< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaspersky 3 Bilgisayar 1 yil lisans 18 TL (113. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar kaspersky antivirüs premiumda yeri olan varsa ric etsem özel mesaj gönderebilir mi
-
BENDE KATILABİLİRİM
-
Arkadaşlar premium. Kasperskya katılmak isteyen varsa. Özel mesaj atabilir. Şuan için 15 kişilik boş yerimiz mevcut.
Kalan Sayı :15
2 yıllık ücret 65 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+
-
Hocam katılmak ister misiniz.? Katılmak isterseniz hemen tanımlayalım. E-posta adresinize ücreti sonra gönderirsiniz
Bende arıyorum bir güvenlik programı. Daha önce Bitdefender vb. kullanmıştım. Kaspersky'da güncel kampanyalar nasıl?
-
lisans mac için de geçerli ise katılmak isterim.
-
-
Anahtarı mobilde (Android) kullanabiliyorsak ben de katılabilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sayı tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederim. Arkadaşlar.
😞
-
-
Merhaba. Yeni bir grup kurabilirim. Sanırım 8 senedir bu şekilde kullanıyorum. 20 kişilik grup 2 senelik kişi başı 60 liraya denk geliyor. Katılmak isteyenler mesaj atsın. Sayı toparlanınca satın alımı başlatırız.
Satın alacağımız ürün bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neboland -- 27 Kasım 2024; 17:49:33 > -
Az önce bakıyordum bende bir grup olsa da katılsam diye. Yaz beni hocam. Bilmediğimden soruyorum format atınca tekrar aynı kodu kullanabiliyorum değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: NebolandMerhaba. Yeni bir grup kurabilirim. Sanırım 8 senedir bu şekilde kullanıyorum. 20 kişilik grup 2 senelik kişi başı 60 liraya denk geliyor. Katılmak isteyenler mesaj atsın. Sayı toparlanınca satın alımı başlatırız.
Satın alacağımız ürün bu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bölünmüş tünelleme bazı oyunlarda çok işime yaradığı için vpn amacıyla gruba katılmak isterim
-
Bir whatsapp grubu oluşturdum. Pm atan ve buraya yazan arkadaşlara whatsapp grup linkini ilettim. Şuan sanırım 14 kişilik boş yerimiz kaldı.
-
Hocam merhaba, banada grup linkini atarmısınız katılmak istiyorum
-
Banada atar mısınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mümkünse bende katılmak isterim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X