Merhaba arkadaşlar, bilgisayarda 2 kişi gamepadle oynanabilecek oyun tavsiyelerine ihtiyacım var. Araştırmalarımda Borderlands 2 , Shank 2 , Resident evil 6 oyunlarını buldum ve indiriyorum. Bunun dışında spor oyunları haricinde önerilerinize açığım. İyi niyetli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar...
Naruto shippuden ultimate ninja storm 3 full burst var tabiki narutoyu biliyorsanız oyunu oynaması o derece zevkli olur.Dövüş oyunu isterseniz videolarını internette izleyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Slajman
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarda 2 kişi gamepadle oynanabilecek oyun tavsiyelerine ihtiyacım var. Araştırmalarımda Borderlands 2 , Shank 2 , Resident evil 6 oyunlarını buldum ve indiriyorum. Bunun dışında spor oyunları haricinde önerilerinize açığım. İyi niyetli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar...
Merhaba arkadaşım;
Gamepad (joystick) le oynayableceğin oyunları sana söylüyorum; - Blur - Prison Break The Conspiracy - Marvel Ultimate Alliance 2 - Pro Evolution Soccer - Fifa Aklıma şuana kadar bunlar geldi.