< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 20 Ağustos 2020; 0:5:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 20 Ağustos 2020; 0:5:16 > |
Memnun değilim, daha bugün geçiş yaptım.
- VoLTE ve VoWiFi Açılmıyor, 3G ses kalitesi çöp. Edit: VoLTE açıldı, halen uzaylı gibi. - 4.5G ve 3G hızları çöp benim bölgemde. - Uygulama sürekli hata veriyor. - Türk Telekom hattımı arıyorum çalma sesi 10 saniye sonra geliyor - Dikkat edin 1 MB için bakiyeniz 0 olmasın - Turkcell gibi öyle kaliteli hizmet verir gelmiyor. Turkcell tam mobil veri açtığında premium her yerde hız aynı, Türk Telekom arabaya bin yolda git hızlar yerlere düşüyor. - İnternet çok hızlı gidiyor - Şehirler arası yolculuklarda Türk Telekom cop. Vodafone ve Turkcell, en azından netflixden film izletir. Vodafone biraz kesilmelere denk gelebilir ama Turkcell çok çok iyi kapsamasi mevcut. Türk Telekom şehirler arasinda hiçbir kapsama yapmamış En kısa zamanda tekrar Turkcell'e geçireceğim |
bende tt'den vodafone geçtim tt deyken cihazımda voLTE ve voWİFİ yok deniyordu eyvallah dedim üstüne düşmedim fazla vodafone geçince bide baktım volte çalışıyor seslerde muazzam. kısacası tt pişmanlıktır .
|
Aha 20gb 45 teleciler geldi 1 kişi eksik kaldı o da gelirse tamamlanır
![]() Türk Telekom ile Vodafone arasında kalan kesinlikle ilk Vodafone'u tercih etsin ![]() Turkcell ile Çöp Telekom yan yana gelemez bile. |
Anlık hız dropları yaşadığımdan takılıyor sosyal medya sanırım hocam speedtest yaparken de ibre bir anda 0'a vuruyor geri kalkıyor falan ofisimde. Takılma olmasa da tepki süreleri uzun, bastığım hemen gelmiyor Türk Telekom'da o an hız testi yüksek çıksa bile insta'da aşağı kaydırırken fotoların üzerinde çıkan çemberi görebiliyorum hepsinde. Turkcell'de yoktu bu durum.Ben alışmadığım için çok garip geldi hatta uzun yıllar TT kullanan biri ee ne var bunda herkesde böyle değil mi zaten falan diye garipseyebilir. Aradaki fiyat farkına tolere edilebilir tabi bu durum. Dediğin gibi Bursa-izmir otoyolunda bende kötü tecrübe ettim telefon görüşmelerini aracın hoparlöründen kulağıma almak zorunda kaldım kaliteden boğuk sesten dolayı, birkaç defa da kesildi. Önemi yok artık.
![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 19 Ağustos 2020; 17:32:17 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 19 Ağustos 2020; 17:30:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 19 Ağustos 2020; 18:16:56 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 19 Ağustos 2020; 19:25:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |