Şimdi Ara

Kaspersky 3 Bilgisayar 1 yil lisans 18 TL (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
183
Favori
276.026
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ₺701,99 Görünüyor 10 cihaz 2 yıl. Farklı bir yol mu var?

• Kaspersky 3 Bilgisayar 1 yil lisans 18 TL

Arkadaşlar Kaspersky Premium aldığım için bu orjinal lisansım boşa çıktı isteyen olursa 100 TL karşılığında verebilirim. Orjinal lisanstır.

• Kaspersky için ortaklığa katılmak istiyorum.
    Var mı yeri olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kaspersky antivirüs premiumda yeri olan varsa ric etsem özel mesaj gönderebilir mi

• BENDE KATILABİLİRİM

• Arkadaşlar premium. Kasperskya katılmak isteyen varsa. Özel mesaj atabilir. Şuan için 15 kişilik boş yerimiz mevcut.
    Kalan Sayı :15
    2 yıllık ücret 65 TL

• +

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Hocam katılmak ister misiniz.? Katılmak isterseniz hemen tanımlayalım. E-posta adresinize ücreti sonra gönderirsiniz

• Bende arıyorum bir güvenlik programı. Daha önce Bitdefender vb. kullanmıştım. Kaspersky'da güncel kampanyalar nasıl?

• lisans mac için de geçerli ise katılmak isterim.

• newsagent kullanıcısına yanıt

Ayrıntılı sistem gereksinimleri. Macos 13-14 olması gerekiyor diyor. Sizde varsa destekliyor demektir. Ama geçiş yapmadan istersniz uygulamsını Apple Store'dan indirin iniyorsa daha sonra özel mesaj ile dönüş yapın.

Kaspersky 3 Bilgisayar 1 yil lisans 18 TL

Bu arada son 10 kişilik yerimiz kaldı

• 44sofu44 kullanıcısına yanıt
    Anahtarı mobilde (Android) kullanabiliyorsak ben de katılabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sayı tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederim. Arkadaşlar.

• 😞

• Arkadaşlar mayıs ayından beri premium kullanıyorum. Bu gün telefonumda taşıma yoluyla operatör değiştirdim. Pop up gibi ara sıra bu ekran çıkıyor. Kaspersky olduğunu ekran görüntüsü alınca dosya isminden anladım. Sim kart değiştiği için mi? Sebebi nedir çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neselikelebek -- 20 Kasım 2024; 11:59:0 >

• Merhaba. Yeni bir grup kurabilirim. Sanırım 8 senedir bu şekilde kullanıyorum. 20 kişilik grup 2 senelik kişi başı 60 liraya denk geliyor. Katılmak isteyenler mesaj atsın. Sayı toparlanınca satın alımı başlatırız.

Satın alacağımız ürün bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neboland -- 27 Kasım 2024; 17:49:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neboland

Merhaba. Yeni bir grup kurabilirim. Sanırım 8 senedir bu şekilde kullanıyorum. 20 kişilik grup 2 senelik kişi başı 60 liraya denk geliyor. Katılmak isteyenler mesaj atsın. Sayı toparlanınca satın alımı başlatırız.

Satın alacağımız ürün bu.

Az önce bakıyordum bende bir grup olsa da katılsam diye. Yaz beni hocam. Bilmediğimden soruyorum format atınca tekrar aynı kodu kullanabiliyorum değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Neboland kullanıcısına yanıt

Bölünmüş tünelleme bazı oyunlarda çok işime yaradığı için vpn amacıyla gruba katılmak isterim

• Bir whatsapp grubu oluşturdum. Pm atan ve buraya yazan arkadaşlara whatsapp grup linkini ilettim. Şuan sanırım 14 kişilik boş yerimiz kaldı.

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.