Şimdi Ara

2 Kat MONEY Kazan - Yeniden - MİGROS - 15 Haziran (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
18
Favori
26.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni katolog başlayınca yenilenir hocam yani 15 haziranda yeni tbgler tanımlamacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açık şekerler dahil olurmu.? ve bir kerede en fazla kaç money kazanılır.
  • tbg ler+bkm olsa tadından yenmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garagulli35

Yeni katolog başlayınca yenilenir hocam yani 15 haziranda yeni tbgler tanımlamacak

Tüm şekerlemeler mi Money puana dahil ?
  • 30 liralık şekeri 10 liraya alacaksınız daha beğenmeyenler var hayret etmemek mümkün değil.
    Tekirdağ kasap köfteler gayet güzel, bence harika bir kampanya olmuş, siz gidin 30-35 tl ye bayram şekeri alın,biz 10 liraya alırız.
  • 68 cevap yazılmış konuya, 1 tane teşekkür yok.

Oranlar pek beğenilmedi bu seferki kampanyada, indirim veya kazanç oranına göre mi oluyor nezaketen sağol demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi My__Way -- 13 Haziran 2017; 1:46:50 >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    herkes money bonus kredi kartı sahibi olmadığı için 30 liralık şekeri 20 liraya alacaklar, daha doğru olmaz mı? genel itibarı ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo34_orijinali

herkes money bonus kredi kartı sahibi olmadığı için 30 liralık şekeri 20 liraya alacaklar, daha doğru olmaz mı? genel itibarı ile.

Migros kampanyalarını sürekli takip edip, migros başlığında dolanıp, alışveriş yapıyorsan money bonus un olması lazım, yoksa o da senin sorunun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence rambo daha haklı ama sonuna kadar değil,30 yerine 10 a " alabileceksiniz" yazılsa sorun olmazdı. Çünkü migrosun sadece money bonus kart üyeliği yok money club ile de oluyor ve çoğunluk mck üyeliği olan kişiler. Benim için 30 yerine 1 tlye alıncak da yazsa önemli değil planımı açıklamalara göre yapıyorum ve şeker almayacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğu kişide bonus kart yok. sadece money kart var. 30 liraya 10 money alacak. çok iyi bir kampanya olmamış.

• Money bonus kartım var. Sadece çikolata alır bırakırım

• Sadece money club kartım var

Kampanya bence yeterli. Beğenmeyen neyini beğenmiyor anlamak mümkün değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • huskozzzz H kullanıcısına yanıt
    en kolayı cep telefonununa migros programını indir hem kampanyalara katıl hem moneyleri gör.
  • var olan kartların yanında yılda 90 lira aidat ödenecek bir kart daha olmasın diye almıyorum. money club yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: My__Way

68 cevap yazılmış konuya, 1 tane teşekkür yok.

Oranlar pek beğenilmedi bu sefer ki kampanyada, indirim veya kazanç oranına göre mi oluyor nezaketen sağol demek?

Bilgilendirdiğiniz için sağolun hocam sayenizde bayram şekerini Migros'tan alacağız.
  • Garagulli35 kullanıcısına yanıt

• Teşekkürler

• teşekkürler
  • Bu money hesaplamalarında bir yanlışlık yapıyormuşuz gibi hissediyorum.

30 TL ye 20 money olunca bak 3 te biri fiyatına geldi, diyoruz. Yani 30 TL lik ürünü 10 TL'ye aldık, diyoruz.

Aslında bize 20 money veriliyor ve bunu alışverişte kullanıyoruz. Sonuç olarak 50 TL lik ürünü 30 TL'ye alıyoruz. Cebimizden 30 TL çıkıyor. Yani oran 3 te birine değil, 3 te ikisine geliyor.

Not: Bu durum iyi değil demiyorum ama hesabı böyle yapmak gerek diye düşünüyorum.

• Astforum A kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de şöyle bakın aynı hesaba.migros 30 liralık alışveriş için 20 lira geri veriyor size. Sonra siz oradan çıkıp yandaki tekel bayisinden 20 liralık tekel ürünü ya da çerez alıyorsunuz. Ya da fırından 20 liralık ekmek. Şimdi migros alışverişini 1/3 oranında yapmış olmuyor musunuz? İkinci alışverişi tekel bayisinde ya da fırında değil de, başka bir migros şubesinde yaptığınızı düşünelim. Aynı harcama, aynı rakamlar. Peki ya oranlar?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.