Şimdi Ara

2. Kez mezuna kalmak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
23.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hangi sıralamayı okulu ve bölümü istiyorsun?
  • ders dışında başka şeylerle de ilgilenin yoksa çökersiniz

• bu sene onu yapmadım sanırım en büyük hatam oydu

• hvl00 kullanıcısına yanıt

bilgisayar/yazılım/matematik üçlüsü üniversite olarak top ünilerden birinde olur

• Benimki biraz farklı ve riskliydi. 2. Mezun senemde eşit ağırlığa geçtim.Ayt matin 40. Sorusundan sonra yanda her fizik sorusunu gördüğümde diyodumki iyi ki ea geçmişim.Gerçi bu sorunun cevabı değil sanırım ama hedefin varsa kalınır hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otuzayeteyabtimlanetolsun -- 3 Temmuz 2022; 0:46:42 >
  • Sen yazılım ve matematik arasındasın anladığım kadarıyla. Tavsiyem hedefin YTÜ Matematik Mühendisliği ve yukarısı olsun. Eğer istediğin bölümler bunlarsa ve imkanın varsa bence mezuna kalabilirsin. Bu sıralamalardan da yazılım yazılır ama okul kötü olur kendin baya çalışman gerekir.
  • hvl00 kullanıcısına yanıt

Evet hocam yıl içinde matematik mühendisliğine de çok baktım sonuçlar açıklandığında puanım yetse hiç düşünmeden yazarım ancak gelmiyor maalesef dediğiniz gibi yazılım yazılan yerler var ama böyle hem beni mutlu edecek hem de iyi eğitim alabileceğim okullar ve bölümler varken bir sene daha denemek geçiyor içimden teşekkür ederim yorumun için.

• otuzayeteyabtimlanetolsun kullanıcısına yanıt

Oda büyük başarı bence hocam ona karar vermek uygulamaya geçirmek umarım sonuçlar açıklandığında gönlünüzdeki gibi olur.

• nabiyon len kara pampa

• Rica ederim başarılar
  • ben kaldım kardeş, ben kaldım
  • 107,5 77,5
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.