Şimdi Ara

2.hdd'yi görmüyor :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ekiim 2011 Güncellemeli. Perfect XP Format CD 2011 V.2'yi indirip cd'ye söylenen işlemleri yaparak çektim. Windows yüklemem teklemesiz sıkıntısız ve güzel bir şekilde geçti lâkin windows açıldıktan sonra başka windowslarda karşılaştığım bir sorun yeniden gün yüzüne çıktı.

Sorun: Bilgisayarıma bağlı 2 adet hdd var fakat bilgisayarımı açtıgımda sadece 1'i görünüyor diğer 1 tb harddiskim görünmüyor. Ekstra olarak söyleyeceğim harddisklerim aygıt yöneticisinde görünüyor fakat yönet'e tıklayıp oradan disk yönetimine tıkladıgımda görünmüyor. Bu konu hakkında daha önce araştırma yapmıştım fakat çözemedim :'( sorunun ne oldugu hakkında pek bir fikrim yok ama çoğu xp cd si gösterirken bazı xpler göstermiyor galiba eksik olan bir dosya var bunun hakkında yardımınızı esirgemezseniz çok sevinirim

Bazılarınızdan kardeşim sende gören xp'cdsini kullan dediğinizi duyar gibiyim o cd maalesef sizlere ömür :'/ ve perfect xp beni mest ediyor diğer denediğim indirme xplerdede yaşadım 1 TB lik hdd'mi kullanmak istiyorum

1. hdd samsung hd161hj scsı disk decive 160 GB
    2. hdd wdc wd15 earx-00pasb0 scsı disk decive 1 TB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi threxanswer -- 30 Aralık 2011; 0:32:40 >

• Bu konu hakkında yardım edecek kimse yokmu ?
  • 2.sinide aynı anda kullanııcaksan ilk önce jumper ayarlarını yapmalısın...yani harddiskin arkasındaki küçük tellere takılı olan birşey...sonra biostan 2 harddiski birden ayarlmalısın burada anlatmak uzun...ama resimlerle araştır mutlaka görüceksin....
  • 2 harddisk'imde sata ama kardeşim ?
  • kardeşim aynı sorundan bende muzdaribim benımkılerde aygıt yoneticisinde görüyor ama bilgisyarımdan göremıyorum dun bu konu hakkında yardım ıstedım ama malesef sorunu hala bende çözmedim :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.