İndirimi kaçırmayın! Hemen alıp Eylü'de başlama fırsatı da cabası.
50 ülkede 150 okuluyla 60 yıldır dünyanın en büyük dil okulu ünvanını koruyan International House, kaliteli eğitimleriyle İzmir'de öncülüğünü devam ettiriyor. 2013’e özel dil okullarımız arasındaki bağlantılar ile hazırlanmış kampanyamızdan sizde faydalanmak için geç kalmadınız. Bizden alacağınız eğitim sonrasında Newcastle’ daki okulumuzda 15 gün süre ile EĞİTİM + KONAKLAMA hizmetinin BEDAVA olduğu paketimizden faydalanarak İngilizceyi yerinde yaşayarak öğrenin !
Eğitimler sonunda hem kurumumuzdan hem de İnglitere’ deki dil okulumuzdan alacağınız sertifikalar uluslararası geçerliliğe sahiptir.
İngilizce seviyeniz merkezimizde yapılacak ücretsiz seviye tespit sınavıyla belirlenecektir.
GENEL İNGİLİZCE KAMPANYASI:
NEWCASTLE PAKETİ Eğitim süresi: 8 Ay (2 kur) + 15 Gün Newcastle (eğitim+konaklama) Eğitim günleri: (Pazartesi – Çarşamba), (Salı – Perşembe), (Cumartesi - Pazar) Ödemeler (aşağıdaki seçeneklerden birini tercih edebilirsiniz) : 1. Aylık 210 TL, 12 taksit (kredi kartı) 2. Aylık 310, 8 taksit (kredi kartı) 3. Peşin 2400 TL