Şimdi Ara

2 Kat MONEY Kazan - Yeniden - MİGROS - 15 Haziran (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
18
Favori
26.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdi34i

Yüzdesel indirimler 2 kat olurmu

İçim Süt 4 lü % 25 indirim tanımlanmışta

Olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayram şekeri çikolata kampanyasına rastgele çikolata alsak atıyorum ülker fındıklı çikolatatan 2TL birim fiyatı 15 adet alsam 20 money gelir mi?

yoksa alışverişe devam diye bastığımızda belli kategoriler geliyor oradan mı secmemiz lazım tecrübe edinen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk75

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

Bayram şekeri ve uzman kasap kampanyasından kaç kez faydalanabiliyoruz?

arkadaşlar kampanya detaylarını okuyalım lütfen,
    genel kampanlardan 2 defa (kofte &bayram şekeri & güneş kremi vs)

size özel tanımlanan (tam bana göre tbg ) kampanyalaerdan 1 defa faydalanırsınız

Money Club 2 Kat Money Kampanyası

Kampanya Koşulları:
    15 Haziran 2017 Perşembe günü Migros ve Sanal Market ten kayıtlı Money Club özellikli kartlar veya Money Bonus kredi kartı ile alışverişlerde Money kazandıran kampanyalarda 2 kat Money kazanılacaktır.
    Tam Bana Göre kampanya teklifleri için müşteri her bir tekliften en fazla 1 kez yararlanabilir. Diğer Money kampanyalarından en fazla 2 kez yararlanılabilir.
    Aynı fişte birden fazla kampanyadan faydalanılabilir.

Diğer sayfadaki bir arkadaşın durumu kafa karıştırdı sanırım.. TBG olarak uzman kasap ürünleri varmış anladığım kadarıyla.. Dolayısıyla, genel kampanya ya göre mi yoksa tbg ye göre mi yararlanma sayısı belli olacak..

Bu arada, 2 defa yararlanılabilir kampanyalarda aynı fişte 2 hak kullanılabiliyordu. Bir defa sorun yaşamıştım , kayıt oluşturunca çözülmüştü. Bunda da aynısı geçerlidir diye biliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 15 Haziran 2017; 11:33:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mobydick

bayram şekeri çikolata kampanyasına rastgele çikolata alsak atıyorum ülker fındıklı çikolatatan 2TL birim fiyatı 15 adet alsam 20 money gelir mi?

yoksa alışverişe devam diye bastığımızda belli kategoriler geliyor oradan mı secmemiz lazım tecrübe edinen oldu mu?

Bayram şekeri / çikolatası olması lazım. rastgele çikolata dahil değil kampanyaya.

Linkteki ürünler kampanyaya dahildir.

Bayram Şeker ve Çikolatası Kampanyasına Dahil Ürünler

• Tek seferde 50 liralık uzman kasap köfte alımına 24 lira money yatacak yani.

Güzel oran, hiç yoktan iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 15 Haziran 2017; 11:59:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bayram çikolatası için tavsiyeleriniz nelerdir ?
  • Evrekas kullanıcısına yanıt
    Hocam tek seferde 2 kere yararlandırmıyor ama. Ayrı fişte olması lazım iki kez faydalanabilecek kampanyaların.

• tu_navy21 T kullanıcısına yanıt
    Bu zamana kadar şahit olduğum Migros Money kazandıran kampanyalarda 2 defa yararlanılabilir demişse ; tek fişte de olsa farklı fişlerde de olsa 2 defa yararlanılabiliyor.

Yanlışım varsa, bilgili arkadaşlar düzeltebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 15 Haziran 2017; 12:4:25 >
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Ülker ece kiloluk tavsiye edebilirim. 33.90 fiyat 10 da money verir

https://www.sanalmarket.com.tr/mobile_v1/android/showProductDetail.do?psi=9919225&shopCategoryId=&mainShopCategoryId=&shopCode=07035411&name=ÜLKER+ECE+ÇEŞİTLERİ+KG

• Sanalmarket yarına teslim ediyor, fatura da yarına kesilecek haliyle, x2 için sıkıntı olur mu sizce

Bugünkü alışverişimde 3 güneş kremi 82 tl gibi bir alım yapıp 40 money kazanmayı planlıyordum. M. H. İle görüştüm üstüne basa basa tek seferde 40 olması lazım, açıklamada da mevcut dedi. İki kere yararlanmayı aynı fişte yapamıyormuşuz.

Müşteri temsilcisinden iyi mi bileceksiniz diyeceksiniz muhtemelen ama bana kalırsa size bilgi veren temsilci yanılıyor. Şöyle ki;

**Tam Bana Göre kampanya teklifleri için müşteri her bir tekliften en fazla 1 kez yararlanabilir. Diğer Money kampanyalarından en fazla 2 kez yararlanılabilir.

**Aynı fişte birden fazla kampanyadan faydalanılabilir.

Açıklamada yazanlar bunlar. Aynı fişte iki kere yararlanılamaz şeklinde bir ifade göremiyorum. Üstüne, aynı fişte birden fazla kampanyadan faydalanılabilir yazılmış.
  • Ben gecen hafta oyuncak kampanyasindan tek fiste 60 tl lik oyuncak aldim 20money yuklendi

• Güneş kremleri kampanyası görünmüyor buna nasıl kaydolabilirim?

• Şimdi ayrı fiş mi aynı fiş mi? 50 TL'lik uzman kasap alacağım 24 yatması için aynı fişte mi alayım 25 ve 25 şeklindemi alayım? Kampanya şartlarında aynı fişten 2 kez yararlanabilir diyor ama.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emir66 E kullanıcısına yanıt
    Migros mobil uygulamada kampanyaları tıklayıp aşağıya doğru inince görünüyor.
    En soldaki yuvarlağı tıklayıp yeşil yap.
    Veya sanal market hesabım menüsü altında kampanyayı kartıma yükle tıkla karta tanımlı değilse.
    Eğer bir kampanyadan 2 kere yararlanma hakkı varsa şimdiye kadar hepsinde tek fişte oldu.
  • Hayret be şu uzman kasap köftelerini vatandaş gaza gelip nasıl alıyor ne tadı var ne bir aroması lastik gibi cidden diyorum gidin kıyma alıp kendiniz yapın evinizde boşa bu kampanlara aldanıp ağız damak lezzetinizden olmayın

Hocam açıklamaya bakınca tek seferde 40 tl ve üzeri diyor yani bunlar kırkın üzerini tek sefer sayacaklar diye düşünüyorum. Ama her kırk tl ye 10 money ve en fazla iki kere dese tek fişte düşünülebilir ama bilemiyorum. Dediğim gibi ben alacaltım vaz geçtim kadın üstüne basa basa tek seferde yaparsanız bir kez faydalanırsınız dedi.

• sanal market 100 TL'ye 15 TL indirim hakkı kullanırsak money kazanmaya engel olurmu

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.