Şimdi Ara

2 hafta önce korunmasız ilişki yaşadım derim dökülmeye başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
7.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende 16 yaşında aptallık yapıp gitmiştim , özel evi vardı hatunun , süt gibiydi , ilk başta korundum , 2. postada korunmadım. 3 sene boyunca psikolojim bozuldu her sene elisa testi yaptırdım. genital siğil kapmıstım sanırsam sadece 2 gün siğil çıktı sonra aldara kremle geçmişti, yaşım 21 olacak dahada gitmedim korkudan :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Aids falan olmadın.Aids virüsü vucuda girdikten 2-3gun sonra grip virüsüymüş gibi davranır ve Kısa sğreliğine hasta olursunuz.1-3 sene içinde aids belirtileri başlar.Tedavide ise truvada+kaletra ve zolax tb 100mg verip evine gönderirler.

• fuujitsu F kullanıcısına yanıt
    Korkutmayin adamı 😂

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum ben mastürbasyonu bile korunarak yapıyorum adam ilişkiye girmiş.

• Ben de denize gittim geçen elimin üstü ve sırtımda deri dökülüyor, korkuttun şimdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Ben de denize gittim geçen elimin üstü ve sırtımda deri dökülüyor, korkuttun şimdi

deniz dediğin bi eskort degilmi

• yok yav bildiğin yüzmeye gittiğin deniz güneş güldüm hakikatten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Git hastaneye test yaptır

• allah rahmet eylesin.çok asil bir türktü kardeşimiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

yok yav bildiğin yüzmeye gittiğin deniz güneş güldüm hakikatten

ne alaka deniz

Bu bayağı gunes yanigi soyulmasi, arti ilişkide tek başına yaşanmiyor. Arkadasina sorsana bir sikintisi varmiymis.

• Beels kullanıcısına yanıt
    adres ver gelelim.

2 hafta önce korunmasız ilişki yaşadım derim dökülmeye başladı

memnun kalırsak sanada tanıştırdığın için bir kese altın, pardon bir cüzdan dolars yollayacağız.

biz birkaç arkadaş wow oyuncusuyuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolstoriğbreh -- 13 Temmuz 2017; 13:54:6 >

• Butun vitaminini cekmis demek

• Benim zebani bile arkadaşıyla ilişkide korunuyordu. Onun kadar bile beyin yok insanlarda.

• Seni belki de en iyi ben anlarım.Bi zamanlar bende çok yaşamıştım bu korkuyu,düşünmekten sıyırma noktasına gelmiştim nerdeyse.Sana ilk tavsiyem içini rahat tutman çünkü düşündükçe vucüttaki alakalı yada alakasız en ufak şeyi bu hastalığa bağlıyorsun işler iyice içinden çıkılmaz hale gelebiliyor.

Öncelikle bu virüsü kapmak sanıldığı kadar kolay değil korunmasız olsan ve karşı taraf hıv + olsa dahi hastalığı kapıcağın anlamına gelmıyor.Virüsü kapmış olsan bile belirtileri 3-4 seneye kadar kendini göstermiyor diyebiliriz,ondan dolayı kendinde belirti aramayı bırak yada en ufak belirtiyi bu hastalığa yorma.ilişkiden 3 ay sonra eliza testi yaptırabilirsin diyecem fakat gitmeyeceğini biliyorum.

Ben hastanede çalışan ve tanınan biriyim bundan dolayı benım için bu testi yaptırmak çok daha zordu.Kardiyolog bi arkadaşıma danışmıştım başka bir kan testi yapalım onada göz atarız dedi mecbur kabul ettim.Tüm kan değerlerim için sekreterine giriş yaptırdık,yaklaşık 9 tüp kan verdim ve hıv testinide dahil ettik 1 gün sonra sonuç temiz çıkmıştı çok şükür.sende böyle birşey yapabilirsin diğer türlü düşünmekten aklını kaybetme noktasına gelebilirsin,geçmiş olsun.

• Arkadaslar benim de moralim çok bozuk. 1 hafta kadar önce yurtdışında bir bayan ile tanıştım. Kendisi boşanmış ama kızı olan bir bayandı. Hatta gıda sektöründe çalışıyordu. İlk ilişkide korundum. 5 gün sonra ikincisinde korunmadım. İlişkiye girmeden önce kendisinin korunup korunmadığını sordum, hap filan aldığını söyledi. Neyse ilişki bittikten sonra asıl sormam gerekeni sormayı unuttuğumu anladım. Ertesi sabah sağlıklı olup olmadığını sordum. Sağlıklıyım, bana güven, hasta değilim ben, vs vs mesajlar atti. Ancak yinede çok pişmanım. Nasıl böyle bir hata yapabilirim diye kendime kiziyorum. Kendisi kesinlikle hayat kadını değil. Hatta daha önce 3 kere ilişkiye girmiş. Ama hiç rahat değilim ben :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Arkadaslar benim de moralim çok bozuk. 1 hafta kadar önce yurtdışında bir bayan ile tanıştım. Kendisi boşanmış ama kızı olan bir bayandı. Hatta gıda sektöründe çalışıyordu. İlk ilişkide korundum. 5 gün sonra ikincisinde korunmadım. İlişkiye girmeden önce kendisinin korunup korunmadığını sordum, hap filan aldığını söyledi. Neyse ilişki bittikten sonra asıl sormam gerekeni sormayı unuttuğumu anladım. Ertesi sabah sağlıklı olup olmadığını sordum. Sağlıklıyım, bana güven, hasta değilim ben, vs vs mesajlar atti. Ancak yinede çok pişmanım. Nasıl böyle bir hata yapabilirim diye kendime kiziyorum. Kendisi kesinlikle hayat kadını değil. Hatta daha önce 3 kere ilişkiye girmiş. Ama hiç rahat değilim ben :(

Daha önce 3 kere mi?

Karı RTE gibi 6 sıfır atmış sana söylerken

• geçmiş olsun eyds olmuşsun. gerçi geçmiyor ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Arkadaslar benim de moralim çok bozuk. 1 hafta kadar önce yurtdışında bir bayan ile tanıştım. Kendisi boşanmış ama kızı olan bir bayandı. Hatta gıda sektöründe çalışıyordu. İlk ilişkide korundum. 5 gün sonra ikincisinde korunmadım. İlişkiye girmeden önce kendisinin korunup korunmadığını sordum, hap filan aldığını söyledi. Neyse ilişki bittikten sonra asıl sormam gerekeni sormayı unuttuğumu anladım. Ertesi sabah sağlıklı olup olmadığını sordum. Sağlıklıyım, bana güven, hasta değilim ben, vs vs mesajlar atti. Ancak yinede çok pişmanım. Nasıl böyle bir hata yapabilirim diye kendime kiziyorum. Kendisi kesinlikle hayat kadını değil. Hatta daha önce 3 kere ilişkiye girmiş. Ama hiç rahat değilim ben :(

Daha önce 3 kere mi?

Karı RTE gibi 6 sıfır atmış sana söylerken

adadadfsfafs

Öncelikle kesin bir bilgim yok ama 2 hafta içinde belirti vermesi mantıklı gelmedi. En azından 1-2 ay geçmesi lazım diye biliyorum. İkincisi şüphen varsa doktora git ne kadar erken o kadar iyi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.