Şimdi Ara

2 Günde 30 Lv Hesap Kasmak Mümkün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
5
Favori
16.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

türkiye sunucusunda oynamadığım ve bir smurf hesaba ihtiyaç duymamdan ötürü sıfırdan hesap açmayı uygun gördüm,

hesaba 50+10 zaferlik ve 7 günlük xp boost ile 7 günlük ip boost alınmıştır.

genel olarak gelen ip ve xp sonuçlarını görmeniz açısından çekmiş olduğum bir kaç ekran görüntüsünü sizlerle paylaşıyorum:

normal şartlar da zorlayarak 3 günlük boost ile 50+10 zaferlik xp boost yeterli gelmekte fakat sonucu tam olarak kestiremediğimden ötürü 7 günlük almayı uygun gördüm.

bu süre zarfında 59 adet 5v5 orta seviye botlara karşı maç atılmış olup, 13,5k'da ip kasılmıştır.

bazı zamanlar 20dk süren maçlarda 450-500 seviyesinde xp gelirken, bazı maçlar 270-330 civarında seyretmiştir (aynı level için)

maçta yapılan k/d/a ve cs - monster gibi etkenlerin de çok büyük etkisini olduğunu söylemek lazım.

30 lv smurf hesap ihtiyaç duyanlar: 3 günlük xp (260 rp) 50 zaferlik xp (980 rp) ve 10 zaferlik xp takviyesi (520 rp) ile toplam 1760 rp'ye 30 lv hesap kasabilirler.

bu arada ekstra alınan 10 zaferlik boost'u almak zorunda değilsiniz, sadece fazladan bir kaç maç uzayacaktır.

hesap devir / alım / satım işleri yerine tüm bilgileri size ait olan hesap kasmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i was wondering -- 19 Eylül 2016; 11:54:38 >

• Kac tl ye denk geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında kafama takılan nokta harcanan vakit. Tüm maçların 20 dk sürdüğünü ele alırsak 20 saat süryor ki yuvarlak hesap 30 saati var ortalama. Aslında yapılabilir vakti olan için.

• getyoursmurften alıp oynamak daha kolay değil mi,20 euro falandı en son ip,nick change,rün dahil teslim ediyolar

• @kek2 1780rp 26,5 TL'ye tekabül ediyor.

@By_DoMoiNo hocam aslına bakarsanız maçlar 25-35 aralığında seyretti harcanan süre gerçekten çok fazla lakin değdi.

@AKBABUŞ bu hesabı oluşturan benim haliyle ilk bilgiler de bana ait, ayrıca botla kasılmadı bu sebeple ban riski yok - geri alınma derdi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i was wondering -- 19 Eylül 2016; 12:16:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKBABUŞ

getyoursmurften alıp oynamak daha kolay değil mi,20 euro falandı en son ip,nick change,rün dahil teslim ediyolar

65 TL vermek mi mantıklı yoksa 25 TL rp çekerek hesap kasmak mı?

7 gün için bana göre 30 saat birşey değil hergün 4 saat oynasan hesap zaten 1 haftada 30 oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vakit varsa sıkıntı da yok :) benim vaktim yok ondan dedim,ekonomik değil kesinlikle ve her zaman ban riski var konuyu acan arkadasın dediği gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında paraya kıymışken ip boostta alınıp 30. Seviyede bayağı bir ip ile standart ad ap rünler main herolardan bir kaçı ucuz herolar ve 1 tane hero için dizilmiş rünler ile keyifli bir smurf olabilir. Botlarla oynandığında gelen ip de değişiklik oluyor muydu? İlk fırsatta deneyeceğim.

• mümkün ama İp sorunu oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.