Şimdi Ara

Antalya - Mersin Yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Antalya Mersin güzergahındaki yol şu an ne durumdadır. Akdeniz Sahil yolu projesinin hepsi bitmedi ama özellikle hatırlatma açısından sormak istiyorum. Yol hala çok tehlikeli ise, Antalya - Konya - Tarsus üzerinden kilometre uzatarak geçeceğim.

Haftasonu yola çıkacağım son durum hakkında bilgi alabilirsem çok sevinirim.

3 Güzergah var kullanacağım. Google Maps'ten aldığım bilgilere göre kilometreler ve süre şu şekilde. Hangi yolu tercih etmeliyim 2 çocuklu bir aile olarak.

1. Antalya - Konya - Tarsus - Mersin Yol bakımından en düz yol ama kilometre uzatıyor.
    2. Antalya - Karaman- Silifke - Mersin - Bu bölgede gezi planımda cennet cehennem ve kız kalesi olduğu için tercih etmek istiyorum ama daha önce yol durumunu bilmediğim bir güzergah .Nasıldır acaba?
    3. Sahil yolundan Antalya - Mersin En son 2000'de otobüsle 3 veya 4 nolu koltukta seyahet etmiştim Üniversite zamanımda. Gece uyumadığım tek yolculuktu. Hala böyle mi sormak istedim.

Antalya - Mersin Yolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 6 Kasım 2023; 13:10:33 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Antalya - Mersin Yolu: Seyahat Rehberi

Antalya'dan Mersin'e uzanan Mersin Yolu, Akdeniz kıyısı boyunca uzanan ve iki şehir arasında seyahat etmek için kullanılan önemli bir güzergahtır. Yaklaşık 300 kilometre uzunluğundaki yol, pitoresk manzaraları ve tarihi noktalarıyla ünlüdür.

Mersin Yolu'nu Kullanmak

Antalya'dan Mersin'e seyahat etmek için Mersin Yolu'nu kullanabilirsiniz. Yol, iyi bakımlı ve kolay bir şekilde takip edilebilir. Yol üzerinde dinlenme tesisleri, benzin istasyonları ve oteller gibi olanaklar da mevcuttur. Seyahat süresi trafik yoğunluğuna bağlı olarak yaklaşık 4-5 saattir.

Yol Güzergahı

Mersin Yolu, Antalya'dan başlayarak, Manavgat, Alanya, Gazipaşa ve Anamur gibi kıyı kasabalarından geçer. Yol daha sonra Mersin'in Silifke ilçesine ulaşır ve son olarak Mersin şehir merkezine varır.

Tarihi ve Kültürel Yerler

Mersin Yolu üzerinde birçok tarihi ve kültürel nokta bulunmaktadır. Alanya Kalesi, antik Olympos harabeleri ve Anamur Kalesi, yol üzerinde ziyaret edilebilecek popüler yerler arasındadır. Bu noktalar, bölgenin zengin tarihini ve kültürünü keşfetmek için mükemmel fırsatlar sunar.

Pitoresk Manzaralar

Mersin Yolu, Akdeniz kıyısı boyunca uzanan muhteşem manzaralar sunar. Yüksek dağlar, yemyeşil ormanlar ve el değmemiş plajlar, yol boyunca sizi karşılar. Yolculuğunuz boyunca bu manzaraların keyfini çıkarabilir ve seyir teraslarında durup fotoğraf çekebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • E-) Hiçbiri

Alanya Ermenek Mut Silifke en mantıklısı. Geze geze gidersin sakin olur.

• jacktheblack J kullanıcısına yanıt
    Aydıncık - Mersin arası bölünmüş yol yapıldı, rahat.
    Bozyazı - Aydıncık arasında çalışmalar daha devam ediyor, açılan tüneller var. Eskisi kadar berbat değil durum.
    Anamur - Bozyazı arası zaten bir sıkıntı yoktu.
    Gazipaşa - Anamur arasında herhangi bir çalışma yapıldı mı bilmiyorum.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim

@efyavas @civilosman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacktheblack -- 7 Kasım 2023; 10:11:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.