Şimdi Ara

2 Kat MONEY Kazan - Yeniden - MİGROS - 15 Haziran (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
18
Favori
26.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynısını diş macununda yapmıştım, yok ayrı fiş olacakmışta felan filan. Tek fişte aldım 2 defa sayılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aritrk

sanal market 100 TL'ye 15 TL indirim hakkı kullanırsak money kazanmaya engel olurmu

Selamünaleyküm birşey olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya Adı :30 TL'lik bayram şekeri alımına 5 Money!
    Kampanya Detayı :
    15-28 Haziran tarihlerinde Migros ve Sanal Marketten kayıtlı Money Club özellikli kartlar veya Money Bonus kredi kartı ile yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Tek seferde 30 TL ve üzeri bayram şekeri, çikolatası alışverişine Money Club Kart ile 5 Money, Money Bonus Kart ile 10 Money hediye edilecektir. Kazanılan Moneyler 2 gün içinde karta yüklenecek ve 31 Aralık 2017ya kadar kullanılabilecektir. Kampanya dönemi boyunca yukarıdaki her bir kampanyadan en fazla 1 kere yararlanılabilir. Kampanyalara katılmak için kasiyere kampanya kayıt talebinin iletilmesi ya da Migros Mobil uygulaması ile kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Kampanya Adı :30 TL'lik bayram şekeri alımına 5 Money!

Kampanya Detayı :
    15-28 Haziran 2017 tarihlerinde Migros ve Sanal Market?ten kayıtlı Money Club özellikli kartlar veya Money Bonus kredi kartı ile yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Money Bonus Kart ile tek seferde 30 TL ve üzeri bayram şekeri ? bayram çikolatası alışverişine 10 Money hediye edilecektir. Kazanılan Money?ler 2 gün içinde karta yüklenecek ve 31 Aralık 2017?ye kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan en fazla 2 kere yararlanılabilir. Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir. Yeniden satış amaçlı toplu satın alımlardan ve aynı fişte 15 adet ve üzeri ürün alımlarından Money kazanılamamaktadır. Eksik veya yanlış kişisel bilgi paylaşılmış Money Club Kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanya Adı :30 TL'lik bayram şekeri alımına 10 Money!

Kampanya Detayı :
    15-28 Haziran 2017 tarihlerinde Migros ve Sanal Market?ten kayıtlı Money Club özellikli kartlar veya Money Bonus kredi kartı ile yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Money Bonus Kart ile tek seferde 30 TL ve üzeri bayram şekeri ? bayram çikolatası alışverişine 10 Money hediye edilecektir. Kazanılan Money?ler 2 gün içinde karta yüklenecek ve 31 Aralık 2017?ye kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan en fazla 2 kere yararlanılabilir. Money kullanılarak yapılan ödemelerde, Money tutarı kampanya harcama kotasına dahil değildir. Yeniden satış amaçlı toplu satın alımlardan ve aynı fişte 15 adet ve üzeri ürün alımlarından Money kazanılamamaktadır. Eksik veya yanlış kişisel bilgi paylaşılmış Money Club Kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kartımda bu 3 kampanya var. Ne farkı var şimdi bu 3 ünün ? Mesela 30/10 moneyden bugün alsam x2 mooney yani 20 TL mi yatacak 30 TL' lik şekere ?

• beyler sanalmarketten alışveriş yapıcam ama bugün akşam evde olmayacağım için yarın teslim seçicem. bu durumda ürünler yarın hazırlanıp kasadan geçirileceği için x2 money kampanyasından faydalanabilecek miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Kampanya Detayı :
    15-28 Haziran tarihlerinde Migros ve Sanal Marketten kayıtlı Money Club özellikli kartlar veya Money Bonus kredi kartı ile yapılacak alışverişlerde geçerlidir. Tek seferde 30 TL ve üzeri bayram şekeri, çikolatası alışverişine Money Club Kart ile 5 Money, Money Bonus Kart ile 10 Money hediye edilecektir. Kazanılan Moneyler 2 gün içinde karta yüklenecek ve 31 Aralık 2017ya kadar kullanılabilecektir. Kampanya dönemi boyunca yukarıdaki her bir kampanyadan en fazla 1 kere yararlanılabilir. Kampanyalara katılmak için kasiyere kampanya kayıt talebinin iletilmesi ya da Migros Mobil uygulaması ile kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Kampanya Detayı :

Kampanya Adı :30 TL'lik bayram şekeri alımına 10 Money!

Kampanya Detayı :

Kartımda bu 3 kampanya var. Ne farkı var şimdi bu 3 ünün ? Mesela 30/10 moneyden bugün alsam x2 mooney yani 20 TL mi yatacak 30 TL' lik şekere ?

30 10 olan money bonus - 30 5 moneyclub daha öncede böyle olmuştu

• kacanga kullanıcısına yanıt
    Yani Money Bonus olmadığı için kullanamıyoruz normal money kartlarda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 15 Haziran 2017; 12:58:5 >
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Başka konuda sıkıntı olduğu yazılmıştı. Faturanın bugün kesilmesi gerekiyor faydalanmanız için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Yani Money Bonus olmadığı için kullanamıyoruz normal money kartlarda ?

evet normal de 30/5 bugün 30/10 veriri
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    Sağol üstadım
  • Ödemeyi money bonuscard ilemi yapmak zorundayız yoksa sistem moneybonus card lıları otomatik tanıyormu ?

bilgisi olan varmı ?

• Bir keremi faydalanabiliriz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kampanya ayağına güzel avlamaya calısıyorlar... komili sızma zyağ 2 litre 38 ve 43 tlydi simdi 58 ve 61 olmus. 11 money tbg iki katıyla ancak eski fiyatına geliyor. gecen sefer de selpak tuv kagıdında aynısı olmustu. 31 tl olan 32 li tuv kagıdı o kamapnyada 41 kusur olmustu.6 carpı iki ile 2-3 lira indiirm... yani kazanıyormussun gibi gosterip eski fiyatın bile ustune satabiliyorlar...
  • Herkese selam, tam bana görelerde de x2 money alıyor muyuz? Yoksa sadece belirtilen money kampanyalarında mı geçerli. Peynir ve şeker kampanyaları devam etseydi iyiydi.
  • Bu money bonus odemesini simdi baska birinin kartiyla yapsak olurmu sonucda oncesinde bizm money kart gecicek kasadan ?

• torres71 kullanıcısına yanıt
    Money Bonus zaten Money Club özellikli bir kart. İlk onu okutursan ona yüklenir. Ama ilk başka money kart okutursan money bonusa ozel hiçbir kampanya sana yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: travegostar

Hayret be şu uzman kasap köftelerini vatandaş gaza gelip nasıl alıyor ne tadı var ne bir aroması lastik gibi cidden diyorum gidin kıyma alıp kendiniz yapın evinizde boşa bu kampanlara aldanıp ağız damak lezzetinizden olmayın

valla bende merak ediyorum. bi kere eve aldım kampanya diye. migros adına ben utandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Money Bonus zaten Money Club özellikli bir kart. İlk onu okutursan ona yüklenir. Ama ilk başka money kart okutursan money bonusa ozel hiçbir kampanya sana yaramaz.

Ben jet kasaya money bonus kartimi taktim okudu. Sonra bkm den odedim kampanya icin. Ama money yatmadi.

Nedendir ?

Money bonus karti aktif etmek diye bisey var mi.

• Şeker reyonu yoktu dün gelmiş midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: jesusozz

quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin

Ben jet kasaya money bonus kartimi taktim okudu. Sonra bkm den odedim kampanya icin. Ama money yatmadi.

Nedendir ?

Money bonus karti aktif etmek diye bisey var mi.

Money Bonus aldığın zaman Money Club özelliği aktif olarak açılır. Eğer 30₺ ödemişsen, puan vermeyen ürün (tekel, elektornik) almamışsan ara sor neden yatmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Şeker reyonu yoktu dün gelmiş midir?

Çoğu mağaza hazırladı dünden :) Bugüne mecbur açılmak zorunda zaten katalog dönüyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.