Şimdi Ara

Taşınabilir Harddiski USB 3'e takınca harddisk gidip geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar başlıkta belirttigim gibi böyle sıkıntım var harddiski usb 3 e takınca gidip gidip geliyor harddisk usb 2 e takınca bi sorun yok anlamadım sorun kabloda desem baska kablo denedim yine aynı önceleri böyle sıkıntı yoktu garantiside bitti markası BUFFALO 1TB USB 3

• yardımcı olabilecek arkadas yok mu ?
  • kasanın arkasındaki usb 3 portlarını denediniz mi?

bende de ön usblerde oluyordu. daha sonra windowsu kurup asmedia usb3.0 sürücüsünü yükledikten sonra ön portlarda sıkıntısız çalışmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotmail_hotmail

kasanın arkasındaki usb 3 portlarını denediniz mi?

bende de ön usblerde oluyordu. daha sonra windowsu kurup asmedia usb3.0 sürücüsünü yükledikten sonra ön portlarda sıkıntısız çalışmaya başladı.

kasa degil laptop.baska laptoplarda da denedim usb 3 olan laptoplarda yine aynı sonuç gidip gidip geliyor ama usb 2 ye takınca bi sorun yok kabloyuda degıstırdım yıne aynı :S
  • doğru sürücüleri yüklediniz mi peki. genelde windowsun kendi sürücülerinden kaynaklanıyor. laptopla gelen driver cdsindeki tüm sürücüleri yükleyin, bence sorun sürücüden kaynaklanıyor. arkadaşın laptopunda da (packert ball) usb3 portuna fare bile taksak aşırı güç koruması hatası verip windows usbleri devre dışı bırakıyordu, dvdden sürücüsünü yükleyince düzelmişti.
  • quote:

doğru sürücüleri yüklediniz mi peki. genelde windowsun kendi sürücülerinden kaynaklanıyor. laptopla gelen driver cdsindeki tüm sürücüleri yükleyin, bence sorun sürücüden kaynaklanıyor. arkadaşın laptopunda da (packert ball) usb3 portuna fare bile taksak aşırı güç koruması hatası verip windows usbleri devre dışı bırakıyordu, dvdden sürücüsünü yükleyince düzelmişti.

harddiski alınca cd felan vermediler nereden bulabilirim sürücüyü ?
  • hardiskle sürücü zaten verilmez. laptop marka ve modeli nedir?

EK: pardon imzanızda yazıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 29 Ocak 2014; 14:57:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lenovo sayfasında g510 koduyla 5 ürün geldi ama sanırım hepside intel kontrolörlü. bu dosya işinizi görür sanırım.
    windows 7 32 ve 64bit için http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/usb125w7.exe

windows 8 için işletim sistemi sürücüyü sağlamaktadır demiş. ama 7 driverını deneyebilirsiniz..
  • quote:

lenovo sayfasında g510 koduyla 5 ürün geldi ama sanırım hepside intel kontrolörlü. bu dosya işinizi görür sanırım.
    windows 7 32 ve 64bit için http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/usb125w7.exe

windows 8 için işletim sistemi sürücüyü sağlamaktadır demiş. ama 7 driverını deneyebilirsiniz..

tamam ama ben bu harddiski 2 3 pc de denedim yine aynı sonuç usb 3 takınca gidip gidip geliyor baska harddiskim var toshiba usb3 hiç bir sorun yok acaba harddiskde mi sorun varki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MissMacHoOo

quote:

lenovo sayfasında g510 koduyla 5 ürün geldi ama sanırım hepside intel kontrolörlü. bu dosya işinizi görür sanırım.

tamam ama ben bu harddiski 2 3 pc de denedim yine aynı sonuç usb 3 takınca gidip gidip geliyor baska harddiskim var toshiba usb3 hiç bir sorun yok acaba harddiskde mi sorun varki ?

olabilir kardeş

• Sonuç nedir hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

Sonuç nedir hocam?

sonuç yok sorun devam ediyor tatilden geleyim garantiye gönderecegim.şimdilik idare ediyoruz artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.