Şimdi Ara

2 kız arasında kaldım ve çok zor durumdayım arkadaşlar lütfen yardımcı olun :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 3 yıldır elektronik okuyan bir öğrenciyim. bundan 2 sene önce boludan bi kızla tanıştım. okulumun ilk yılı sadece arkadaş gibi konuştuk ikinci yılı çıkmaya başladık ve sene sonuna kadar beraber olduk. kız beni deli gibi seviyordu ancak sonra basit şeyler yüzünden kavga edip ayrıldık. aslında kız haklıydı benim eşşekliğim yüzünden olmuştu herşey bende egoistlik yapıp o ayrılmadan ben ondan ayrıldım. ayrıldıktan 1 ay sonra vicdan azabı çektim aslında hala onu sevdiğimi farkettim mesaj attım özür dilemeye başladım o da haklı olarak kabul etmedi hakkımı helal etmiyorum vs. şeyler söyledi. tam 4 ay boyunca yalvardım yakardım beni takmadığı halde konuşmaya devam ettim 120 gün boyunca belkide hergün 10 kere özür diledim ancak umursamadı bile bende artık kendimi daha fazla üzmemek için yazmayı kestim. aradan bir ay geçti ve ben başka bir kızla tanıştım. bu tanıştığım ikinci kız inanılmaz tatlı aynı zamanda aklı başında üsturuplu kısacası neredeyse kusursuz birisi. onunla 1 hafta konuştum arkadaş olmaya başladık. tam ben kıza açıldıktan neredeyse dakikalar sonra 1 ay önce özür dilediğim eski sevgilim mesaj attı ve bana haksızlık ettiğini o kadarını hak etmediğimi ve tekrar birlikte olmamızda sakınca görmediğini söyledi. şuan öyle kararsızımki neredeyse günlerdir uyuyamıyorum ne yapmam gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok. ikisini birden idare edemem bu hem karaktersizlik olur hemde bir süre sonra zaten açığa çıkar. 2. tanıştığım kızla yeni bir ilişki başlatmayı çok istiyorum ancak aklım fikrim hala eski sevgilimde lütfen bana akıl verin bi çözüm bulalım bende kurtulayım bu dertten.

• Bence ölmüş bitmişle uğraşma hocam, yeni sulara yelken aç. Kusursuz demişsin hem, ne kadar güzel işte. Geçmiş geçmişte kaldı, ölüyü diriltmenin bir manası yok.. Bunuda bugün öğrendim tescilledim..
  • ama yeni bir ilişki başlatmakta çok ayrı bir sıkıntı daha iyi olup olmayacağı konusunda hiçbir fikrim yok hem yeni olan kızla aramızda baya bi mesafe var yani görüşmek çok büyük sorun olacak öyle ilişki yürümez diye düşünüyorum diğeriyle aynı yerde yaşıyoruz
  • Giden gittiği gibi gelmez kardeş 2 günde eskisi gibi olmayı bekleme hatta 2 senede de bekleme eskisi gibi olamazsınız.Yeni sezon yeni umutlar...
  • Valla hocam tek sıkıntı mesafe gibi duruyor...
  • Yeni kızı seç çünkü aklına girmiş belli ki. Eskisine karşı içinde bir şeyler olsaydı, aklına böyle düşünceler gelmezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okadar zaman özür dilemişsin olmamış 5 ay sonra affedicem diyor geçsin bunları yalnızlık çekiyor yada kimseyi bulamadı son çare sana mesaj atmış.Şutla gitsin yeni tatli kızla huzurlu günlere devam
  • Yeniyi seçersen aklın eskisinde kalacak eskiyi seçersen aklın yenide kalacak.

Durumun çok zor hocam kolay gelsin

• Gambler.X kullanıcısına yanıt
    eskisiyle de konuştuk bunları yaz aylarında olduğumuz için senin bitarafların fazla kalktı o yüzden affetmedin beni şimdi canın sıkıldı mesaj atıyorsun dedim. biraz öyle oldu ama inan o zamanlar hiç seni üzüp üzmediğimi düşünmüyordum şimdiki aklım olsa o kadar fazla süründürmeden affederdim seni defalarca yemin etti yani boşta olduğu için benimle konuştuğunu düşünmüyorum ama yinede emin değilim kafam çok karışık ya
  • Eger eskisini unutamamis olsaydin yenisini dusunmezdin yenisiyle devam et sen elinden geleni yapmissin zaten

• ben eskisine gitmeyi tercih ettim gençler yeni kız istanbulda zaten görüşemicez öyle ilişki yürümez fazla sürmeden ayrılırdık diye düşünüyorum. sizce ikisini birden götürmenin bi yolu varmıdır sonuçta yeni kızla sadece muhabbetim var yani ilişki başlatmadık konuşmaya devam ederim eskisinden tekrar ayrılırsam yenisiyle beraber olurum ama bunu yapmak çok zor çünkü eski sevgilimle beraber olursam tüm sosyal ağımı ele geçirip herşeyi antivirüs programı edasıyla kontrol eder. eskisiyle beraberken yenisiyle konuşmak istiyorsam bunu onun göremeyeceği bir şekilde yapmalıyım ve yeni kıza bunu hiç çaktırmadan belirtmeliyim sizce bunun yolu varmıdır lütfen cevaplarınızı bekliyorum zamanım çok kısıtlı :(
  • Baya sıkıntıi konuyu uplayalım belki bir fikir çıkar başkasından..

Up
  • burada birtanesi için 20 yıl bekleyenler var sence onlara ayıp olmuyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.