Bildirim
2 Kat MONEY Kazan - Yeniden - MİGROS - 15 Haziran (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu migros sanal mobilden 180TL siparişte, 15TL çek, 8TL Money, 54TL Hopi aynı anda kullanamıyormuyuz?🤔
Hopi ve Money görünmüyor sipariş sonunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İletişim izni var mı
https://www.moneyclubkart.com/izin-mobile.aspx den Sorgulayın
Bir de bu sitede anasayfada bankaya kayıtlı telefon ile giriş yapın olmazsa kartı kaydet bölümünden denemeye çalışın. Giriş yapıp sonra bilgi güncelleden iletişim iznini evet yapın mh arayın kayıt açtırın
Hocam masaustu surumunden denemeye calis.Ben sabah 15tl cek ve moneyi birlikte kullandim.Hopiyi de kullandirir mi bilmem ama.
Tek fişte 2kere yararlanabiliyoruz mu ?
-
20 yatar
Ne güzel ya. 63 tl çikolata aldım money bonus ile ve 40 money yatacak. Süpersin migros
Arkadaşlar sadece internet için geçerli değil mağazadan alasakta oluyo demi birde karta kampanyayı eklemicez heralde bende çıkmamış
-
teşekkürler, bu konu sayesin de almış oldum. :) -
Selam. Bu çikolata kampanyasından faydalanmak için kartıma ekle yimrıklıfprum ama bir hata oluştu diyor eklenmiyor. Ne yapabilirim?
Tek seferde 80 tl lik alsak 40 money mi yoksa 20 mi
Hepsini yapabilirsiniz.
2x Nivea 50 faktör, 1x Ambre Solaire 50 faktör güneş kremi aldım.
101 TL ödedim, 40 TL money bekliyorum.
Garanti bonustan 100 TL hediyem karta yükleyeceğim bu alışverişle beraber 20 TL'de bonus yatacak.
Mis gibi oldu görünüyor şimdilik. Yarın aksilik olmazsa tabi. -
bayburtta niye sanalmarket yok yaaa... -
quote:
Orijinalden alıntı: Qantas
bayburtta niye sanalmarket yok yaaa...
Hocam yanlış anlamayında ben Bayburt'ta migros olmasına bile şaşırdım
Bilen bilir Manisa'da neredeyse 10 yıldır bir 5m migros var ama 3m'den kötü... Bırak sanalmarket'i jet kasası bile yok. -
Bu garanti kampanyaları, igaranti den garantione a dönüştükten sonra bana dert oldu.. aidatsız flexi kartım ve garanti one banka kartım var, uygulamada kampanya için uygun kartın var diyor ama her iki karttan da yaptığım işlemlerde puan iade olmuyor
Migros kampanyaları bitti diye biliyorum kişiye özel mi?
Arkadaşlar buyuk ihtimal soran olacaktir dun yaptigim alışverişin moneyleri hala yatmadi diye. Cevabi insertin ilk günü yapilan alisverislerin moneyleri genelde 2 gun sonra yatıyor o yuzden yarın sabahı bekleyeceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X