Eğer bir bilgisayardan iki tane ayrı accountla oyuna girmek istiyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.
1. Öncelikle SandBoxie programını indir. (www.sandboxie.com)(TamLink) 2. SandBoxie yükleyin kurulum dilini türkçe seçin basit kurulum şekli var.Gerekli ise reset atın. 3. Normal olarak oyuna girin önce (WinMode kullanmak zorundasınız.Önce window modu indirin uygun olan ekran modunu seçin oyuna öyle girin) (WinMode indir) 4. Şimdi, Start > Programlar > SandBoxie > Herhangi bir programı sandboxie ile çalıştır[en üst] 5. Gözat de serverin main.exe yada launcherini bulup işaretleyin programla beraber launcher yada main.exe hemen başlayacak 6. Altta "[#] MU [#]" gibi yazı belirecek buda diğer gireceğiniz account için.
Uyarı: Bunu yapabilmeniz için bilgisayarınızın biraz sağlam olması gerekir.
paylasim icin cok tesekur ederim kardesim cok faydali oldu yanliz bu 97 d violenci muda ise yaramadi sanırsam anti chat ekli 2 li acmaya kalktigimda windos socket error normal yuva adresi (iletisim kurali/ag adresi/baglanti noktasi)icin yanliz bir kullanıma izin veriyor 10048 on apy yazısı cıkıyor bir bilgin varsa veya forumdakilerin bir bilgisi varsa bana iletebilirler mi
emeğine sağlık..
PaylaŞım İçin Tşkler Ellerine sağlık
Çok begendim Eline sağlık.. rap olsaydı basardım şimdi (:
ewet gusel paylasim eline saglik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme