< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaNeRiMu -- 9 Şubat 2017; 23:4:26 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaNeRiMu -- 9 Şubat 2017; 23:4:26 > |
|
forum çok garip yıllardır korsan kullandığı halde, şuan korsan lisansı devam ettiği halde sırf ucuz diye lisanslayanlar var. bir şey ucuz olmasın, işe yaramasa da olur.
|
Arkadaşlar Tekrardan KIS 2017 için 3 arkadaş aldık biz. Nasıl aktif edilir onu tekrardan yazayım sizlere.
Öncelikle KIS 2017 Kurulu Olsun. Daha sonra KIS 2017 üzerinde ürün etkinleştirme bölümünde key girme yerine gelin ve bekleyin. https://www.f-secure.com/en/home/products/freedome Bu adresten F-Secure VPN programını indirin kurun. VPN programının üzerinden Avusturalya bölgesini seçin. Daha sonra KIS 2017 üzerinden keyinizi girebilirsiniz. |
- Antivirüs programları bilgileri hükümete verir. “Doğru, her antivirüs şirketi hangi hükümetle çalışıyorsa bilgilerinizi paylaşır, buna mecburdur. Kaspersky ise Rus, McAfee ise ABD’de vardır bilgileriniz. ” Bu yazıyı okuduktan sonra kaspersky antivirüs programı kullanmıyorum artık. Sizinde bilginiz olsun istedim... İsteyenler habertürk ün bu konuya özel röportajını okuyabilirler... |
bu kullandığın zaman faydasını farkedeceğin değil kullanmadığın zaman zararını görünce fark edeceğin bir şeydir keyloger ile mailini kaptır bir kere sonra sosyal medyanı kaptır anlarsın bunlar maliyetli şeyler bile değil ha ben internette 3 -5 siteye girer hiç bir yere tıklamam diyorsan senin için gereksiz |
Avusturalya doları, 71 TL yapıyor yaklaşık. 100 TL değil...
|
|
Bu yorumu her gördüğümde gülüyorum
|
birisini bloklamaya gelmiştim ,zaten blokluymuş gidiyorum
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 18 Aralık 2015; 22:00:03 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 19 Aralık 2015; 9:57:25 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaNeRiMu -- 19 Aralık 2015; 11:00:51 > |