Benim bilgte 2 tane HDD var 18 GBlik olmak uzere..bilg normalde C diskini kullanio ama bn D diskininde kullanilmasini istiorm bos bos durmasini istemiorm bunlari nasi birlestirip kullanabilirm..Forumda aradm ama pek anlayamadm sanirim birlsetirme programi var ama nasi yapicagmi hic bilmiorum anlatirsaniz cok ii olur..
bilen yokmu arkadaslar????????
benim anlayamadığım sen 2.ci kullandığın 18gb hdd 2 parça onu mu birleştireceksin,yoksa o hdd i windows kurulu hdd lemi birleştireceksin ... ?
son dedigin sanirim bn bu 18likleri birlestrip 36 GB yapmak istiorm tabi olursa..
kullansana.niye birlestirmeye kasıyon
onu bilsem yaparm walla bosta durmasni istemiorm nasi kullanilirki?yani istedgm dseyleri o hdd yemi kaydedicem??
şu an windows kurulu olan hdd master olarak takılı büyük ihtimal , eğer diğer hdd i görmüyorsa mutlaka hdd arka tarafında bulunan minik plastik parça var ( jumper ) onu çıkar ... beraber kablo ile bağla mutlaka çalışır ...
tesekkurler denicem...
ben de merak ediyordum bunu saolun...
bence PC nde 1 HDD var. 2 parcadan olusan.C ye windows kurulu . D yi kullanmak için once bi format sonra hem prgram kurarsın hem yedek atarsın