Şimdi Ara

2.Kez Ayni Ariza. Servis sorun bulamadi! (Güncellendi)!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumu siyah ekranda beyaz leke cikmasi sebebi ile servise gonderdim. Telefon geldi ve ayni hatanin tekrar beyaz ekranda ciktigini farkettim. Tekrar servise versim ve bize ariza bulunamadigini soyluyorlar. Bu durumda ne yapmam lazim? Tuketici haklarina basvurmalimiyim?

Guncelleme1: Cihazi yaklasik 2 hafta once teslim aldim. Ariza bulunamadi dediler ve telefonu aldim fakat belittigim sorunlarini gittigini farkettim. Telefonu ilk servise verdigimde parca degistimsti ve ekran jelatinliydi bu sefer aldigimdada jelatinli aldim. Yani buyuk ihtimmal ekran degismis. Ben cihazi servise verirken yeni cihaz diye not aldirdim ve yeni cihaz gelmezse mahkemeye verecegimi soyledim. Bunlarda kesin cihazim bozuk gozukmesin mahkemeye veremeyeyim diye ariza bulunamadi dediler.

Guncelleme2: Telefonum ust kisminda parlama var. Tuketici haklarina basvurmam icin 2 den fazla tamir gormesimi gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5FFAA3A30 -- 6 Mayıs 2015; 20:14:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tekrar yollayıp iade isteyin iade çıkmaz ise tüketici haklarına başvurun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakit varsa defalarca verin servise. hatta nokia nın veya microsoft un müşteri hizmetlerini ara. iş hızlanır o zaman. Microsoft görünürde durgun gibi görünse de müşteri hizmetleri olayına önem veriyorlar. Bence üstüne düş. Cihaz değişimi bile yaparlar. Ama yaşadığınız bu durum Nokia ya özel değil. Türkiye de hemen her firmanın teknik servis hizmeti çok çok kötü işliyor.
  • Cihaz degisse ne olacak benim degisecek 20 is gunu oldu degisimden gelmedi yapacak bisi yok diyo microsoft ve servis
    uretici firma cihaz gondermiyor

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Lanet olsun bütün firmaların sıkıntıları var bu konuda. Ben sırf bu yüzden paralel ithalat ürün alırken hiç düşünmeden alıyorum. Resmi ithalat alınca da kendine muhatap bulamıyorsun zaten. paralel ithalat alırım daha ucuz olur hiç değilse:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

Lanet olsun bütün firmaların sıkıntıları var bu konuda. Ben sırf bu yüzden paralel ithalat ürün alırken hiç düşünmeden alıyorum. Resmi ithalat alınca da kendine muhatap bulamıyorsun zaten. paralel ithalat alırım daha ucuz olur hiç değilse:)

31 mart servis giris tarihi 20 is gunu doldu degisim cihazi bekleniyor hala microsoft destek ve teleservice hizlandirmak icin mail atiyoz diyorlar sadece cevap olarak baska yapilabilecek birsey varmi bu konuda

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Başıma gelmediği için bilemiyeceğim ama bazı arkadaşlar microsoft nokia müşteri hizmetlerini arayıp sorunlarını halletmişlerdi. numarasını bilmiyorum ama nokia müşteri hizmetleri diye aratınca çıkabilir. 20 iş günü içerisinde onarım yapılmayan cihazın değişimi yapılıyorsa belki de değişimin de gün limiti vardır. yani 20 gün içinde servis çözüm bulmazsa şu kadar gün içinde değişim cıhazı gönderilir falan diyorlarsa bilemem. yabancısı olduğum bir konu. bence 10-15 gün kadar beklemek mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

Başıma gelmediği için bilemiyeceğim ama bazı arkadaşlar microsoft nokia müşteri hizmetlerini arayıp sorunlarını halletmişlerdi. numarasını bilmiyorum ama nokia müşteri hizmetleri diye aratınca çıkabilir. 20 iş günü içerisinde onarım yapılmayan cihazın değişimi yapılıyorsa belki de değişimin de gün limiti vardır. yani 20 gün içinde servis çözüm bulmazsa şu kadar gün içinde değişim cıhazı gönderilir falan diyorlarsa bilemem. yabancısı olduğum bir konu. bence 10-15 gün kadar beklemek mantıklı.

Nokia artik microsoft oldu microsoft destek ile gorustun durumun aciliyetini servise teleservice ileteceklermis baska bisi yapamiyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.