Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

2 katlı evde internet sinyalini kuvvetlendirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
32
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, üst katta fiber Türknet kullanıyorum. Aşağı katta da ailem yaşıyor.

Modemden aşağı ethernet kablo uzatıp daha önceden elimde bulunan Airties 5452 modeme bağladım. Hem wifi hem de ethernet çıkışlarını kullanıyoruz. Aşağıda xbox ve pc ile wifiden telefonlar bağlı oluyor.

Aşağıdaki bilgisayardan hız testi yapınca çok az çıktı. Yukarıdaki hızım iyi, sorun yok. Airties modem eski olduğu için mi kayıp yaşıyor olabilirim diye aklıma takıldı.

Daha yeni bir cihaz alıp taksam bağlantı kalitesi artar mı? Bir de wifi ile aşağıdaki modeme ayrı, yukarıdaki modeme ayrı bağlanmam gerekiyor. Ayarları sanırım yapamadım. Size danışmak istedim, cevaplar için şimdiden teşekkür ederim 2 katlı evde internet sinyalini kuvvetlendirmek 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikli internet hızınız nedir? Eviniz kaç metrekare? Mesh sistemi kurup daha iyi bir internet deneyimi elde edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çektiğiniz kablo cat6 mı ?

2.si cat6 kablo bile olsa şuanda airties modem çok çok eski , ana modem mesh özelliği varsa aynı varka bir Acces point cihazı işinizi görecektir alacağınız Acces point cihazının LAN portlarıın Gigabit olduğundan emin olun ve kablonuz cat6 değilse cat6 yapın , sorun düzelecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.