Şimdi Ara

2 Kez G.O.R.A yı izleyip sonra akşama kadar knight oynayınca rüya; gelio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 kez gorayı izledim bi cdde bi tvde sonra knight kasiim dedim saat daha 10 war zmn dedim nese 2 saat kastım sonra yattım uyudum ve gördüüm rüya içleracısı;
    şimdi arenada warior dikilio ama daha önce hiç görmediiniz bişiler giymiş böle. sonra ufuktan (yuh dicem g.t kadar yer:D) bi mage bakıo ateş topu atıo. ateş topu gelirken ünlü matrix hareketiyle kaçıo we two handed swordunu yakarak +8 yapıo(hani oda yanıo ya akılda kalmış:D). sonra bi bakıo kendi clanından bi asas gelio +8 shardlar fırlatıo. sonra mage ufak bi stop işareti yaparak hepsini durduruo we birini yere düşürüyo. biliosunuz matrixten hepsi düşüo sonra.
    warior baarıo alalalala fırlatıo yaktıı swordunu we kaçıo mage. arkadan bi archerin iron crossbowu parlıo. parıltı geçince bakıolar çift kullanıo elinde 2 iron crossbow. yana uçarak ateş edip duruo oklarını sanki çift desert gibi. bizim asas hepsinden sağa sola hareket yaparak kaçıo sonra arkadan goradaki basketçi fırlıo (kırmızı cüce) herneyse baarıo yakarım bu gezegeni yakarııım derken mage yakıo onu sonra bi pofffff sesi çıkıo. gözlerimi açtıımda annem ablamın gömleğini ütülüodu

• Rahmetliyi nasıl bilirdinizŞaka bi yana biraz daha dikkat et görme böle şeyler
  • ya ama citten gördüm we keşke uyanmasım diorum sonunu merak ettim kim yencek:D
  • Sen böyle bir rüya gördün ve hepsini hatırlıyosun ha

İlginç hocam

Benim bildiğim rüyalar 2 sn olur
  • mage yakar ordaki her seyi
  • Dedective arkadaşım ozmn bu rüya 2snlik fragmanlardan oluşuo
  • gerçekten komik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Megadown

Dedective arkadaşım ozmn bu rüya 2snlik fragmanlardan oluşuo

Haa o olabilir bak

Bölüm bölüm mü gördün hocam rüyayı ? :))
  • Yarın da sipariş alıyosan shardlarla patates soyan anneni gör....
  • Çok fazla oyun oynama yoksa kafayı yiyebilirsin.

Dedective bende senin gibi biliyorum rüyalar 2-3 saniye olur.
  • bizede eglence oldu 2 dklıgına okuduk bitti ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.