< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kaspersky 3 Bilgisayar 1 yil lisans 18 TL (113. sayfa)
-
-
₺701,99 Görünüyor 10 cihaz 2 yıl. Farklı bir yol mu var?
-
Arkadaşlar Kaspersky Premium aldığım için bu orjinal lisansım boşa çıktı isteyen olursa 100 TL karşılığında verebilirim. Orjinal lisanstır.
-
Kaspersky için ortaklığa katılmak istiyorum.
Var mı yeri olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kaspersky antivirüs premiumda yeri olan varsa ric etsem özel mesaj gönderebilir mi
-
BENDE KATILABİLİRİM
-
Arkadaşlar premium. Kasperskya katılmak isteyen varsa. Özel mesaj atabilir. Şuan için 15 kişilik boş yerimiz mevcut.
Kalan Sayı :15
2 yıllık ücret 65 TL
+
-
Hocam katılmak ister misiniz.? Katılmak isterseniz hemen tanımlayalım. E-posta adresinize ücreti sonra gönderirsiniz
Bende arıyorum bir güvenlik programı. Daha önce Bitdefender vb. kullanmıştım. Kaspersky'da güncel kampanyalar nasıl?
-
lisans mac için de geçerli ise katılmak isterim.
-
Ayrıntılı sistem gereksinimleri. Macos 13-14 olması gerekiyor diyor. Sizde varsa destekliyor demektir. Ama geçiş yapmadan istersniz uygulamsını Apple Store'dan indirin iniyorsa daha sonra özel mesaj ile dönüş yapın.
Bu arada son 10 kişilik yerimiz kaldı
Anahtarı mobilde (Android) kullanabiliyorsak ben de katılabilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sayı tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederim. Arkadaşlar.
😞
-
-
Merhaba. Yeni bir grup kurabilirim. Sanırım 8 senedir bu şekilde kullanıyorum. 20 kişilik grup 2 senelik kişi başı 60 liraya denk geliyor. Katılmak isteyenler mesaj atsın. Sayı toparlanınca satın alımı başlatırız.
Satın alacağımız ürün bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neboland -- 27 Kasım 2024; 17:49:33 > -
Az önce bakıyordum bende bir grup olsa da katılsam diye. Yaz beni hocam. Bilmediğimden soruyorum format atınca tekrar aynı kodu kullanabiliyorum değil mi?quote:
Orijinalden alıntı: NebolandMerhaba. Yeni bir grup kurabilirim. Sanırım 8 senedir bu şekilde kullanıyorum. 20 kişilik grup 2 senelik kişi başı 60 liraya denk geliyor. Katılmak isteyenler mesaj atsın. Sayı toparlanınca satın alımı başlatırız.
Satın alacağımız ürün bu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bölünmüş tünelleme bazı oyunlarda çok işime yaradığı için vpn amacıyla gruba katılmak isterim
-
Bir whatsapp grubu oluşturdum. Pm atan ve buraya yazan arkadaşlara whatsapp grup linkini ilettim. Şuan sanırım 14 kişilik boş yerimiz kaldı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X