Şimdi Ara

2 Gündür Sokakta Kalıyorum. Edit: 11 GÜN OLDU EVE DÖNDÜM! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
66
Favori
17.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be tebrik ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanta_resmi

Vay be tebrik ederim
    Tebrikler dostum çok hoş bir macera olmuş günlüklerindeki samimi üslup sevdirdi seni. Başka maceran olursa yine yaz buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanta_resmi

Vay be tebrik ederim
    Valla çok eğlenceli duruyor,eğlenmişsindir hocam umarım
  • Konu sahibi ceza almiş muhtemelen caps'e ne yazilacak olan konuya attığı cevap yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: keremak35

Konu sahibi ceza almiş muhtemelen caps'e ne yazilacak olan konuya attığı cevap yüzünden
    Konudışına yakışır bir konu olmuş hocam Yapmadığım şey değil :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    çok iyi olmuş efsane ya
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Hastaneyi otel olarak kullanma fikrin mi yoksa bununla övünmen mi daha kötü bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Csb
    Elime 200 , 300 bişey geçerse bende çıkmayı düşünüyorum değişiklik olur. İyice eve bağlanmıştım zaten :) Ama asıl sorum öyle biyerde yaşıyorum ki ( alanya ) küçücük yer zaten bi günde heryeri dolaşabilirsin ve buranın sınır sayılabilcek yerleşim yerleri köyden hallice ve çok küçükler . Başka ilçeye gidemem çok uzaklar ve sadece araçlar için tek bir yolla bağlılar 1 gün yürümeyle geçer ve kaldırım olmadığı için sıkıntı . Bilemedim şimdi .
  • Hocam uyudugun cardagi inceledin mi hic? Orda biyere kalp icinde e ve m harflerini kazimistim 11. Siniftayken

• Konu sahibi ceza almış. Haydaaa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH'ya yakışır özlediğimiz konulardandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

DH'ya yakışır özlediğimiz konulardandı
    Gece yatarken nasıl rahat ediyosunuz anlamıyırum. gece bi yerde uyumaya/kalmaya benim dötüm yemez doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaalp

İmreniyoruz , ankarada yapmaya kalksam gidecek yer yok

Nasıl yok şimdi çık evden yürüye yürüye bahceliye gel orda az dolan sonra çık yürü balgata gel ordan çık taurusa gel ordan çık golbaşına doğru git işte dolan eymiri falan ordan dogru çay yolu ordan eryaman sonra ulus pavyonlar ordan kızılay karanfil ordan'da doğru çankaya köş ziyareti yap sonra yukarı dikmen emniyetine gel ordanda yukarı çık askeriye gel gelince haber et ben seni alırım ekmeğini suyunu veririm sonrada doğru eve gidersin

• Herşey iyi güzel hoş da ben en çok eve döndüğü andaki tepkileri merak ediyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PowerHazard

Herşey iyi güzel hoş da ben en çok eve döndüğü andaki tepkileri merak ediyorum :)
    Ben çiziği görünce acaba kötü sonla mı bitti dedim, Allahtan sıkıntısız geçmiş.
    Kafanı dinlemek için iyi bir kaçamak olmuştur. Ailenin tepkilerini anlat, meraklanmış olabileceklerini düşünüyorum. Bir de konuyu okuyup evden kaçmaya heves edenlere eziyetleri de anlat ki genç arkadaşlar hesaplayarak kalkışsınlar bu tür bir işe.
  • Adam final yapamadan çizik yedi yine adminlere sövmek için bi neden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerHazard

Herşey iyi güzel hoş da ben en çok eve döndüğü andaki tepkileri merak ediyorum :)

Bende evlatliktan reddedilecek mi arkadas onu bekliyorum

• Bu kadar efsane bir konu acan adami neden banliyorsunuz arkadas. Tamam vardir bir hatasi muhakkak ama adam nete bile giremiyor. Sefalet icinde gece orada burada yatiyor. Adamin can guvenliginden sinirileri bitap dusuyor. Sen kalkip gelmissin agrasif davrandi diye adami ciziyorsun hos degil DH.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Csb
    adam niye banlandı eve döndü diye mi
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.