Şimdi Ara

2 günde bir banyo yapıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bende çabuk yağlanıyor.hemde kepekli Krem sampuanlar uzak dur. Sabunu kullanma. Ben her zaman ki "clear men" mavi kutu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @yakup_03
    zaten iki günde bir saçların yıkanması gerek bu normal. ama kışın çok fazla terleme olmadığı için iki günde bir banyo yapmaya gerek yok.
    saçlardaki yağlanmayı önlemek kafaya uygun şampuan bulmalısın
    ayrıca elseve ariginin losyonu önerebilirim.

@fox5578
    günlük yıkamak saçın daha fazla yağlanmasına ve zayıflamasına neden olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: KutsalBakire

normal olanda 2 yada 3 günde bir duşa girmektir zaten yoksa ben mi yanlış biliyorum

Irsi olarak çok terleyen ve kokan biri değilseniz, sık banyo yapmak cilde zararlıdır. Ciltteki yağ deriyi besler, saç içinde aynısı geçerli. Tabi ki ayda 1 yapın demiyorum ama 2-3'ü abartı buluyorum. Belki de çok kokan biri olmadığımdan. 4-5 iyi bence.

Ayrıca fazla banyo yapımı sonucu vücut adapte olur ve bunun sonucunda daha fazla yağ salgılar. Kaybedilen yağı geri kazanmak için normalden fazla yağ salımı olur.

aynen bende terleme hiç yok neredeyse hani 1 yıl yıkanmasam pis kokmam 4-5 günde bir iyidir yani

• Fasmodey kullanıcısına yanıt
    Arkadaş açıklamış yeterince,saç her gün yıkanmaz,saçlarınız ileride daha kolay dökülür

• Benimde saçlarım çabuk yağlanıyor. Sanki kafamdan aşağı zeytin yağı dökülmüş gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 gün yapmayanı biliyorum

ben hemen her gün yapmaya çalışırım yaz kış. kışın bazen üşengeçlikle 3 günü bulduğu oluyor ama çok nadir.
  • Haftada 2 yeterli bence

• Ben sabah okula giderken ve okuldan gelince alıyorum kendimi pis hissediyorum bende ben napıyım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.