Şimdi Ara

2 günlük iphone 6s yazılım güncelleme sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar 2 gün önce turkcell bayisinden iphone 6s aldım ve suanda sürümü 9.0.1 yazılım güncelleme kısmına geldigim zaman tıklıyorum ve yaklasık 10 saniye sonra yazılım güncellenemedi hatası alıyorum bitti ve yeniden dene yazısıyla karsılasıyorum bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim tekrar götürmeli miyim aldıgım yere, bu sorunu uygulama indirirkende yasıyordum fakat wifi degilde 3G ile yükleyince o sorunu çözdüm fakat yazılımda halledemedim

• lütfen fikri olan yardımcı olsun :(
  • Bilgisayardan güncelleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesakkaya44 E kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarınıza itunes un en son sürümünü kurun, telefonu bağlayıp yeni ios sürümü var diye uyardığında sadece indiri seçin. İndirme bittikten sonra telefonu DFU moduna alın,google da aratıp bulabilirsiniz dfu moduna nasıl alındığını. Dfu modunda ekranda hiçbirşey görünmez. Bilgisayarda uyarı göreceksiniz; kurtarma modunda iphone bulundu gibi birşey yazacak, yazılımı yükle deyip sıfırdan yeni iosu kurmuş olacaksınız. En son bir yerde yeni telefon olarak ayarla seçeneği göreceksiniz.bunu da yaptıktan sonra telefonunuz fabrikadan çıkmış gibi olacak. Eğer halen sorunlar devam ederse o zaman götürmeniz daha iyi olur bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • captaingurkan kullanıcısına yanıt
    cok tesekkürler biraz gec oldu ama kusura bakmayın :)
  • enesakkaya44 E kullanıcısına yanıt
    Çözebildiniz mi sorunu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3 gün önce 6s aldım. 9.3.1 yazılım güncelleme geldi. Sizde ki sorun bende de oldu.
    Telefonu kapatıp tekrar açınca sorun düzeldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim 5 s bendede oldu aynisi. Dfu ile kurtardim. Duzeldi ki sizin ki de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cözdüm sorunu tesekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.