Şimdi Ara

2 kişi+3 çocuk koltuğu+2 bebek arabası sıgacak araç tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
12.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Korkudan araç adını bile yazmayı unutmuşum hocam
    İyi ki alıntıladınız. Sağolun.
  • hocam su linkte guzel cevaplar mevcut, mazda cx 5 de uygunmus... diono denen ozel arac koltuklari da accorda sigiyormus...

http://blogs.babycenter.com/mom_stories/week-20-what-car-fits-3-car-seats/

burada da "honest john" hyundai santa fe nin arkada 3 isofixli oldugunu soylemis...

http://www.telegraph.co.uk/motoring/caradvice/honestjohn/7607628/Best-car-to-fit-three-child-seats.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 30 Mayıs 2013; 18:03:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bagaj önemli ise Octavia veya SuperB falan bakın. Sanırım onlardan büyük bagajı olan yok. Sizi ancak idare eder.
  • burada da c4 grand picassonun 3 isofix girisli oldugu soyleniyor:

burada da kullanicilar honda frv'nin uygun oldugunu ama mesela vw touranin uygun olmadigini soyluyorlar...

Singletrack Magazine
    Recommend me a car that will fit 3 baby seats | Singletrack Magazine Forum
    http://singletrackworld.com/forum/topic/recommend-me-a-car-that-will-fit-3-baby-seats

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 30 Mayıs 2013; 18:19:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Korkudan araç adını bile yazmayı unutmuşum hocam

hala yazmadınız hocam ne o golf mü :)
  • Sıfır almayı düşünüyorsanız, Dacia Lodgy'den 40.000tl'ye pek alternatif yok gibi duruyor. Dizel olduğu için üzmez diyecektim, ama zaten az kilometre yapıyormuşsunuz..

İkinci el derseniz, zaten arkadaşlar pek çok tavsiyede bulunmuşlar.

Bu arada, Allah bağışlasın yaşları uzun olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "KISS(klippan isofix safety
    system), one in a britax two way
    elite and one in a maxi cosi
    rodi sps"

bu koltuk konfigurasyonu ile golfe hepsi sigmis :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapya -- 30 Mayıs 2013; 18:34:01 >

• Skoda superb Combi bagaj hacmi 600 litrenin üzerinde daha genişi yok sanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Korkudan araç adını bile yazmayı unutmuşum hocam

hala yazmadınız hocam ne o golf mü :)

Yok hocam ilk soylediginizde mesaji degistirdim Superb'i ekledim mesaja :))

• c4 Grandpicasso, yeni kasasıda çıkıyor ki fiyat olarak avantajlı olur eski kasası.
  • DFM succe olabilir 1.6pejo motor bir bakmanızı öneririm ?
  • Sizin durumunuzda olsam alacağım araç ford cmax veya renault scenic alırdım
  • Ford Galaxy veya ford S max
  • Sanırım c4 grand picasso bakacağım araçta 4tane isofiks varmış. Koltukları götürüp bi denetelim bakalım

• Superb combi bulabilirseniz o fiyata rahat rahat sığarsınız
  • Yılda 3-4 defa lazım olacak diye büyük araç alıp, o kadar alanı şehir içinde boşuna taşımak anlamsız. Yolculuğa çıkarken sağlam bir firmadan karavan tarzı, olmadı transporter gibi bişey kiralasanız daha mantıklı olur.

ek: hatta ben olsam gerekirse 2 sefer yaparım yine de nadiren kullanacağım büyük araç almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 30 Mayıs 2013; 21:46:35 >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2010-laguna-1.5-dci-110-beygir-ekonomik,konforlu-126515804/detay/

arka koltuklar 3tane çocuğu rahat alır gibi geldi. bagaj zaten çocuk arabalarını alır. bölme kaldırıldıgında içine çamaşır makinesi bile sığar

2.ilanda bagaj fotosu da var orada tek kale maç yaparsınız çocuklarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 30 Mayıs 2013; 22:01:11 >

• Maceraya girme viano kısa şase al 20 tane araç değiştim tadı hala damağımda

• quote:

Orijinalden alıntı: muratorkunbalik

Sanırım c4 grand picasso bakacağım araçta 4tane isofiks varmış. Koltukları götürüp bi denetelim bakalım

Grand picasso'nun arka 3 koltuğu da eşitttir. 3 çocuk koltuğu da rahatça sığıyor. 7 kişi kullanımda 210lt gibi bir bagaj hacmi sağlıyor. Arka sıraya 3 çocuk koltuğu konduktan sonra bagajdaki 6. koltuk da açılabilir. 7. koltuk açılmazsa lancer kadar bagajınız olur. 7 koltuk açtığınızda ise Colttan biraz daha dar bir bagaj oluyor.

2 kişi+3 çocuk koltuğu+2 bebek arabası sıgacak araç tavsiyesi

Burada en arka koltuklar açık olduğunda nasıl bir alan kaldığı hakkında fikir sahibi olabileceğiniz bir foto ekliyorum. Bu valizden 2 tanesi 4 yetişkin ve 2 bebeğin eşyalarını alabiliyor. Bunun haricinde 2 koltuk açıldığında altında oluşan boşluğa da ben 5 denemek için 5 poşet eşya koydum. Ayakkabılar, oyuncaklar.. gayet güzel sığıyor.

Arka bagaja plastik siesta koltuklardan 5 tanesi iç içe geçmiş şekilde kolayca konabiliyor.

Seat Altea arka koltuğa 3 çocuk koltuğu sığmaz. C max zaten daracık araba. S max boyut nedeni ile günlük şehir içi sorun olabilir.

Mitsubishi Colt ile 70bin km sonra bu araca geçtim. Temizini bulursanız 2009-2010 model 39-42bin aralığında bulabilirsiniz.

Tavsiye ederim.

bu arada yakıt verisi paylaşıyım. Mitsubishi Colt 1.5 AMT (Lancer 1.5 motorudur) ile 6.5-7lt benzin ortalamam olan ev - iş güzergahımda (İstanbul) bu araçla 6.2lt depo ortalamam var.

• Grand picasso sizin araciniz. Buyuk hacim, 1.6dizel otm. Full donanim. Hayirli olsun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.