Bildirim
2 Kat Money Kazan - MİGROS - Sadece 2 Mart Perşembe Günü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gecen fiyaskoyla sonuclanmis ve ertelenmisti.Bakalim bu sefer ne olacak.Uzman kasap koftesini pek begenmemistim ama money orani da super 20/12 money. -
inş. ertelenmez
ayrıca yeni insertte güzel gibi
çay-kahve ve tuvalet kağıdı stoğu yaparız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brak13 -- 26 Şubat 2017; 0:12:8 > -
migrosun meşhur sat sat bitiremediği "Uzman kasap" koftesi moneylemeyle bitirilmeye mi çalışılıyor
bu mamulattan lezzet alınmıyor aga yaw bir daha hiç almak isteğim yok ama işin ucunda 12 money var n'apcaz? -
Hiç almazsan 20 money cebinde kalır :-) -
Tuvalet temiz cay temiz -
Tesekkurler guzel kampanya. -
quote:
Orijinalden alıntı: brak13
inş. ertelenmez
yeni inserti nasıl gördünüz.yayınlanmadı galiba -
Mangalda çok kötü değil aslinda uzman kasap. Tavada yencek gibi degil ama -
Yayınlanmadıda resimde gözüken tuvelet kağıdı ,çaykahve , uzman köfte, Mısır gevreği ne money kampanyası var inserte özel birde X 2 money
çokta alim olmaya gerek YoK -
Zaten 20/10 uzman kasap köfte kampanyası vardı eski insertlerde. 2 money için almaya değmez. Köfteci Yusuf'a giderim onun yerine. -
uzun zamandir alkolsuz icecek kampanyasi yapilmadi keske oda dahil olsaydi.yada yag kategorisinde fln olsaydi.eski money kampanyalarini arar olduk.migros el degistirdikten sonra baya bi bozdu ya -
quote:
Orijinalden alıntı: export20
Mangalda çok kötü değil aslinda uzman kasap. Tavada yencek gibi degil ama
ham döküm tavada gideri var -
Kampanyadan iki kere yararlanılabilir mi? 60 tl çay-kahve alışverişine 32 money gibi... -
quote:
Orijinalden alıntı: EnemyTerritory
Kampanyadan iki kere yararlanılabilir mi? 60 tl çay-kahve alışverişine 32 money gibi...
Genelde 2 kere yararlanıldığını düşünürsek bir problem olmaz gibi. Banka kampanyası birleştirilirse çok tatlı olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetyegen01
quote:
Orijinalden alıntı: brak13
inş. ertelenmez
yeni inserti nasıl gördünüz.yayınlanmadı galiba
Tamim ekranından atılmış zaten görüntü. Insert bellidir ama müşteriler en erken çarşamba görebiliyor. -
hamburger köftesi lezzetli dana kuzu ızgara köfteside iyi sayılır neden beğenmediniz -
İnsert net değil ama sanki en altta 2 Mart 2017 Perşembe yerine Çarşamba gibi gördüm.
Bir baskı hatası var galiba . -
Baskı hatası görseldeki. Daha çok 2.3.2017 Perşembe geçiyor metinde falan. Yeni insert ilk gününde olacak demek oluyor bu. Aslında haftasonu olsa iyi olurdu. "Ya da sağlam kombo sağlam TBG'de bulunur" diyerek TBG'lerin iyi olmasını umuyorum. -
Daha dün 120 tl'yi geçip 2 kilo çay aldık, hazır kahve de içmiyoz, uzman kasap da işe yaramaz, tuvalet kağıdını da yeni açılan bimden stokladık, ben gidiyorum.
Benzer içerikler
- vodafone numara taşıma faturalı
- kırmızı fırsat 16 gb
- burger crush
- algida ile kazan kod
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X