tek çare çalışmak kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aigenerateduser A kullanıcısına yanıt

Ailem le konustum fakat izin vermediler tartıştım baya bende madem zorluklar engeller var buna göre bir çalışma düşündüm açığa geçip kimisi 10 saat çalışıyorsa bende 5 6 7 saat çalışabilirim nasıl yapacagım peki sabahları erken kalkarak okulda boş derslerde test çözerek teneffüslerde 1 2 de olsa paragraf çözerek okuldaki ve dershanede ki dersi pür dikkat dinleyip notlar çıkartıp eve gelip tekrar edip sorularını çözerek sabahları günlük bir tane tyt dersi çalışmak elimden gelen bu bugun de düşündüm kafa yordum nasıl en fazla ders çalışabilirim diye bu programı yapabildim geriye kalan uygulamak

• do not give up kullanıcısına yanıt

kötü olmuş hocam. ailenin anlamaması kadar kötü bir şey yok aynı şeyleri başka konular üzerinden yaşadığımdan biliyorum. umarım istediğinizi yapabilirsiniz

• Benim geçen yılki durum. Okul+dershane yıpratıyor be hocam. Ama imkansız değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdiki aklım olsa 12 de dershaneye gitmezdim

• 20k imkansız kanka büyük ihtimal mezunsun benim görüşüm ama mezunlukta en önemli şey ne kadar birikimle biraktigindir

• do not give up kullanıcısına yanıt
    Hocam çalışırsın eyvallah çok işine de yarar ama çok çürük bir temelin var gibi 240 günde hem temeli atıp hemde 20k ya kadar döşemen biraz zor ha olamaz mı tabi ki olabilir bu arada açık+ dersane fikri çok mantıklı sakın vazgeçme bu fikirden elinden geleni yap bu dediklerini yaparsan 50k ya girersin 20 yi bilemiyorum umarım beni sasirsirsin

• gaddarkerim2022 kullanıcısına yanıt
    Önerilerin için çok teşekkür ederim reis inşallah başarırım ve özellikle bende kendimi şaşırtabilir im vay be ne durumlardan başarmışım diyebilirim Diyecegim inşallah

• 74K yazdım sana dostum.

• her şey gönlünüzce olsun hocam

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt
    Dahs iyisi olucak inşallah

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam tesekkür ederim

• Hocam sakın mezun gibi ya da umutsuzluğa düşürecek şeyleri düşünmeyin aklınızdan silin atın her zaman bu kadar motive de olamayabilirsiniz ama en önemli şey disiplin elinizden gelenin fazlasını yapın bu işin içinden tek seferde çıkın inşallah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.