Şimdi Ara

2 Gündür Sokakta Kalıyorum. Edit: 11 GÜN OLDU EVE DÖNDÜM! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
66
Favori
17.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ailen kayıp diye polise haber verince gorursun macerayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ss bekliyoruz

• Hocam eve bıraktığınız nota ne yazdınız

• Baslikta:

UCUZ YOLLU O

Yaziyor dedim noluyola meger yanlis anlamisim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ootelde kalırsan battine servisleri varmıymış ogren senin için değişiklik olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Survival

Ss bekliyoruz

Cuma'dan sonra Çamlıca Tepesine çıkacağım. Foto çekip ilk bulduğum Wi-Fi ile paylaşırım.

quote:

Orijinalden alıntı: algülümvergülüm

Hocam eve bıraktığınız nota ne yazdınız

"Merak etmenize gerek yok. Belki 3 gün belki 5 gün... Gelirim." aynı bu şekilde yazdım.

quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Ootelde kalırsan battine servisleri varmıymış ogren senin için değişiklik olur

battine derken ne dedin anlamadım valla.

• Hocam bence CSB bu Telefonumun şarjı wifi açıkken max 4 saat gidiyor. Ayrıca Wi-Fi'yi nerde buldun da bu kadar sık kullanabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 12 Ağustos 2016; 13:22:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

Hocam bence CSB bu Telefonumun şarjı wifi açıkken max 4 saat gidiyor. Ayrıca Wi-Fi'yi nerde buldun da bu kadar sık kullanabiliyorsun.

Cafelerde Wi-Fi dolu. Prizlere yakın masalara oturup hem şarj ediyorum hem de internete bağlanıyorum. Şu an internet cafedeyim.

Ayrıca iki telefonumvar. iPhone 5S ve Galaxy S3

İkisi de uçak modunda.
  • Al bi powerbank camide yat sana diyeyim kimse rahatsız olmuyor hastanede ses oluyordu camide priz altında uyuyordum ben..

Klimada var prizde ses seda yok namaz aralarında kalkarsın cemate uyarsın falan rahat öyle ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flagyy

Al bi powerbank camide yat sana diyeyim kimse rahatsız olmuyor hastanede ses oluyordu camide priz altında uyuyordum ben..

Klimada var prizde ses seda yok namaz aralarında kalkarsın cemate uyarsın falan rahat öyle ...

Camide uyumayı doğru bulmuyorum hocam. Gürültülü ortama alışığım. Hastane - Havalimanı problem olmaz.

Şarj problemim de yok zaten 2 telefon hayli hayli yetiyor. Günde 2-3 kere bir kaç saatliğine bağlanıyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Righte0us

quote:

Al bi powerbank camide yat sana diyeyim kimse rahatsız olmuyor hastanede ses oluyordu camide priz altında uyuyordum ben..

Camide uyumayı doğru bulmuyorum hocam. Gürültülü ortama alışığım. Hastane - Havalimanı problem olmaz.

Şarj problemim de yok zaten 2 telefon hayli hayli yetiyor. Günde 2-3 kere bir kaç saatliğine bağlanıyorum zaten.

Hocam bir de birşey soracağım ? Uykuyu gündüze bırakıyorum demişsiniz gündüzleri nerede uyuyabilirsiniz ki merak ettim

• Eve bıraktığın notta ne yazıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

quote:

Orijinalden alıntı: Righte0us

quote:

Hocam bir de birşey soracağım ? Uykuyu gündüze bırakıyorum demişsiniz gündüzleri nerede uyuyabilirsiniz ki merak ettim

Dün gece mesela Beşiktaş İskelesindeki bir cafede priz yanı bir masa buldum. Cafe 7/24 açık. Oturdum kitap okudum, film izledim foruma takıldım.

Sabah 4 gibiydi sızdım masada. Zaten kimse bir şey demiyor müşteri falan yok gelen geçen oluyor sadece.

7 de uyandım kahvaltı yaptım dolaştım falan geçtim bankta uyudum öğlene kadar. Şu an internet cafedeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Righte0us -- 14 Nisan 2019; 13:20:19 >

• Righte0us kullanıcısına yanıt
    Sen otele gidince sor battaniye serviisiniz var mı diye

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Sen otele gidince sor battaniye serviisiniz var mı diye

Hahah battaniye desene kardeşim. battine yazmışsın ilk mesajda. Battaniyeyi kast ettiğini anlamadım :D
  • Righte0us kullanıcısına yanıt
    bu akşam moda ya gel bir içecekler benden 9 gibi orada olucam çok iyi oluyor geceleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: berker243

bu akşam moda ya gel bir içecekler benden 9 gibi orada olucam çok iyi oluyor geceleri

Orda mı çalışıyosun yoksa sende mi takılmaca?
    Gelirim gelmesine ama alkol içmem sen takılcam dersen meyve kokteyli ile ayak uydururum

• Asıl macera parasız sokakta yaşabilmektir.

• kimsede sormamış yorumlarda neden "mobil sürüm" yazmıyor diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarra Bandı

kimsede sormamış yorumlarda neden "mobil sürüm" yazmıyor diye.

Bugünkü mesajlarımı okursan internet kafede olduğumu söylemiştim :)

Canım sıkıldığında gidip oyun oynuyorum şarj dolduruyorum vs.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.