Şimdi Ara

HDD'i harici kutuya taktık,masaüstü görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımın laptopu bozulmuştu.bilgisayarcı 300 tl.masraf çıkardı.bizde bilgisayar zaten eski gerek yok tamire dedik.yalnız harddiskte önemli dosyalar vardı.hem dosyaları çıkarmak hemde harici hdd olarak kullanmak için hdd kutusu aldık.hdd yi kutuya taktık çalışıyor bir sorun yok.ama bilgisayardayken masaüstünde kayıtlı olan dosyalar gözükmüyor.bu dosyalar silinmişmidir? yoksa biz mi biryerde yanlış yaptık? kayıp dosyaları geri getirebilirmiyiz?

• C:\Users\Kullanıcı adı\Desktop

bu uzantıda görüntülenmesi lazım.

Bilgisayarım > OS'nin kurulu olduğu bölüm > Kullanıcılar veya Document and Settings > Kullanıcı adı > Masaüstü
  • Yalnız kullanıcı adının olduğu bölüm kilitli, erişim izni vermiyor.başka bir bilgisayardan girmeye çalıştığımız için mi acaba?bu bölümü nasıl açarız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Yalnız kullanıcı adının olduğu bölüm kilitli, erişim izni vermiyor.başka bir bilgisayardan girmeye çalıştığımız için mi acaba?bu bölümü nasıl açarız?

Sağ tık > Özellikler > Güvenlik sekmesinde izin ayarları var. Şuanda kullandığınız kullanıcıya izin vermeniz lazım bu bölümden. Tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum bir kere kurcalayarak yapmıştım. İnternette ararsanız bulabilirsiniz diye umuyorum. Ordan izin vermediğiniz sürece ulaşamaz ve dosyalarınızı alamazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.