Şimdi Ara

2 Jungle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler az evvel adamlar 2 jungle gitti(2 side smite aldı). Adamlar full gank oynadı, oyunu kaybettik. Bu mantıklı bir taktik mi yoksa biz trollendik mi?

• Denemek lazım
  • Mantıklı bir taktik ama biryere kadar , biz de 5 premade olarak girdiğimiz bir maçta karşılaşmıştık. Laning phase baya zorlu oluyor , çözümü TF'leri erken başlatmak ve takım olarak gezmek. Yani biz de işe yaramıştı ilk başta ezilmemize rağmen.
  • nunu&taric oluyorsa çok güçlü oluyor da başka bilemem
  • Blitz-lee güzel oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şampiyonlarda yapıyorlar bazen görmüştüm bende etkili bir taktik
  • Denemek istediğim tek taktik bu heralde :) Etkili bir taktik bence mantıklı olanı jungleyi supportlayarak oynamak.Hem karşı jungle üzerinde baskı kurabiliyosun hem erken dragon alma imkanın var hemde gankler daha başarılı olabilir.Teori pratiğe iyi dökülürse etkilidir.
  • Hep yaptığımız şey
  • junglenin biri shaco ise rahat yapılıyor. karşı tarafın junglesini sürek kolay bir şekilde rahatsız edebilen bir hero var ise neden olmasın ama kil alamazlarsa ? bu var. güzel wardlar ve laneyi pushlamadan yavaş yavaş haras olayı çözümlüyor
  • Çift jungle için premade olmak şart, gankleri ayarlamak, buff çalmak vs. iletişim gerektirir ama bana soracak olursanız çift jungler mantıksız.
  • Olur mu öyle şey nerede kasacak bu millet, adam size sorduğunda nerede kasacam diye ben bunu kestimde belediyenin önündekini mi kes diyecek hı nerede kascaklar
  • Fazla troll. Kasacaksanda önce skype, ventrilo veya teamspeak lazım sonrada youtubeden champinin trollfestini izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uberior

Fazla troll. Kasacaksanda önce skype, ventrilo veya teamspeak lazım sonrada youtubeden champinin trollfestini izle.

+1

• akıllıca oynanan bir oyuna karşı iş yapamaz.
  • En basta 5 kisi mid gidin. Benim basıma gelmisti bu. Teemoyla mid gidiorum baktm karsida 5 kisi 4. Dakikada kuleyi aldilar sadece izleyebildim.

• çöp taktik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.