Şimdi Ara

2 günde bir banyo yapıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 günde saçlarım yağlanıyor ve 2 kere yıkıyorum saçlarımı vücudumu da 1 kere. Bıktım artık hastalık oldu kendimi rahat hissedemiyorum saçlarım rahatsızlık veriyor 2 gün banyo yapmayınca. Geçen hafta 4 gün yıkanmadım çıldırıyordum saçlarıma kızartma koysanız pişerdi rahat. Yardım istiyorum yağı kesen krem şampuan ne varsa yazın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kes kurtul

• Kardeş bence sadece saçını yıka sabahları kalkınca.

• normal olanda 2 yada 3 günde bir duşa girmektir zaten yoksa ben mi yanlış biliyorum
  • KutsalBakire kullanıcısına yanıt
    Tanıdıklarım 4-5 günde bir giriyor ama

• quote:

Orijinalden alıntı: KutsalBakire

normal olanda 2 yada 3 günde bir duşa girmektir zaten yoksa ben mi yanlış biliyorum

Irsi olarak çok terleyen ve kokan biri değilseniz, sık banyo yapmak cilde zararlıdır. Ciltteki yağ deriyi besler, saç içinde aynısı geçerli. Tabi ki ayda 1 yapın demiyorum ama 2-3'ü abartı buluyorum. Belki de çok kokan biri olmadığımdan. 4-5 iyi bence.

Ayrıca fazla banyo yapımı sonucu vücut adapte olur ve bunun sonucunda daha fazla yağ salgılar. Kaybedilen yağı geri kazanmak için normalden fazla yağ salımı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 28 Ocak 2016; 1:45:50 >
  • ben her gün yada 2 günde bir giriyorum halimden memnunum ne var bunda sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haftada 1 kere banyo yapıyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KutsalBakire kullanıcısına yanıt
    Ama 2 günde benimki kadar yağlanmıyordur

• Benim her gün yağlanıyor.Her gün duş alıyorum.Özellikle gençlik döneminde metabolizma hızlı oluyor.Yağlanmanın önüne geçebileceğini sanmıyorum.Bazı ilaçlar var fakat vücuda ciddi zararları var.Yıkamaktan başka çaren yok.

• Cok sampuanlama bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de senin gibiyim bro

• Bendede cabuk yağlanıyor.Bioblas öneririm.

• Her gun yapıyorum yav 4-5 dıyenler var oha

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: KutsalBakire

normal olanda 2 yada 3 günde bir duşa girmektir zaten yoksa ben mi yanlış biliyorum

Irsi olarak çok terleyen ve kokan biri değilseniz, sık banyo yapmak cilde zararlıdır. Ciltteki yağ deriyi besler, saç içinde aynısı geçerli. Tabi ki ayda 1 yapın demiyorum ama 2-3'ü abartı buluyorum. Belki de çok kokan biri olmadığımdan. 4-5 iyi bence.

Ayrıca fazla banyo yapımı sonucu vücut adapte olur ve bunun sonucunda daha fazla yağ salgılar. Kaybedilen yağı geri kazanmak için normalden fazla yağ salımı olur.

yüzüm çok yağlı yıkamasam azalır mı

• Sampuanını değistir

• Pisliğe bak ya bide 2 günde bir yıkanmayınca raad edemiyom yazmış. Normali o zaten bilader nerde yaşıyon :d

• boşver hocam, bende de aynı dert var bir gün yıkamasam ertesi gün yağlanıyor ve kendimi rahat hissetmiyorum.
    çevremdekiler çok yıkadığın için hemen yağlanıyor diyorlar, yıkama sıklığını azaltırsan belki düzelebilir. ben yağlı yağlı işe gitmek istemediğim için böyle bir şey denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

Her gun yapıyorum yav 4-5 dıyenler var oha

Aynen sasirdim ben de. Sicak su oldugu surece hergun yapilmali bence ve bundan sakinca yok. Hergun yikanmanin zarari mi olurmus aksine faydali. Gozenekleri acar kan dolasimini hizlandirir vs.

Hergun olmuyorsa da 2 gunde 1 yikanmali saclar da yaglaniyorsa her sabah sadece sac yikanabilir cok zahmetli biliyorum benim de saclarim cok yaglaniyor. Hele gunde 2 kere falan yikarsam eger bir de ertesi gun de bu sefer yaglanmanin onunu alamiyorum. Vucut icin degil ama sac icin cok sik yikamak yaglanmayi artiriyor. Haftasonuna denk getirip 3 4 gun yikanmayip yag dengesini saglayip sonrasina 2 gune 1 dus seklinde yapabilirsiniz. Boyle olunca da 2.gun kismen yagli oluyor sacin sekli bozuluyor falan ama cevreye takilmayip bunu devam ettirmek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesnek

quote:

Orijinalden alıntı: Faıthful

Her gun yapıyorum yav 4-5 dıyenler var oha

Aynen sasirdim ben de. Sicak su oldugu surece hergun yapilmali bence ve bundan sakinca yok. Hergun yikanmanin zarari mi olurmus aksine faydali. Gozenekleri acar kan dolasimini hizlandirir vs.

Hergun olmuyorsa da 2 gunde 1 yikanmali saclar da yaglaniyorsa her sabah sadece sac yikanabilir cok zahmetli biliyorum benim de saclarim cok yaglaniyor. Hele gunde 2 kere falan yikarsam eger bir de ertesi gun de bu sefer yaglanmanin onunu alamiyorum. Vucut icin degil ama sac icin cok sik yikamak yaglanmayi artiriyor. Haftasonuna denk getirip 3 4 gun yikanmayip yag dengesini saglayip sonrasina 2 gune 1 dus seklinde yapabilirsiniz. Boyle olunca da 2.gun kismen yagli oluyor sacin sekli bozuluyor falan ama cevreye takilmayip bunu devam ettirmek gerek.

Aynen her gun yapmanın bır zararı olmaz bence de.butun gun otursam bıle yaglanıyor vücudum anlamıyorum.

• Sizin yine iyi sabah yıkasam saat 15-16 gibi tekrar yağlanıyor. Hemde aşırı bir şekilde. Yüzüm saç derim aşırı yağlı. Arkadaşlarım bazen kaç gündür yıkanmıyorsun diye soruyor oysaki her gün yıkanıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.