Şimdi Ara

2 haftalık Türk Telekom maceram (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk 1 ay ve son 1 ay cezasız taahhüt bozulabiliyor hocam bana ceza çıkmadı.
  • İnan ofisimde 15-20 mbps verse şehir içi seyir halinde de 1-2 mbps'e düşmese Turkcell'e dönmezdim geri. Bu kadar uçuk rakamlar beklemiyodum zaten Turkcell gibi. LTE 2-3 diş çekerken sosyal medya videolarının donarak ilerlemesi ve bildirimlerin eksik-geç gelmesi soğuttu beni.
  • TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Ya aslında 4-5Mbps gibi hızlar sosyal medya için yeterli olmasi gerek. Benim işyerimde önceden Turkcell'de 1.89Mbps ile cayır cayır sosyal medyada takıldığımı bilirim. Sende neden kullanılamiyor anlamak güç, sinyal sağlıklı gelmiyor sanırım + bağlı istasyon ya çok uzak ya da epey yoğun.

Seyir halinde ki durumdan bahsederken aklıma geldi. Birkaç ay önce iş çıkışı uzun bir görüşme yapmam gerekti (1 saat kadar sürdü). Arayacağım kişi TT kullanıyordu, tarifesini dâhi biliyorum. (Faturalıda 20GB, yani bende faturalı olduğum için Volte üzerinden görüşmeliydik) Dedim kencimce TT takayım rahat rahat konuşayım. Herneyse oturdum arabaya taktım kulaklığı aradım arkadaşı, yemin ediyorum 30-40km kadar yol gittik, telefonla görüşürken bu kadar rezillik çektiğimi hatırlamıyorum. Karşıdakini duymak ve anlamak için elimle kulaklığı kulağıma bastırmam gerekiyordu. TT'dan arama yapınca hep bu aklıma geliyor, özellikle seyir anında istasyon geçişleri falan çok kötü.

Neyse artık önemi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Anlık hız dropları yaşadığımdan takılıyor sosyal medya sanırım hocam speedtest yaparken de ibre bir anda 0'a vuruyor geri kalkıyor falan ofisimde. Takılma olmasa da tepki süreleri uzun, bastığım hemen gelmiyor Türk Telekom'da o an hız testi yüksek çıksa bile insta'da aşağı kaydırırken fotoların üzerinde çıkan çemberi görebiliyorum hepsinde. Turkcell'de yoktu bu durum.Ben alışmadığım için çok garip geldi hatta uzun yıllar TT kullanan biri ee ne var bunda herkesde böyle değil mi zaten falan diye garipseyebilir. Aradaki fiyat farkına tolere edilebilir tabi bu durum. Dediğin gibi Bursa-izmir otoyolunda bende kötü tecrübe ettim telefon görüşmelerini aracın hoparlöründen kulağıma almak zorunda kaldım kaliteden boğuk sesten dolayı, birkaç defa da kesildi. Önemi yok artık.

• Şuan köydeyim, belkide 10 gündür en düşük hızı alıyorum şuan. Sırf senin 4mbps yi görünce denemek için bir video açtım, 1080p60fps denedim donuyor, 720p60fps sorunsuz. Yani demek istediğim bu civardaki hızlar sosyal medya için yeterlim

İstasyonda 14km uzakta.

2 haftalık Türk Telekom maceram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 20 Ağustos 2020; 12:21:13 >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Stabil veriyorsa yeterlidir hocam netflix bile 1080p 24 fps'i 5mbit'e verebiliyor kafa kafaya. Ama dalgalanırsa hız ara ara dibe vurursa bendeki sorun baş gösteriyor. Bu arada bizim köyümüzde de Turkcell 100 mbps veriyor rahat LTE ile. Vodafone 3G, Turk Telekom EDGE veriyor. Bursa/Yenişehir'e bağlı bir köy.
    Köydeki hız çok iyi maşallah. Darısı başımıza inşallah

• inşallah hocam 3G idi bizim köyde 2016 gibi bir anda LTE geldi toplasan 50 hane var yok. Yakında Yenişehir havalimanı var 15-20 km falan mesafede o da aynı ovada bizimle muhtemelen onun içindir.
    İşyerinizde sabit internet kullanıyorsunuzdur, işyerinizdeki interneti kullandığınız sürece sorun yaşamazsınız, Telefon görüşmelerinde hiç bir operatörde sorun yaşamazsınız.

İşyerinizdeki interneti kullandığınız için mobil internet kullanımız azalır..

Babam hem avukatlık hemde inşaat muteahhitliği yapar, hiç bir zaman Turkcell abonesi oLMadı.. 2005 yılından beri Türk Telekom kullanıyor.

İşi gereği avukat olarak adliyelere..

Müteahhit olarak şantiyelere gider, Türk Telekom hattıyla hiç bir zaman sorun yaşaMaDığını söylüyor, hattından memnun.

İnternet kullanması gerektiğinde gittiği yerlerdeki kablosuz internete bağlanır,

Direksiyon başındayken araç kullandığı için internete girmez..

Araç kullanırken telefon görüşmesi yapmak ona yetiyor.

Telefonun çekmemesi bazen kafa dinlemek için iyi oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.