Sağol hocam iyi geldi yorumların |
2. Kez mezuna kalmak (2. sayfa)
-
-
Rica ederim hayat inişli yokuşlu umarım güzel kararlar alırız ikimizde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam geçen sene kaç k yaptınız bir de ilk sene. Özel değilse yazar mısınız merak ettim bu sene baya iyi yapmissiniz (parson hocam sonradan fark ettim 25k 28k olmuş)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yks22Hedef15K -- 2 Temmuz 2022; 20:59:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
90-40 2020 de 100k vermiş ben en kötü durumu yazdım bana kalırsa 2020den kötü gelmeyecek ya çok yakın gelir ya da bir nebze iyi gelir sen kötümserlerin radarına girmişsin olmaz böyle
-
Umarım dönüp baktığımızda iyi ki yapmışım diyebiliriz hocam
-
Anne babam öğretmen olduğu için aslında iki sene de onlar destekledi zaten.
Kişiye göre değişiyor bu ama benim için olmazsa olmazmış dershane. Kendi çalışma yöntemlerimden kaynaklanıyor olabilir. Ama daha az yorucu olmasını sağlıyor. Sonuçta hazır bir disipline uyuyorsun kendi disiplinini sağlanan daha az önemli oluyor.
Müzikle uğraştım meteoroloji ilgimi çekiyor araştırma hava tahmini falan yaptım ama bunları yaparken içim hiç rahat değildi faydalı olmuşmudur emin değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan6247 -- 2 Temmuz 2022; 21:23:49 >
gelmez o kadar kötü ya obp kaç? aramızda max 3 tyt neti var. kaç gelir sence bize bana 3-4 tyt + 88 obp 85k grlir mi
Ben de 2.mezuna bırakabilirim bu yıl.Bakıcaz
-
Kaç netin var bu yıl
Benim geçen rüyama girdi 2.mezunluk. Aklıma geldikçe kötü oluyorum. Kaldırabiliyorsan ve potansiyelinin altında yaptığını düşünüyorsan son bir kere daha denenir.. Kolay gelsin şimdiden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasyonel glikoz -- 2 Temmuz 2022; 22:36:11 >
teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için
-
benimde matematiğim iyi fenim biraz kötüdür bu sene matematik kolay geldi fende bana biraz zor geldi e böyle olunca yapabileceğimin en iyisini yapamadım hissi oluştu içimde umarım gönlünüzce olur hocam ailem çok ciddi sıkıntı çıkarmadığı sürece ben 2.mezunluğa doğru yol alacağım hatta yavaştan şimdiden alttan alta ima edeyim sonuçlar açıklanınca kesin kararı veririm
-
bana sorarsan kesin gelir ancak ben en kötü durumu yazdım daha iyisi gelirse karar veririm diye ancak 2020den kötü geleceğini hiç sanmıyorum
-
haberleşiriz madem öyleyse hocam sonuçlar açıklanınca
-
Bakalım kötü bir şey gibi gelmiyor bana yani ben biraz fazla fazla pozitif bir insan olduğum için herhalde çok dert etmiyorum
-
Sağol hocam inşallah istediğiniz gibi olur he olmazsa forumda kalırsanız artık seneye forumdan devam ederiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X