Ben size davet yolluyorum mail adresinize sonra sizde o davet ile yüklemenizi yapıyorsunuz. Hepsi bu kadar. Tek riskiniz benim mailimde yönetici erişimi olduğu için sizi istediğim zaman kaldırabilirim. Yani sıfır risk 1 yıl boyunca kullanmaya devam ediyorsunuz. Diğer sorunuzu atlamışım. Kaç cihaz istiyorsanız o kadar ödeme yapıyorsunuz hepsi bu kadar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbg_ant2 -- 22 Mart 2025; 23:25:3 > |
Kaspersky 3 Bilgisayar 1 yil lisans 18 TL (117. sayfa)

-
-
abi bir de şunu sorsam: aynı lisansı hiç tanımadığın kişilere paylaşıyorsun.. girilen internet siteleri, banka hesapları vs bir tahdit oluşturmuyor mu? antivirüs programını ortak kullanıyorsun neticede.. teknik bilgim biraz zayıf.. kusura kalma..
-
Sadece kullanıcı olarak hak veriyorsun. Yüklenen bilgisayara müdahale, bilgisine erişme veya takip etme gibi bir şey mümkün değil. Tek erişebildiğimiz bilgi bilgisayarınıza verdiğiniz isim.
-
2 tane almak isterim. geçerlilik süresi ne kadar? premium mu?
-
-
Burada satan arkadaştan alabilirsiniz aslında yok ben kendime alacağım diyorsanız illa Zula35 kodunu kullanın 700 küsüre iner fiyat
-
bunun linki nerede acep?
-
bu link nerede abi. kendi sitesinde göremiyorum
-
Sepet kısmında kupon alanı var oraya girin verdiğim kodu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kupon kodu bilgisi için sağol ama 2 yıl seçeneği yok bende.. onun linkini arıyorum.
-
|generic&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=DM_B2C_META_TR_PPC_Google_LF_TR-TR_BG_KWD_VAR_Brand&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwqIm_BhDnARIsAKBYcmunx6t5A_lGNeaWvC6kGspLZXgGm0s90B0Ad2DX_f6VaWP80XbJKkgaAl8HEALw_wcB
www.kaspersky.com.tr
Ana Pencere Bilgisayar ve Mobil Güvenlik Yazılımı - Kaspersky | Kasperskyhttps://www.kaspersky.com.tr/home-security?reseller=tr_rmd-2025-lf_acq_ona_sem_bra_onl_b2c_google_ppc-ad_______&utm_content=ppc-ad
Daha fazla cihaz a tıklayın çıkar 2 yıllık seçenekler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 25 Mart 2025; 13:7:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
3 cihazım var. 2 yıl olsa iyi olacaktı.
-
-
sağolasın..şimdi gördüm..saygılar..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X