Şimdi Ara

2 Gündür Sokakta Kalıyorum. Edit: 11 GÜN OLDU EVE DÖNDÜM! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
455
Cevap
66
Favori
17.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TürkPoeSeller

harikasın okurken samimiyetini hissettim çok sıcak bir gezi olmuş, emin ol planlı olsa bu kadar samimi fotoğraflar çıkmazdı.

Eyvallah 😊😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışarıda kaldım diyince çok az parayla yaptığını düşündüm, sadeleşmek, insanlar uzaklaşmak vs o felsefi cümleler aklıma geldi. Sonradan 600 tl tuttuğunu görünce kafamdaki her şey söndü

• Eski bir arkadaşım kız haftada en az 3 4 gün sokakta sabahlıyor ailesi bıkmış bu kızı evden kovuyor parası varsa gidip barda içip sabahlıyor diğer zamanlarsa sokakta bir magazada wifi var evinde internet yok gidiyor orda magazanın kapısında beton zemine oturup sabaha kadar erkeklerle chatlesiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3D2CADADD

Bu mesaj silindi.
    Balerin mi aşk olsun

Güzelmiş sizinki de. Galata köprüsünden atlayış yapma gibi bir çılgınlık düşünüyorum nw zamandır. Yapıcam onu da en kısa zamanda

Bu arada 2 sene olmuş şu an askerdeyim 1 haftam kaldı. Zaman su gibi akmış daha dün gibi sanki vay bee.

• Güzel konuya benziyor

• Righte0us kullanıcısına yanıt
    patlat ordan bi askerlik anıları konusu

• Güzel bir deneyim olmuş. duş olayını nasıl yaptı acaba derken cebinde para olduğunu unuttum hamam aklıma gelmedi. )
  • Cesaretinden ötürü tebrik ederim. Ben de benzer bir olayı uzakdoğu'da yapmak istiyorum kısmetse. Filipinler vs olabilir.
  • Vay be helal olsun ne macera yaşamışsın

Bunun ankara versiyonunu biri yapabilir mi bu kadar eğlenerek cok merak ediyorum burda hicbir sey yok çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Askerdeyken özel bir sebeple izin alıp ankaraya gitmem gerekmişti. Gece aşti ye vardım. Orada sabahladım. Tabi hava buz gibi aştideki banklar çelik oturan yerlerim sırtım boynum buz tuttu bi süre sonra uyuyamadım

Kalkıp dolanayım dedim mescite denk geldim oh dedim içeri bi girdim mülteci kampı gibi herkes yere serilmiş yatıyor içerisi ayak osuruk kokusundan leş olmuş nefes alınmıyor. Çıktım dışarı bi Cafe buldum deri koltuklar vardı bi çay içtim sabaha kadar sızdım kaldım öyle

Ankarada dışarda yapılır mı bilmem çok kısıtlı bir şehir gibi geliyor bana ülkenin başkenti olmasına rağmen. Denk geldiğim en güzel şey kızılayda dolaşırken bi roman grubuydu 6 7 kişilik darbukacısı, klarnetçisi, oynayanı falan toplamışlar etrafına milleti gelen paraların miktarına göre çalıp söylüyor oynuyorlar tabi millet de eşlik ediyordu. Güzeldi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Prowind

patlat ordan bi askerlik anıları konusu
    Ne yazık ki konu açıp anı paylaşacak kadar dolu dolu bir askerlik yaşamadım :(

Halbuki ne hikayeler dinleyerek neler neler düşünerek gelmiştik. Şimdi o anlatılanları hepsinin doğruluğunu sorgular hale geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: Righte0us

Askerdeyken özel bir sebeple izin alıp ankaraya gitmem gerekmişti. Gece aşti ye vardım. Orada sabahladım. Tabi hava buz gibi aştideki banklar çelik oturan yerlerim sırtım boynum buz tuttu bi süre sonra uyuyamadım

Kalkıp dolanayım dedim mescite denk geldim oh dedim içeri bi girdim mülteci kampı gibi herkes yere serilmiş yatıyor içerisi ayak osuruk kokusundan leş olmuş nefes alınmıyor. Çıktım dışarı bi Cafe buldum deri koltuklar vardı bi çay içtim sabaha kadar sızdım kaldım öyle

Ankarada dışarda yapılır mı bilmem çok kısıtlı bir şehir gibi geliyor bana ülkenin başkenti olmasına rağmen. Denk geldiğim en güzel şey kızılayda dolaşırken bi roman grubuydu 6 7 kişilik darbukacısı, klarnetçisi, oynayanı falan toplamışlar etrafına milleti gelen paraların miktarına göre çalıp söylüyor oynuyorlar tabi millet de eşlik ediyordu. Güzeldi :)
    Iste ben de onu diyorum cok kısıtlı bunu yapabilecek babayiğit var mı merak ettim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada kısa bir süre içerisinde orta halli bir motosiklet alıp İstanbul çevre illerinden ve köylerinden başlayarak gezinip turlayacağım. İmkan oldukça herhafta sonu yapmaya çalışacağım.

Tabi burada konularda açacağım ama ek olarak YouTube ve Instagram da olacak. Aklımda birşeyler var bakalım 😊

• istanbulda tekrar toplu taşımalı gezinti planın varsa bende katılabilirim.doğma büyüme istanbullu olarak insan yaşadığı şehre yabancılaşmadan kıymetini anlamıyor! Koşturmadan uzak turist hovardalığında istanbul en güzel yer olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meymenetli.bıçkın -- 20 Temmuz 2018; 19:40:47 >
  • Tekrar okudum, hala güzel bir macera.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.