Şimdi Ara

2.Harddisk Takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen Yıl bilgisayar almıştım toplama ve yenı Harddisk almıştım . Eski Harddiskı de yenı bılgısayara takmıştım . İçinde eski Resimler vs dosyalar vardı . fakat ben bu Harddisk bılgisayardan cıkardım . Şimdi Harddisk içinden resimlere ulaşmam lazım fakat Harddisk taktıgımda görüyor ama bilgisayarıma gelmıyor . Disk Bölümünde görünüyor fakat 232 Gb ayrılmıştır tarzında bişey diyor . Harddisk 500 Gb . Ben bu resimleri geri nasıl getiricem yardım edermısınız . Bios ayarlarına girdim anlamadım pek bişey .  2.Harddisk Takmak

• Veri Kurtarma Merkezi 0312 431 01 44

Veri ( Data ) kurtarma hizmetimiz masa üstü bilgisayar, notebook, dijital kameralar, video, cep telefonu ve her türlü kaydedilmiş veri kaybı yaşanan durumlarda, maksimum başarı ile yapılmaktadır.Veri kurtarma yapılacak depolama cihazlarının içlerinin açılması gerektiği durumlarda kesinlikle toz barındırmayan temiz oda kullanılması zorunludur. Bunun sebebi ortamda bulunan ve gözle görülmeyen tozların disk üzerinde birikerek birkaç dakika içerisinde binlerce bozuk sektör oluşturması ve verilerin önemli ölçüde zarar görmesine neden olmasıdır.

Bayındır 1 Sokak 22\5 Kızılay Ankara
  • 2.5" veya 3.5" artık hangisiyle hard disk kutuları var. Alıp Harici hdd olarak takabilirsin bilgisayara.
  • orda üstüne sag tiklayip sürüccü harfi ve yolu degistir gibi bisey olmasi lazim onu yapip herhangi bi harf atar misin? bakalim bilgisayarimda gözükecek mi o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xender_Cage -- 5 Kasım 2016; 19:52:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.