Şimdi Ara

2 kişi+3 çocuk koltuğu+2 bebek arabası sıgacak araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
12.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar temmuz sonuna kadar 40000 tl limit ile 2 kişi+ 3 çocuk(yeni doğmuş+2 yaş+3 yaş) koltuğu ve 2 bebek arabası sığdırabileceğim araç tavsiyenizi bekliyorum.
    aracı senede 4-5 kez uzun yolda, genelde iş-ev-okul arasında kullanacağım(5km).
    şuan kullandığım araç mitsibushi lancer 1.5 invite 2009 model. aracımı aratmayacak güvenlik donanımlı ve ekonomik olması tercihimdir.(senelik maliyetler baz alındığında, lancerin senelik maliyeti 4000tl civarı(benzin,vergi,servis,sigorta))
    baktığım ve caymak zorunda olduklarım.
    -renault grand scenic, toyota verso, grand c max(2. sıraya koltuklar sığmadı bagajdan ödün veremiyorum)

netten baktığım fakat inceleyemediğim araçlar ise.
    -viano, vito, grand voyager,

• Dacia Lody
  • 40.000 tl limit ile en mantıklısı dizel motorlu Dacia Lodgy.
  • Scenicler iyidir hocam. Dacia almayın güvenlik zaafiyetleri var araçta
  • o yazdığın araçların yıllık maaliyeti seni üzebilir.bende lancer arkadaşta yeni caddy var.ciddi manada öneririm yada yine aynı motora sahip altea xl e de bakabilirsiniz
  • şimdi ticari vergisi olayı olmasa doblo derdim, lakin ticari olayı var gene de bir araştırıp bakın derim. Onun dışında lodgy önermişler, güvenli bir araç değil ama bu bütçeylede aklıma bir şey gelmiyor başka, acaba çocuk koltuklarının daha ensiz olanları yok mu ona baktınız mı?
  • seat alhambra 1,4 benzinli.
    ford s max 1,6 ecoboost benzinli.
    ben viano ambiente kısa kasa alacağım ilerde inş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 kişilik aileye araba tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ford c-max

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda Jazz a 3 koltuk sigar mi acaba? Sigarsa Jazz derim, bagaji da alir rahat rahat 2 arabayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaansa -- 30 Mayıs 2013; 14:16:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratorkunbalik

merhaba arkadaşlar temmuz sonuna kadar 40000 tl limit ile 2 kişi+ 3 çocuk(yeni doğmuş+2 yaş+3 yaş) koltuğu ve 2 bebek arabası sığdırabileceğim araç tavsiyenizi bekliyorum.
    şuan kullandığım araç mitsibushi lancer 1.5 invite 2009 model. aracımı aratmayacak güvenlik donanımlı ve ekonomik olması tercihimdir.(senelik maliyetler baz alındığında, lancerin senelik maliyeti 4000tl civarı(benzin,vergi,servis,sigorta))
    -renault grand scenic, toyota verso, grand c max(2. sıraya koltuklar sığmadı bagajdan ödün veremiyorum)

Selamlar.Allah bağışlasın öncelikle.
    Zafira aradığınız araçtır,temiz 2. ellerini bu fiyat aralığında bulabilirsiniz.
    İsteğe bağlı 7 kişilik kullanım,isteğe bağlı geniş bagaj gibi avantajları var.
    Ayriyeten portbagaj da kullanabiliyorsunuz.

• Dacia önerilmez , o aracı test etme fırsatım oldu. Bildiğiniz tabut hissi veriyor insana.. Benim önerim , Toyota modelleri olur.

Ek olarak : Allah bağışlasın yaşı uzun olsun.
  • biraz modelleri düşük km leri yüksek fakat işinizi görür sanırım.binek araç tercihim olurdu şahsen fakat bütün malzemeleri rahat rahat alır uzun yolda da ev hizmeti görür.

• çocuklarınızı allah bağışlasın demek iserim.

Araç önerisine gelince iç hacmin yanıs sıra çocuklarınızla bineceğinz bir otomobil olacağı için güvenliğide önde tutmanızı öneririm bu bakımdan

SEAT ALTEA XL i önerebilirim çok geniş bir bagajı var.

Ayrıca yine kullandığınız markanın crossover ı ASX benimde kullandığım araçtır kendisi bajajı yeterli olursa güzel bir tercih olur sağlam sorunuszdur .

Kolaylıklar dilerim
     2 kişi+3 çocuk koltuğu+2 bebek arabası sıgacak araç tavsiyesi 2 kişi+3 çocuk koltuğu+2 bebek arabası sıgacak araç tavsiyesi

• Kamyon.

• altea ya 3 koltuk sığar mı? lancera sığmıyor.
    ayrıca koltukların hepsi alınmış?(dar almaya kalksam güvenilirleri 2000tl yi bulacak)
  • Yeni Doblo.
  • quote:

altea ya 3 koltuk sığar mı? lancera sığmıyor.
    ayrıca koltukların hepsi alınmış?(dar almaya kalksam güvenilirleri 2000tl yi bulacak)

hocam sığar heralde bir denemek lazım sizin için ufak bir araştırma daha yaptım ve şu araçla karşılaştım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-2009-1.6-enjoy-paket-new-zafira-7kisilik-hatasiz-125550818/detay/

• quote:

merhaba arkadaşlar temmuz sonuna kadar 40000 tl limit ile 2 kişi+ 3 çocuk(yeni doğmuş+2 yaş+3 yaş) koltuğu ve 2 bebek arabası sığdırabileceğim araç tavsiyenizi bekliyorum.

Volkswagen Cady

• Ben buraya 1.4 tsi orta donanimli 2011-10 model Superb yazsam yuhalanir miyim ?

Bir abimde var bagaja kapali halde iki tane bebek arabasi sigiyor.

Yalniz arka koltuga 3 tane cocuk koltugu konulabilir mi emin degilim. Bakmak lazim.

40-42 arasi bulunabilir gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evomania -- 30 Mayıs 2013; 18:08:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

Ben buraya 1.4 tsi orta donanimli 2011-10 model yazsam yuhalanir miyim ?

Bir abimde var bagaja kapali halde iki tane bebek arabasi sigiyor.

Yalniz arka koltuga 3 tane cocuk koltugu konulabilir mi emin degilim. Bakmak lazim.

40-42 arasi bulunabilir gibi.

Hangi arac o 1.4 tsi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.