Şimdi Ara

2 HDD' i BiRLESTiRME????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bilgte 2 tane HDD var 18 GBlik olmak uzere..bilg normalde C diskini kullanio ama bn D diskininde kullanilmasini istiorm bos bos durmasini istemiorm bunlari nasi birlestirip kullanabilirm..Forumda aradm ama pek anlayamadm sanirim birlsetirme programi var ama nasi yapicagmi hic bilmiorum anlatirsaniz cok ii olur..

• bilen yokmu arkadaslar????????
  • benim anlayamadığım sen 2.ci kullandığın 18gb hdd 2 parça onu mu birleştireceksin,yoksa o hdd i windows kurulu hdd lemi birleştireceksin ... ?
  • son dedigin sanirim bn bu 18likleri birlestrip 36 GB yapmak istiorm tabi olursa..
  • kullansana.niye birlestirmeye kasıyon
  • onu bilsem yaparm walla bosta durmasni istemiorm nasi kullanilirki?yani istedgm dseyleri o hdd yemi kaydedicem??
  • şu an windows kurulu olan hdd master olarak takılı büyük ihtimal , eğer diğer hdd i görmüyorsa mutlaka hdd arka tarafında bulunan minik plastik parça var ( jumper ) onu çıkar ... beraber kablo ile bağla mutlaka çalışır ...
  • tesekkurler denicem...
  • ben de merak ediyordum bunu saolun...

• bence PC nde 1 HDD var. 2 parcadan olusan.C ye windows kurulu .
    D yi kullanmak için once bi format sonra hem prgram kurarsın hem yedek atarsın
  • sorular duzgun gelmeyınce cevaplarda celıskılı oluyor

2 adet ayrı h arddıskım var dense yada 1 hdd var ama 2 ye ayrılmıs bunu tek parca yapabılırmıyım dense aslında cevap cok basıt..
  • Evet ama arkadas yeni DH takilirsan biraz cok seyler kazanicagindan eminim.
  • 2 tane HDD var demisim illa ayri yazincami soru anlasilio???yardm eden arkadaslara tesekkur ederm sorunumu hallettim saolun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.