McDonald's & Trendyol Yemek Kepazeliği
Öncelikle belirteyim ki, çok az fast food tüketmeye gayret eden bir aileyiz. Çoğunlukla hamburgeri evde Refika'nın tarifi ile yapar yeriz. Çöp yemeyin diyecek arkadaşlar hatamı mazur görsün lütfen. Yine de şikayetime destek olmak için sayfayı alta kaydırmanızı rica ederim.
Ancak oğlumun reklamlarda McChicken görüp istemesi sebebiyle 08/02/2022 saat 18.35'te Trendyol Yemek üzerinden vermiş olduğum McDonald's siparişim tam 1 saat 15 dakika sonra benim Trendyol desteğe ulaşmam sonrasında "yola çıktı olarak" düzenlendi. Aradan 15 dakika kadar daha geçtikten sonra siparişimin durumu "teslim edildi" olarak yansıtıldıktan sonra tekrar Trendyol desteğe ulaşıp, gelip giden herhangi bir ürün olmadığı gibi 5 yaşında ki oğlumun aç kaldığını belirtmem üzerine ilgili şubeyle irtibat sağlayacaklarını söylediler ancak onlarda "şube telefonu açmadı" diyebildi. Siparişim tam 2 saat 15 dakika sonra iptal edildi. (gerçi teslim edildi olarak gözüküyor orası ayrı mevzu)
Bakiye hesabıma geri yüklendi yüklenmesine de saat akşamın 20.45'i olmuştu. Bu süreç sonunda McDonald's Türkiye'ye ulaşarak ilgili şubenin neden siparişimi iptal ettiğini öğrenmek istediğimi sorduğumda önce müşteri hizmetleri temsilcisi tarafından azarlandım. Sonrasında yetkili ile görüşmemde şubenin yoğun olduğunu, Trendyol yemek üzerinden sipariş geçmeseydim yardımcı olabileceklerini belirtip hatanın bende olduğunu ima ettiler. Oysa tek arzumuz siparişin teslim edilmesi idi.
Hiçbir suretle ilgili şubenin alelade bir hafta içi salı akşamında 3 burger pişirip teslim edemeyen şube sorumsuzlarına dair işlem veya araştırma gereksinimi dahi duymadılar. Siz siz olun, ya gidin elden teslim alın siparişlerinizi veya Trendyol yemek uygulamasına güvenip yemek yiyeceğinizin garanti olduğunu aklınızın ucuna bile getirmeyin.
5.879,02 TL
ACER Aspire Intel Core I5 1135g7 8gb 512gb Ssd Mx350
5.781,02 TL
HP 15s-fq2018nt Intel I7-1165g7 8gb Ram 256gb Ssd XE
5.551,90 TL
HP ProBook 450 G8 intel i5-1135G7 8 GB RAM 256Gb XE
Genel kullanım ağırlıklı film download, veri kopyalama ve az biraz oyun oynanacak uzun yıllar idare edecek bir PC arıyorum.
3 model çıkardım hangisi f/p olarak önde acaba?
A101'den şeker alırken dikkat!
|
SUV Lastik Seçimi
|
Silinebilir
|
Yakıt Tüketimi Başlığımdır (Palio Sole Fire Active 2008)
|
Güney Ege Turu
|
|
Sony Xperia C4 mü General Mobile 4G Android One mı?
|
İlgi Alanları: Teknoloji, Sinema
* Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa, bilin ki en namussuzu odur. Friedrich Wilhelm Nietzsche
|
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.588
İkinci El Bölümü Mesajları: 27
Konularının görüntülenme sayısı: 11.597 (Bu ay: 165)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.061 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic