Şimdi Ara

Sim Kart Seri No Üzerinden Sorgulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
53.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba elimde bir tane avea 128kb sim kart var ve seri numarası üzerinden kime ait olduğunu veya numarasını sorgulamayı nasıl yapabiliyoruz?Müşteri hizmetleri bayiiye gitmemi söyledi bayiiye gittim ''abi nasıl yapılıyor bilmiyorum dedi'' ve küçük bir yer olduğundan diğer bayi 60 km uzakta bir yerde ve onunda bildiğinden şüpheliyim.Sonuç olarak yardımcı olur musunuz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

SIM Kart Seri Numarasından Telefon Numarası Öğrenme

SIM (Abone Kimlik Modülü) kartı, mobil cihazlarında hücresel ağlara erişmek için kullanan kişilerin kullandığı küçük bir çiptir. Her SIM kartının, onu benzersiz olarak tanımlayan bir seri numarası vardır. Bazı durumlarda, SIM kart seri numarasını kullanarak telefon numarasını öğrenmek mümkün olabilir.

SIM Kart Seri Numarasını Sorgulama

SIM kart seri numaranı öğrenmek için şu adımları takip edebilirsin:

• Android cihazlar: Ayarlar > Hakkında > Durum > SIM Kart Durumu bölümüne git.
    • iPhone cihazlar: Ayarlar > Genel > Hakkında bölümüne git.

Telefon Numarasını Öğrenme

SIM kart seri numarasına sahip olduğunda, telefon numarasını öğrenmek için şu yöntemleri kullanabilirsin:

• Operatörünü ara: Mobil operatörünü ara ve onlara SIM kart seri numaranı ver. Gizlilik düzenlemeleri nedeniyle telefon numarasını doğrudan vermeyebilirler, ancak hesabının doğrulanması sonrasında numarayı sağlayabilirler.
    • Üçüncü taraf hizmetler: SIM kart seri numarası sorgulama hizmeti sunan üçüncü taraf web siteleri veya uygulamalarını kullanabilirsin. Ancak bu hizmetlerin güvenilirliğini ve doğruluğunu araştırman önemlidir.

Notlar:

• Her durumda SIM kart seri numarası üzerinden telefon numarası öğrenmek mümkün değildir. Gizlilik düzenlemeleri ve güvenlik nedeniyle operatörler bu bilgiyi vermeyebilirler.
    • Üçüncü taraf hizmetleri kullanırken kişisel bilgilerini paylaşma konusunda dikkatli ol.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Müşteri hizmetleri simkarttaki seri numarasından buluyor
    Size bilgisiz bir temsilci denk gelmiş
    Tekrar arayıp bilgili birine anlat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Müşteri hizmetleri simkarttaki seri numarasından buluyor
    Size bilgisiz bir temsilci denk gelmiş
    Tekrar arayıp bilgili birine anlat

Tekrar aradım farklı temsilcide yine aynı dedi.
  • SIM kart PIN'ini biliyorsan ya da PIN'e ihtiyaç duymadan kartı açabiliyorsan *101# arama tuşu ile hattın numarasını öğrenebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temsilci görür ama söylemez söylemesi lazım aslına bir daha şansını deneseydin
    Açık hat aldım de çok önceden. Sonra kullanmadım unuttum
    Evde buldum şimdi lazım kullanacağın sahibini bulup devir yapcam falan deyin belki bişi çıkar

Bayi çalışanı vardır belki sivaslı bi uye vardı onu bul sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon numarasini ogrenmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.