Bildirim
2 kart arasında kaldım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Güç tüketimin biraz fazla olması önemli değilse ve freesync destekli bir monitörünüz varsa rx 580, diğer türlü 1060 alın. -
Arada kalacak birşey yok rx580 al geç git düşünme bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar sifir mi alinacak? sifir neden gtx 1060 düsünüyorsunuz ki, yeni serisi cikti gtx 1660 fiyati 1699lira dan basliyor. -
Rx 580
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıfır alınacak evet monitör de free sync yok ama olandan da alabilirim
Gtx 1660 olarak zotac 6 gb amp edition bütçem yeter ne dersiniz
Bütçeniz yetiyorsa alın gitsin. İki dakka test sonuçlarına baktım 1060 ve 580 den güçlü bir kart imiş.
1660 al o zaman.1060 dan biraz daha performansli.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Amd ye bir türlü güvenemiyorum neden se yine nvidia alacak gibiyim daha evvel amd de sıkıntı yaşadım.
1060 ı kafanızdan çıkarın neredeyse aynı fiyata 1660 var 1060 artık ölü bir kart
RX serisi , Ryzen serisi ile birlikte AMD eskisi gibi değil. Kullanmadığınız icin böyle düşünmeniz normal tabi ama eğer gücünüz yetmeseydi 1660 almayıp 580 alsaydınız görürdünüz.quote:
Orijinalden alıntı: crespo52
Amd ye bir türlü güvenemiyorum neden se yine nvidia alacak gibiyim daha evvel amd de sıkıntı yaşadım.
1660 veya 1660ti alirsin bütçem yok diyosan bulaşma ozaman bütce olunca alirsinn parani cöpe atma
Rx 580 aldım sapphire 8 gb nitro+ şimdilik gayet iyi 2600x işlemci ile birlikte.
Tomb raider shadow 50-70 fps
Nfs payback 70-90 fps
Assasins creed syndicate 25-40 fps
Cs go 70-100 fps
Deneyebildiklerim bunlar assassin serisi biraz zorluyor
Hayırlı olsun. Güzel seçim.
Düşünmeye mahal bile vermeden Sapphire Rx580. Sırtın yere gelmez. Doğru bir kasada bulundurursan ekran kartını fan açtığına şahit olmadan yaşarsın. -
teşekkürler herkese -
1060 3 gb var. arkadaşa rx 570 aldik benimkinin yari fiyatina. ayni fps veriyor olum bu nedir ya. 580 al.sen. para sorun değilse 1160 midir 1660 midir onu al
Ryzen basarili seri ama rx eski serinin ustune ne katmis soyler misiniz? Gpu kisminda amd hala bildigimiz amd...quote:
Orijinalden alıntı: SW4RTHY
RX serisi , Ryzen serisi ile birlikte AMD eskisi gibi değil. Kullanmadığınız icin böyle düşünmeniz normal tabi ama eğer gücünüz yetmeseydi 1660 almayıp 580 alsaydınız görürdünüz.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X